فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

سال جدید و نوید روزهای بهتر برای محور مقاومت

کد خبر: 645976

سالی که سپری شد با فراز و فرودهای بسیاری همراه بود که سیر آنها امید به توفیقات محور مقاومت در سال پیش رو را افزایش می‌دهد.

خبرگزاری مهر: محمد مهدی رحیمی، سال ۹۵ آخرین روزهای خود را پشت سر می‌گذارد و سوز زمستان مشتاقانه می‌رود تا در سور و سات بهار جایی برای خود دست و پا کند. در این فرصت و در آخرین شماره «بیت المقدس» در سال جاری، فرصت را غنیمت شمرده و مروری اجمالی بر تحولات جهان اسلام در این سال خواهیم داشت.
«سوریه» در حال حاضر قطعا کانونی‌ترین نقطه در تحولات بین‌المللی است، نگاهی گذرا بر رخدادهای سرزمین شام تردیدی باقی نمی‌گذارد که در یک سال گذشته این محور مقاومت بوده که دست بالا را در اختیار داشته است. نکته مهمتر آنکه این دست برتر نه فقط در عرصه میدانی و صحنه نبرد که در میز مذاکره و تعاملات سیاسی هم تداوم یافته و ایران و روسیه به عنوان همپیمانان دولت قانونی سوریه از موقعیت مناسبی برخوردار بوده‌اند. سال ۹۵ در حالی به پایان می‌رسد که در همین روزهای اخیر و پس آزادسازی شهر استراتژیک و بسیار مهم حلب، شهر باستانی تدمر هم به دست ارتش عربی سوریه و رزمندگان محور مقاومت آزاد شده و نیز دیپلمات‌های ایران، روسیه و ترکیه راهی آستانه پایتخت قزاقستان هستند تا در نشست دیگری برای حل سیاسی بحران سوریه با حضور نمایندگان دولت این کشور و هیئت معارضین شرکت کنند.
کمی پائین‌تر در «عراق» هم تکفیری‌ها به آخر خط رسیده‌اند، سلسله توفیقات ارتش و مجاهدان حشدالشعبی ادامه دارد و اکنون آنها در مرکز شهر موصل، به عنوان آخرین و البته مهمترین پایگاه داعش در عراق، حضور دارند. البته آزادسازی موصل را نباید پایان بحران آفرینی گروه‌های تکفیری- تروریستی برای عراق دانست و با توجه به زمینه‌هایی که برای فعالیت چنین گروه‌هایی در بخش‌هایی از کشور عراق وجود دارد احتمال تداوم اقدامات ضدانسانی آنها بصورت پراکنده وجود دارد ضمن اینکه غربی‌ها به میدان‌داری آمریکا توطئه‌های خطرناکی را برای عراق بعد از داعش در نظر دارند که راس آنها تجزیه این کشور و چند پاره کردن همسایه غربی ایران است.
«عربستان» بعنوان همسایه جنوب عراق هم در بررسی تحولات یک سال اخیر منطقه جایگاه ویژه‌ای دارد، این اهمیت بیشتر از باب نقش‌آفرینی سلبی و اقدامات منفی این رژیم است. این روزها علاوه بر سوریه و عراق که آل‌سعود با دلارهای نفتی و فتاوی انگیزه‌بخش مفتیان‌شان در پشت پرده به کمک تفکیری‌ها در آنجا رفته اند، در یمن و بحرین دخالت مستقیم‌شان را ادامه داده و کارنامه ننگین خاندانشان را سیاه‌تر نموده‌اند. نوروز امسال آغاز سومین سال جنگ تحمیلی آل‌سعود به ملت یمن است، نبرد نابرابری که در آن انقلابیون یمنی به رهبری انصارالله در برابر عربستان و ائتلاف نامیمون همراهان این رژیم صف‌آرایی کردند و با مقاومت وصف ناپذیرشان در ۲ سال گذشته سعودی‌ها را کاملا ناکام گذاشتند. خبرهای تایید نشده حکایت از آن دارد که مقامات سعودی در پی مصالحه با دولت قانونی و انقلابی یمن بوده و پیغام‌هایی را برای برخی حامیان منطقه‌ای این حکومت ارسال کرده اند تا آنها از ارتباطات خود برای کشاندن یمنی‌های مبارز پای میز مذاکره و فیصله دادن این جنگ ظالمانه استفاده نمایند. همزمان سعودی‌ها در جزیره بحرین هم به سرکوب‌گری خود ادامه می‌دهند، رژیم آل‌خلیفه که توانایی مقابله با موج روزافزون خواسته‌های به حق ملت بحرین را نداشتند از همان اوایل بحران دست یاری به سمت برادر بزرگتر خود دراز نموده و از آل‌سعود که سابقه طولانی‌تری در سرکوب و جنایت داشتند، مدد خواستند. اکنون ششمین سالگرد این ورود که تعبیر درست‌تر برای آن اشغالگری است، همزمان شده با روز اعلام حکم دادگاه نمایشی بحرین درباره آیت الله عیسی قاسم. این دادگاه و اعلام حکم آن تاکنون دو بار به تعویق افتاده اما براساس شواهد این بار با دفعات قبل متفاوت بوده و احتمال اعلام حکم زیاد است؛ حکمی که هرچه باشد در درجه اول بر تحولات این جزیره کوچک و در گام بعدی بر سیر اتفاقات منطقه قطعا موثر خواهد بود.
ارزیابی تحولات در پاکستان، افغانستان، ترکیه، تونس، لیبی و بسیاری دیگر از بلاد اسلامی هم از اهمیت برخوردار است که فرصت محدود این مقال امکان پرداختن به آنها را میسر نمی‌کند. اما در هرحال سالی که سپری شد با فراز و فرودهای بسیاری همراه بود که سیر آنها امید به توفیقات محور مقاومت در سال پیش رو را افزایش می‌دهد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت