حداقل عوارض ورودی خودروهای سواری چقدر شد
نمایندگان مجلس مقرر کردند تا حقوق ورودی خودروی سواری که در مهلت قانونی ثبت سفارش شده و مراحل قانونی آن طی شده باشد، حداقل به میزان ۸۶ درصد ارزش گمرکی آنها باشد.
خبرگزاری تسنیم: نمایندگان در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه درباره اصلاحات لایحه بودجه سال 1400 جهت تامین نظر شورای نگهبان، با اصلاحات تبصره های 6، 7 و 8 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
وکلای ملت با اصلاحات بند الحاقی 23 این تبصره بدین شرح موافقت کردند؛
دولت مکلف است نسبت به فروش اموال منقول و غیرمنقول در اختیار سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی به استثنای اموال در اختیار ولی فقیه؛ به مبلغ چهار هزار و چهارصد میلیارد (4.400.000.000.000) ریال اقدام و درآمد حاصل را پس از گردش خزانه به ردیف 108200 جدول شماره (7) بابت غذا و پوشاک زندانیان واریز کند.
همچنین در ادامه نمایندگان به بررسی بند الحاقی 24 این تبصره پرداخته و آن را بدین شرح اصلاح کردند؛
به منظور تأمین قیر مورد نیاز کشور در سال 1400، درآمد حاصل از صادرات قیر مشمول مالیات میگردد.
در ادامه بررسی اصلاحات اعاده شده از شورای نگهبان، وکلای مردم تبصره 7 را مورد رسیدگی قرار داده و آن را بدین شرح اصلاح کردند.
براساس این اصلاح، بند الحاقی 1 تبصره 7 بدین شرح تغییر یافت؛
حقوق ورودی خودروی سواری که در مهلت قانونی ثبت سفارش شده و مراحل قانونی آن طی شده باشد، حداقل به میزان هشتاد و شش درصد(86%) ارزش گمرکی آن تعیین می شود.
در ادامه بررسی اصلاحات لایحه بودجه 1400، نوبت به تبصره 8 رسید که نمایندگان بند (ب) و (ز) این تبصره را به شرح زیر اصلاح کردند.
ب- به دولت اجازه داده میشود برای عملیات آمادهسازی، محوطهسازی، تأمین خدمات روبنایی و زیربنایی و تکمیل واحدهای مسکن مهر، طرحهای بازآفرینی شهری و احیای بافتهای فرسوده و تاریخی، مصلی تهران و همچنین طرح اقدام ملی تأمین مسکن، اقداماتی را بهشرح زیر بهعمل آورد:
1- وزارت راه و شهرسازی (از طریق شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت بازآفرینی شهری) مجاز است تا سقف سی هزار میلیارد (30.000.000.000.000) ریال از محل منابع داخلی و یا تهاتر اراضی و املاک متعلق به شرکتهای فوقالذکر را به قیمت کارشناسی یا فروش از طریق مزایده مشروط به حفظ کاربری بعد از واگذاری و با سازوکار گردش خزانه صرف اجرای طرحهای فوق کند. پنج هزار میلیارد (5.000.000.000.000) ریال از اعتبار فوق صرف احیای سکونتگاههای غیررسمی موضوع بند (الف) ماده 59 قانون برنامه ششم توسعه، بافتهای فرسوده و تاریخی میگردد.
ز- برای ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی موضوع بند (الف) ماده 59 قانون برنامه ششم توسعه و عشایری، بهسازی محیطهای اسکان و بافتهای فرسوده واقع در حریم و خارج از حریم شهرها و محدوده روستاها، تأمین زیرساخت و فراهم کردن حداقل خدمات عمومی اعم از مدرسه، مسجد، کتابخانه، روشنایی محیط، پایگاه بسیج، پاسگاه و کلانتری در این مناطق، شورای توسعه و برنامهریزی استانها، موظفند معادل سهم جمعیت ساکن در این مناطق از کل جمعیت هر استان را بر اساس آییننامه اجرائی که به تصویب هیأت وزیران میرسد، از محل عوارض جزء (1) بند (ب) ماده (6) قانون برنامه ششم توسعه صرف طرح کاهش آسیبهای اجتماعی و محرومیتزدایی برای محلات آسیبدیده و بهسازی مناطق فوقالذکر در همان استان نمایند.
همچنین نمایندگان به اصلاح جزء 2 بند (د) تبصره 8 ماده واحده لایحه بودجه 1400 پرداخته و آن را بدین شرح اصلاح کردند؛
شرکتهای آب و فاضلاب استانی مجازند حداکثر ده درصد (10%) از منابع حاصل از اجرای موضوع تبصره (3) قانون ایجاد تسهیلات برای توسعه طرحهای فاضلاب و بازسازی شبکههای آب شهری مصوب 24/3/1377 با اصلاحات و الحاقات بعدی را برای تسریع در اجراء و توسعه طرحهای ایجاد تأسیسات آب و فاضلاب با اولویت اجرای طرحهای فاضلاب در روستاهای همان بخش هزینه نمایند.
براساس این گزارش نمایندگان در ادامه به اصلاح بند (و) تبصره 8 پرداخته و آن را به شرح زیر اصلاح کردند؛
به منظور پیشگیری و بازسازی خسارت ناشی از سیل و ساماندهی و لایروبی رودخانهها و آببندانها به شرکتهای آب منطقهای استانها و سازمان آب و برق خوزستان اجازه داده میشود بهرهبرداری از مصالح مازاد رودخانهای و خاک مازاد آببندانها را از طریق مزایده به پیمانکاران و بهرهبرداران شن و ماسه (با بهکارگیری پیمانکاران دارای صلاحیت) به شرط واریز حقوق دولتی واگذار نماید. در صورت وصول درآمد مازاد بر عملیات تعیینشده در قرارداد، منابع حاصله به ردیف درآمدی 160149 واریز میگردد. منابع حاصله از محل ردیف 30-530000 جدول شماره (9) این قانون در اختیار شرکت مدیریت منابع آب ایران قرار میگیرد تا در چهارچوب موافقتنامه متبادله با سازمان برنامه و بودجه کشور صرف ساماندهی رودخانههای کشور شود. گزارش عملکرد مالی و عملیاتی این بند، هر سهماه یکبار توسط وزارت نیرو به سازمانهای مدیریت بحران کشور و برنامه و بودجه کشور ارسال میگردد. دستورالعمل اجرائی این بند ظرف مدت سهماه از تاریخ ابلاغ این قانون توسط وزارت نیرو تهیه و ابلاغ میگردد.
نمایندگان در ادامه جهت تامین نظر شورای نگهبان به اصلاح بند الحاقی 1 تبصره 8 پرداختند که این بند الحاقی اصلاح شده بدین شرح است؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است کلیه تبلتها و ساعتهای هوشمند بارکدخوان و مبدل ارتباطات ثابت به سیار وارداتی و تولید داخل را در سامانه هوشمند مدیریت تجهیزات سامانه ای (همتا) ثبت نماید. منابع حاصله به ردیف 110410 جدول شماره (5) این قانون واریز میشود. منابع حاصله به ردیف 110410 جدول شماره 5 این قانون واریز می شود.
براساس این گزارش وکلای مردم در خانه ملت به اصلاح بند الحاقی 3 تبصره 8 ماده واحده لایحه بودجه 1400 پرداختند.
براساس این بند الحاقی اصلاح شده؛ وزارتخانههای نفت و نیرو موظفند در سال 1400 تعرفههای آب، برق و گاز مشترکین خانوارهای کشور را به گونه ای اصلاح نمایند که با رعایت مناطق جغرافیایی کشور، تعرفه مشترکین کم مصرف خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی برابر صفر، مشترکین تا الگوی مصرف به صورت یارانهای، مشترکین پرمصرف بالاتر از الگوی مصرف به صورت غیریارانهای و براساس الگوی افزایش پلکانی(آی.بی.تی) تعیین شود. تعرفه به نرخ صفر آب خانوارهای مذکور براساس بعد خانوار محاسبه میشود.
میزان افزایش تعرفه مشترکین پرمصرف بالاتر از الگوی مصرف باید حداقل به اندازهای تعیین شود که بارمالی رایگان کردن تعرفه مشترکین کممصرف را جبران نماید و نیاز به تأمین منابع جدید نداشته باشد.
آییننامه اجرائی این بند به پیشنهاد مشترک وزارتخانههای نفت و نیرو تهیه میشود و ظرف مدت یکماه پس از ابلاغ این قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.
دیدگاه تان را بنویسید