نکات قابل توجه خرید کامپیوتر آل این وان (کامپیوتر همه کاره)

کد خبر: 1130546

آل این وان (All In One) چیست؟ آل این وان یا کامپیوتر همه کاره در مجموع از نظر ظاهر و کاربرد، کامپیوتری میان رده بین کامپیوتر و لپ تاپ است. جمع و جور بودن و قرار گرفتن قطعات سخت افزاری در یک بدنه کوچک، All In One را بسیار کاربردی می‌کند. به این معنی که تمام قطعات کیس‌های قدیمی و سنتی گذشته در کامپیوترهای آل این وان‌ها حذف شده و همه چیز در مانیتور تعبیه شده است و شما تنها مانیتور دارید با صفحه کلید و موس.

ال این وان‌ ها کامپیوترهای بدون کیس هستند که شاید امروزه نام آن‌ها رایج‌تر از گذشته باشند. با توجه به فضای محدود امروزی در محیط‌های کاری و ادارات، اشغال فضای بسیار کم، یک مزیت بسیار مفید برای کاربران است. به عبارت دیگر، مشخصات و کانفیگ های آل این وان‌ها به اندازه کامپیوترها و کیس های سنتی قوی است، یعنی تمام ویژگی های یک کامپیوتر خانگی را دارند. در حالی که این کامپیوترهای بدون کیس طراحی زیباتر و شیک‌تر و ابعادی به اندازه یک نمایشگر LCD دارند.

اکثر کامپیوترهای بدون کیس یا آل این وان به دلیل نداشتن اسپیکر مجزا از بلندگوهای داخلی استفاده می‌کنند. کامپیوتر All in one به طور قابل توجهی نسبت به کامپیوترها و لپ تاپ‌ها مصرف برق بسیار کمتری دارند و این کاهش مصرف برق باعث می‌شود ال این وان گرمای کمتری تولید کند و از خرابی اجزای داخلی سیستم جلوگیری می‌کند، در نتیجه این موضوع باعث می‌شود که طول عمر آل این وان بسیار بیشتر از کامپیوترهای معمولی بشود.

  • شاید در آینده‌ای نه چندان دور خبری از کیس‌های سنتی و حجیم و همینطور بازارهای تقلبی فروش قطعات نباشد و آل این وان‌ها انتخاب اول همه کاربران خانگی، کارمندان و مدیران و ... باشد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که در 5 سال گذشته، کامپیوترهای All In One قدرت خود را در برندینگ ثابت کرده‌اند و توانسته‌اند خود را به کاربران معرفی و نظرشان را جلب کنند. از همین جهت، فروش کامپیوترها و کیس‌های سنتی گذشته نیز به طور کلی کاهش می‌یابد. همه این موارد نشان می‌دهد که با توجه به مزایا و معایب آل این وان، ویژگی‌های مثبت این کامپیوترهای همه کاره بیشتر و چشمگیرتر از ویژگی‌های منفی آن خواهد بود.

مزایا و معایب آل این وان

در این قسمت به بررسی مزایا و معایب آل این وان‌ها می‌پردازیم.

5 مزیت All In One چیست؟

همانطور که در بخش قبلی نیز اشاره کردیم، ال این وان ها دارای شاخصه ها و ویژگی هایی هستند که موجب شده بیشتر کاربران تمایل به استفاده از این کامپیوترها داشته باشند. از جمله این موارد می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  1. آل این وان‌ها تا 86 درصد در مصرف برق صرفه جویی می‌کنند.
  2. در طراحی کامپیوتر همه کاره دو عنصر فشرده سازی و همینطور نظم در نظر گرفته شده است، بنابراین کارآمد و دارای طراحی بسیار زیبا می‌باشد. تمامی این وان‌ها بسته به مدل AIO دارای پورت‌های ورودی و خروجی متعدد می‌باشند که کیفیت تصویر این آل این وان‌ها عالی و Full HD بوده و امکان اتصال مانیتور دیگر نیز به آن فراهم می‌باشد. آل این وان‌ها را می‌توان بر روی دیوار نیز نصب کرد.
  3. در برخی از مدل های آل این وان امکان ارتقاء برخی از قطعات مانند هارد دیسک، رم وجود دارد.
  4. وجود صفحه نمایش بزرگ از 18 اینچ تا 27 اینچ و در برخی از مدل ها امکان چرخش (تا 180 درجه) از دیگر مزایای ال این وان هاست.
  5. در نهایت با بررسی مزایا آل این وان به این نکته می‌رسیم که حذف سیم‌های متعدد و اضافی اطراف دستگاه، نظم خاصی را در آل این وان‌ها ایجاد کرده است.

معایب All In One چیست؟

پس از بررسی مزایای آل این وان، وقت آن است که به معایب این دستگاه نیز اشاره کنیم. آگاهی از معایب این دستگاه برای آن کاربرانی که تمایل به خرید دارند، ضروری است، تا بتوانند انتخابی دقیق‌تر و بهتر داشته باشند. بهتر آن است که تهیه آل این وان‌ها با آگاهی از این موضوع انجام شود که آیا با وجود مزایا و معایب، استفاده از ال این وان (AIO) و سود لازم را خواهد داشت یا خیر. در ذیل به بررسی برخی از این معایب می پردازیم:

  1. با نگاهی به مزایا و معایب All In One، متوجه خواهید شد که در برخی از مدل ها محدودیت هایی برای ارتقاء رم و حافظه داخلی وجود دارد. البته این به معنی نیست که هیچ امکانی برای به روز رسانی ندارد، بلکه به این معنی است که ارتقاء ال این وان کمی نسبت به کیس ها سخت تر است.
  2. هزینه تعمیر برخی از ال این وان های یکپارچه، در برخی از مدل ها چندین برابر کامپیوترهای معمولی است.
  3. ال این وان ها فاقد درایو DVD هستند و برای رفع این مساله کافی است از یک درایو اکسترنال استفاده کرد.

مقایسه آل این وان با کیس‌های سنتی و کامپیوترها

در این قسمت مقایسه‌ای بین آل این وان‌ها، با کیس و کامپیوترهای سنتی خواهیم داشت:

در طول نیم قرن گذشته، کیس‌های سنتی و کامپیوترهای معمولی و شخصی از نظر شکل و عملکرد به طرز چشمگیری تغییر کرده‌اند.

کامپیوترهای معمولی و شخصی، هنوز هم در بسیاری از خانه‌ها و ادارات هستند. دلیل آن این است که کامپیوترهای معمولی برای استفاده در یک مکان ثابت طراحی شده‌اند که کاملاً روی میز کار شما قرار می‌گیرد. اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزانه به کامپیوتر در خانه، دانشگاه، مدرسه و اداره و ... نیاز کاربران تغییر کرده و به دنبال سیستمی با ویژگی‌های دیگری هستند. به طور مثال، به دلیل اشغال فضای زیاد توسط کیس‌های بزرگ و سنتی، کامپیوترهای کوچک و یا کامپیوترهای بدون کیس جایگزین آن‎‌ها شده‌اند. کامپیوترهای کوچک و کامپیوترهای بدون کیس در مقایسه با سایر پی سی‌ها به راحتی قابل ارتقا هستند.

با توجه به این که در آل این وان‎‌ها نیز کیس وجود خارجی ندارد و تمام اجزای آن در مانیتور تعبیه شده است. به جهت اشغال فضای کم آل این وان‎‌ها، بسیاری از شرکت های بزرگ کامپیوتری تصمیم به تولید کامپیوترهایی گرفتند که تمام ویژگی‌های کامپیوترهای رومیزی را داشته باشند، اما در کنار آن، فضای کمتری را برای ایجاد زیبایی بیشتر اشغال کنند، All In One و کامپیوترهای کوچک را به بازار معرفی و عرضه کردند.

در مجموع، کامپیوترهای آل این وان می‌توانند همان انعطاف پذیری، عملکرد و کارایی را مانند کامپیوترهای قدیمی اما با حجم کمتر ارائه دهند. ماوس و کیبورد در مدل هایی که فاقد صفحه نمایش لمسی هستند نیز در آل این وان‌ها مجزا می باشند.

به دلیل وجود صفحه نمایش با وضوح بالا (Full HD)، AIO اغلب توسط افرادی که قصد استفاده از این سیستم را برای امور گرافیکی یا فتوشاپ دارند، ترجیح می دهند. همچنین بسیاری از افراد تمایل دارند همزمان از دو مانیتور استفاده کنند که در برخی از مدل ها این امکان برای کاربران فراهم شده است. AIO همچنین دارای فناوری‌های بی‌سیم مانند WIFI و بلوتوث است که معمولاً به سخت‌افزار دسکتاپ نیاز دارند تا از سخت‌افزار اضافی برای استفاده از آن‌ها حمایت کند.

بنابراین اگر فضای محدودی دارید و به دنبال دستگاهی با امکانات بیشتر از کامپیوترها و لپ تاپ‌ها هستید، کامپیوترهای آل این وان برای شما بهترین انتخاب خواهند بود.

بررسی انواع کامپیوتر بدون کیس

کامپیوترهای بدون کیس دارای انواع مختلفی هستند از جمله آن‌ها:

  1. تین کلاینت: تین کلاینت‌ها، از نوع کامپیوترهای کوچک هستند. ویژگی تین کلاینت‌ها در این است که بسیار کوچک و کم حجم هستند. به این صورت که تمام قطعات و اجزا کیس‌های سنتی در ابعادی به اندازه یک کتاب تجمیع شده‌اند. این یکی از ویژگی‌های مثبت تین کلاینت‌ها است زیرا اندازه کوچک د    آن‌ها باعث می‌شود که به راحتی در پشت مانیتور یا زیر میز نصب شوند.

تین کلاینت‌ها، به صورت مستقل عمل می‌کنند. در برخی از مدل ها امکان پشتیبانی از چندین مانیتور به صورت همزمان وجود دارد. همچنین تنوع پورت بسیار بالایی دارند و از انواع پورت‌هایUSB2.0 ، USB3.0، Display Port  و ... پشتیبانی می کنند.

تین کلاینت ها دارای طول عمر بسیار بیشتری نسبت به کیس‌های سنتی هستند و امکان کارکرد بدون وقفه 24 ساعته در 7 روز هفته را برای کاربران فراهم می کنند. در انتها نیز می‌توان گفت که انتخابی اقتصادی و مطمئن هستند، زیرا تفاوت قیمت آن نسبت به کیس‌ها بسیار کمتر است.

  1. زیروکلاینت: زیروکلاینت ها کامپیوترهای کوچک وابسته به سرور هستند که از پردازنده و هارد و همچنین رم سرور استفاده می‌کنند. زیرو کلاینت‌ها با کمک پروتکل‌های مختلف به سرور متصل می‌شوند و شروع به کار می‌کنند. به همین دلیل دارای قیمت بسیار پایین‌تر و سرعت بسیار بالاتری هستند که آن‌ها را به عنوان گزینه‌ای عالی برای تجهیز ادارات و شرکت‌ها می دانند.
  • به عنوان یک نکته قابل ذکر است که تین کلاینت‌ها انعطاف پذیر هستند و قابل تبدیل به زیروکلاینت هستند. همچنین بالعکس یعنی زیروکلاینت‌ها هم قابل تبدیل به تین کلاینت هستند.
  • آل این وان‌ها نیز کامپیوترهای بدون کیس هستند که به طور کامل در این مقاله توضیح داده‌ایم.

نکات مهم هنگام انتخاب و خرید کامپیوترهای آل این وان

هنگام خرید یک کامپیوتر آل این وان بهتر است به نکات زیر توجه شود و به چند سوال مهم پاسخ گفت:

  1. چرا به کامپیوتر آل این وان نیاز دارید و کاربری شما چیست؟

سه کاربرد کلی برای کامپیوترها و کاربران وجود دارد: استفاده‌های سنگین مانند رندر ویدیو و مدل‌سازی سه‌بعدی گرافیکی، گرافیک میان‌رده و دو بعدی، کارهای اداری و انجام امور مربوط به حسابداری و استفاده‌های ساده روزمره مانند وبگردی، تماشای فیلم و ...

هر کامپیوتر آل این وانی مطمئناً می‌تواند این نیازهای کاربر را برای انجام امور اداری و عادی انجام دهد، اما برای امور گرافیکی و رندر گیری باید به سخت افزار قدرتمندتری متوسل شوید تا بتوانید انتخابی متناسب با نیازتان داشته باشید.

  1. صفحه نمایش چقدر برای شما مهم است؟

کیفیت رنگ‌های روی صفحه نمایش هنگام انجام کارهای گرافیکی حساس و بسیار مهم است.

به طور کلی، صفحه نمایش‌های LED با وضوح بالا بهترین گزینه هستند، اما اگر واقعا به رنگ‌ها اهمیت نمی‌دهید، بهتر است فقط به دلیل کیفیت صفحه نمایش به سراغ مدل‌هایی نروید که گران هستند.

3. چه مدت با سیستم کار می کنید و سیستم خنک کننده (فناوری هیت سینک) چقدر برای شما مهم است؟

اکثر کامپیوترهای آل این وان به گونه‌ای طراحی شده‌اند که کمترین صدای ممکن را تولید کنند، زیرا بسیاری از آل این وان‌ها بون فن هستند (اما برخی از آل این وان‌ها نیز موجودند که فن نیز دارند). بدون فن بودن باعث می‌شود که بدون صدا باشند اما در کامپیوترهای معمولی و کیس‌های سنتی از فن کامپیوتر صدای زیادی شنیده می شود و همچنین باعث تولید گرما و خرابی قطعات آن‌ها نیز بشوند.

4. امکانات ارتباطی مورد نیاز خود را بررسی کنید.

آیا به پورت تصویر نیاز دارید؟ جهت اتصال دستگاه های جانبی به چند پورت نیاز دارید؟

این‌ها سوالاتی است که باید قبل از تصمیم گیری در مورد یک کامپیوتر جدید و بررسی مدل‌ها از خود بپرسید.

آشنایی با برخی از مدل های برتر All In One

با ما همراه باشید، می خواهیم تعدادی از پرفروش ترین مدل های این دستگاه را با ویژگی‌های خاص آن به شما معرفی کنیم.

معرفی 5 مدل کامپیوتر آل این وان

در بازار کامپیوتر و آل این وان، برندهای متنوعی از جمله: آل این وان اپل، آل این وان اچ پی، آل این وان دل، ال این وان msi و آل این وان ایسوس داریم.

با نگاهی گذرا به مدل‌های مختلف آل این وان‌ها متوجه تنوع بالای آن‌ها خواهیم شد. تنوع آل این وان‌ها از سویی هم برای کاربر ویژگی مثبتی است چرا که می‌تواند انتخاب بهتری داشته باشد و از سویی می تواند باعث سردرگمی کاربران شود. به همین جهت در این مقاله به بررسی 3 مدل آل این وان باکیفیت و بهینه برای ادارات و شرکت ها می‌پردازیم:

  1. آل این وان اچ پی مدل زیروکلاینت HP t310

آل این وان HP t310 از برند معتبر اچ پی است که دارای ویژگی های زیر است:

  • دارای پردازندهTERA 2321 PCoIP  است.
  • سرعت بسیار بالایی است چرا که به دلیل زیروکلاینت بودن از پردازنده، رم و همینطور از هارد سرور استفاده می‌کند.
  • صفحه نمایش 23.6 اینچ با کیفیت تصویر Full HD دارد.
  •  دارای تنوع پورت به این شرح است:6 عدد پورت USB 2.0،1 عدد پورتVGA ، پورت اسپیکر و پورت میکروفن.
  • امکان استفاده به عنوان مانیتور و یا اتصال یک مانیتور دیگر جهت استفاده به عنوان دو مانیتوره
  • امکان انجام امور گرافیکی و مشاهده فیلم تحت شبکه و سرور را به کمک پشتیبانی کامل از پروتکل انتقال تصویر PCoIP برای کاربران فراهم می کند.

  1. آل این وان دل مدل تین کلاینت Dell Wyse 5060

آل این وان تین کلاینت Dell Wyse 5060 درواقع یک کامپیوتر کوچک از برند اچ پی است. که به صورت سفارشی شده می تواند توسط یک براکت پشت هرنوع مانیتور دیگری متصل شود و این خود یک مزیت برای کاربران محسوب می شود. یکی از ویژگی های بارز این ال این وان این است که در این مدل یا مدل های مشابه مثل (ال این وان Dell Wyse 7010، ال این وان Dell Wyse 7020، ال این وان Dell Wyse 5070) درصورت خرابی مانیتور، کل سیستم از کار نمی افتد، و می توان یک مانیتور دیگر را جایگزین کرد.

در زیر به بررسی خصوصیات آل این وان تین کلاینت دل وایز 5060 می‌پردازیم:

  • دارای پردازنده 4 هسته ای AMD است.
  • دارای دو اسلات رم DDR3 با قابلیت ارتقاء است و تا 16GB پشتیبانی می‌کند.
  • از حافظه‌های SATA HDD و SATA SSD با قابلیت ارتقاء پشتیبانی می کند.
  •  مصرف برق بسیار کم در حدود 50 وات دارد.
  • مجهز بهWiFi ،  ACبا سرعت 867MB/S است.
  • دارای تنوع زیادی در پورت‌ها به این شرح می‌باشند:  4عدد پورتUSB 2.0 ، 2عدد پورتUSB 3.0،1 عدد پورتMSATA ، 2 عدد  DisplayPortو یک عدد پورت اسپیکر می‌باشد.

  1. آل این وان دل مدل تین کلاینت Dell Wyse 7020

در اینجا به بررسی مختصر آل این وان تین کلاینت Dell Wyse 7020 می‌پردازیم:

  •  پردازنده: AMD چهار هسته‌ای است و فرکانس آن نیز به 2.0 گیگاهرتز می‌رسد.
  • رم آن دارای دو اسلات از نوع DDR3 است و تا 16 گیگابایت نیز پشتیبانی می‌کند.
  • حافظه آن از نوع SATA SSD و SATA HDD است.
  • آل این وان تین کلاینت Dell Wyse 7020 در واقع یک کامپیوتر کوچک  بدون کیس از برند دل است. این آل این وان به صورت سفارشی سازی شده است. به این صورت که می‌توان این تین کلاینت را پشت مانیتور متصل کرد. یکی از ویژگی های بارز این کامپیوترهای همه کاره و  آل این وان این است که درصورت خرابی برد، کل سیستم آل این وان از کار نمی افتد، و می‌توان یک مانیتور دیگر را جایگزین آن کرد.
  1. آل این وان دل مدل تین کلاینت Dell Wyse 7010

آل این وان تین کلاینت Dell Wyse 7010 دارای مشخصاتی به این شرح است:

  • آل این وان 7010 دارای پردازنده AMD و دو هسته‌ای است.
  • دارای دو اسلات رم از نوع DDR3 است و تا 16 گیگ نیز پشتیبانی دارد.
  • دارای حافظه داخلی از نوع SATA SSD و SATA HDD است.
  • انعطاف پذیر در انتخاب انواع مانیتور برای آل این وان 7010.
  1. آل این وان msi مدل AE 202

آل این وان AE 202 از برند msi دارای مشخصات زیر است:

  • دارای پردازنده Intel Celeron 1037U
  • رم DDR3
  • مجهز به مانیتور مالتی تاچ است.

جمع بندی نهایی

کامپیوترهای آل این وان با مواردی که از آن‌‌ها ذکر شده بسیار مناسب برای کاربری‌های متفاوت مانند آژانس های هواپیمایی، ادارات، شرکت‌ها، موسسات، هتل‌ها، فروشگاه‌‌ها و همچنین مشاغلی که فضای کمی دارند بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

ما در این مقاله  سعی داشته‌ایم بررسی جامعی از آل این وان‌ها داشته باشیم و مشخصات مدل‌های با کیفیت را از برندهای مختلف بررسی کردیم. امیدواریم که توانسته باشیم شما را در انتخاب بهتر آل این وان راهنمایی کرده باشیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت