ایرنا: الله مراد عفیفی پور شامگاه سه شنبه در نشست تشریح عملکرد مجموعه اداره کل بنادر هرمزگان در مدت یاد شده، بیان داشت: در این مدت ۶ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۵۸۹ تن انواع کالاهای غیرنفتی از بندرهای استان صادر شد که در همسنجی با مدت مشابه پارسال رشد ۱۴.۷ درصدی داشته است. وی افزود: در مجموع در این مدت ۱۶ میلیون و ۴۰۳ هزار و ۱۹۳ تن انواع کالای نفتی و غیر نفتی در بندرهای این استان تخلیه و بارگیری شد.
وی حجم صادرات فرآوردههای نفتی از بندرهای هرمزگان در ماههای فروردین واردیبهشت ماه امسال را ۲ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۶۳۳ تن با رشد ۳.۱ درصدی اعلام کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: در همین مدت ۲۱۵ هزار و ۷۷۷ تن فرآورده نفتی نیز وارد بندرهای این استان شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش ۵۳.۳ درصدی داشته است.
عفیفی پور در این نشست با اشاره به رشد ۱۰۰ درصدی ترانزیت فرآوردههای نفتی در مدت مذکور گفت: حجم ترانزیت این محمولههای تجاری، ۱۱ هزار و ۱۱۲ تن بوده است.
وی میزان تخلیه و بارگیری کانتینری در بندرهای استان هرمزگان در این مدت را ۳۸۶ هزار و ۳۳ تیای یو کانتینر اعلام کرد.
وی با اشاره به بهره مندی هرمزگان از پیشرفتهترین ناوگان مسافری دریایی کشور و بندرهای مجهز مسافری، افزود: از آغاز سال جاری تا ابتدای خرداد ماه، ترابری ۴ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۸۵۴ نفر سفر در پایانههای مسافری دریایی این استان به ثبت رسید.
استان هرمزگان دارای ۳۲ بندر فعال است که به اسکلههای تجاری وصیادی برای تخلیه و بارگیری کالا و جابه جایی مسافر معروف هستند، مهمترین آنها بندر شهید رجایی، شهید باهنر، شهید حقانی، بندرلنگه، آفتاب، چارک، کیش، قشم، تیاب، کلاهی، کرگان، جاسک و سیریک هستند.
بندر شهید رجایی با ۱۸ دستگاه گنتری کرین (جرثقیل غول پیکر جهت تخلیه و بارگیری کانتینری) و ۴۰ پست اسکله، بزرگترین و پیشرفتهترین بندر کانتینری ایران است.
این بندر بزرگ و پیشرفته در ۲۳ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
دیدگاه تان را بنویسید