تسنیم: تعرفههای اینترنت پرسرعت مخابرات یکی از معیارهای اصلی انتخاب سرویس در نظر ایرانیهاست تا جاییکه در محافلی که صحبت از انتخاب سرویسی اینترنتی میشود، بحث به سمت قیمت و حجم کشیده میشود و اغلب ایرانیها با این دو موضوع آشنایی بیشتری دارند. همین موضوع هم دلیلی بر این شده بود که بالانسی بین تعرفه و حجم (سرویس) صورت گیرد و اغلب شرکتها قیمتی پایه را به مشترکان خود اعم از کم مصرفها تا پرمصرفها ارائه دهند و از این جهت عدهای این کار را ناعادلانه میدانستند چرا که ممکن بود در پایان دوره قراردادشان، میزانی از حجمشان باقی میماند و در حالیکه پول آن را پرداخت کرده بودند اما این میزان حجم به قرارداد آتی کشیده نمیشد. با توجه به اینکه تمامی PAPها و ISPها این رویه را در پیش گرفتهاند و مخابرات هم با توجه به عرضه خدمات اینترنتی که به صورت مستقل و در رقابت با این شرکتها دارد، موجب شد که سازمان تنظیم مقررات پا در میانی کند و تعرفههای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت را در کشور عادلانهتر سازد تا فروش براساس میزان حجم باشد و تنها هزینه ثابتی بابت نگهداری سرویس از مشترکان در صورتحسابهای دورهای اخذ شود. مخابرات هم
از اول مهر خود را با مصوبه 152 این سازمان که به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسیده، تطبیق داده و یک روز از تغییر تعرفههای اینترنتی این شرکت برای تهرانیها میگذرد. مصوبه 152 حداکثر مبالغ ثابت به عنوان نگهداری سرویس و سقف تعرفه پلکانی سرویس را بر حسب حجم طبق جدولهای زیر عنوان کرده که شرکتهای ارائه دهنده خدمات مؤظف به ارائه خدمات پیرامون آن هستند:
اما در این مصوبه آمده است کهﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺿﺮﻳﺐ ﺗﺴﻬﻴﻢ ﺧﻂ 1 ﺑﻪ 8 ﺗﻌﻴﻴﻦ میﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﺭﺍﯾﻪ ﮐﻨﻨﺪه ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻧﺮﺥ ﺑﻴﺖ ﺗﻀﻤﻴﻦ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻣﻴﺰﺍﻥ یک به 8 ﻧﺮﺥ ﺑﻴﺖ ﺧﻂ ﺭﺍ ﺑﺮﺍی ﻣﺸﺘﺮﮐﻴﻦ ﺧﻮﺩ ﺗﻀﻤﻴﻦ ﮐﻨﺪ.
از این رو مخابرات هم طبق گفته محمدرضا بیدخام ــ معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران ــ با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای مشترکین جدید را از 1 به 10 به 1 به 8 رساند. در مجموع تعرفههای مخابرات برای سرویسهای مختلف طبق جدول زیر شد:
دیدگاه تان را بنویسید