خبر فوری از انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث | واریز میلیونی سود سهام عدالت وراث

کد خبر: 1308379

انتقال الکترونیک سهام متوفیان به وراث، فرایند انتقال مالکیت را سرعت می‌بخشد

خبر فوری از انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث | واریز میلیونی سود سهام عدالت وراث

دبیرکل کانون نهادهای‌ سرمایه‌گذاری ایران گفت: انتقال الکترونیک سهام عدالت متوفیان به وراث، فرایند انتقال مالکیت را سرعت می‌بخشد.

به گزارش بازار سرمایه ایران، «رسول سعدی» با بیان این که انتقال الکترونیک سهام متوفیان به وراث (به‌جز سهام عدالت)، تحولی مهم در فرایندهای انتقال مالکیت سهم‌الارث در بازار سرمایه است، افزود: این شیوه انتقال، به بازماندگان امکان می‌دهد تا بدون نیاز به مراجعات حضوری متعدد و انجام مراحل بروکراتیک پیچیده و زمان‌بر، بتوانند به‌صورت الکترونیک، بخش از سهم‌الارث خود را که بصورت دارایی‌های مالی است، دریافت کنند.

مزایای انتقال الکترونیکی سهام متوفیان

دبیر کل کانون نهادهای‌ سرمایه‌گذاری، حذف بروکراسی‌های موجود و کاهش خطاهای انسانی را نقشی مهم در افزایش شفافیت و اعتماد بیشتر دانست و گفت: انتقال الکترونیک سهام متوفیان به بازماندگان، ضمن اینکه فرایند انتقال مالکیت را سرعت می‌بخشد، دقیق و قابل پیگیری است.

اهمیت تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی

سعدی با بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های الکترونیک در بازار سرمایه به افزایش کارایی و پویایی این بازار کمک می‌کند، افزود: دسترسی سریع‌تر و شفاف‌تر به اطلاعات موجب می‌شود سرمایه‌گذاران بتوانند تصمیم‌های دقیق‌تری بگیرند و در نتیجه، آن دسته از ریسک‌های سرمایه‌گذاری مربوط به نبود شفافیت یا نبود داده‌های به‌هنگام به طور قابل توجهی کاهش یابد. این امر به‌خصوص در بازار سرمایه ایران می‌تواند عاملی برای جذب اعتماد عمومی باشد و سرمایه‌گذاران بیشتری را به سمت بازار جذب کند.

دبیر کل کانون نهادهای‌ سرمایه‌گذاری ایران با اشاره به تاثیر انتقال الکترونیک سهام متوفیان به وراث (بجز سهام عدالت) در بازار سرمایه گفت: کاهش هزینه‌های عملیاتی، تسریع فرایندها و حذف واسطه‌های غیرضروری نقش مهمی در افزایش نقدینگی بازار سرمایه ایفا می‌کند، چرا که فرایندها به صورت دیجیتالی و بدون تأخیر انجام می‌شود.

وی افزود: این عوامل ضمن اینکه منابع مالی بیشتری را به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی هدایت می‌کند بلکه به رشد و توسعه اقتصادی کمک کرده و زیرساخت‌های مالی کشور را نیز مستحکم‌تر و پایدارتر می‌کند.

آغاز واریز سود سهام عدالت متوفیان/ وراث بخوانند

وراث سهام عدالت برای دریافت سود، در گام نخست باید سجامی شوند زیرا در مرحله بعدی پرداخت سود سهام عدالت، سودهای سال گذشته متوفیان تنها به وراثی که مراحل ثبت نام در سایت سجام را انجام داده باشند، پرداخت خواهد شد.

در مرحله بعدی پرداخت سود سهام عدالت، سودهای سال گذشته متوفیان تنها به وراثی که مراحل ثبت نام در سایت سجام را انجام داده باشند، پرداخت خواهد شد.

وراث سهام عدالت برای دریافت سود، در گام نخست باید سجامی شوند زیرا در مرحله بعدی پرداخت سود سهام عدالت، سودهای سال گذشته متوفیان تنها به وراثی که مراحل ثبت نام در سایت سجام را انجام داده باشند، پرداخت خواهد شد.

چگونه در سجام ثبت نام کنیم؟

مهر نوشت: برای ثبت نام در سجام ابتدا باید به سایت Sejam.ir مراجعه و مراحل ثبت نام را طی کرد. پس از ثبت نام و با دریافت کد رهگیری، فرد باید نسبت به احراز هویت به صورت غیر حضوری یا حضوری اقدام کند.

نحوه ثبت درخواست انتقال سهام عدالت متوفیان

برای ثبت درخواست انتقال سهام عدالت متوفیان دو مسیر باید طی شود؛

۱- یکی از وراث سجامی شده باید به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir وارد شود و در گام بعدی با ورود به بخش -امور سهام عدالت متوفی- و با وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد متوفی در بخش -استعلام نوبت تشکیل «پرونده نسبت به زمان فرارسیدن تشکیل پرونده- و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کند

۲- یکی از وراث سجامی، شده مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده را به دفاتر کارگزاری یا شعب بانک‌های مورد تأیید شرکت سپرده گذاری مرکزی که لیست آن در سایت csdiran.ir قابل دسترسی است، ارائه دهد.

گفتنی است، فرایند ثبت نام در سامانه میراث به صورت کاملاً رایگان انجام می‌شود. هم اکنون بیش از ۶۰۰۰ شعبه منتخب بانک‌های ملی، ملت پارسیان و تجارت و شرکتهای کارگزاری منتخب آماده ثبت نام از وراث متوفیان سهام عدالت در این سامانه هستند.

لازم به تاکید است که در حال حاضر تنها سهام عدالت متوفیان قبل از تیر ماه ۱۳۹۹ قابل انتقال است.

۲

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت