اردوغان بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد

کد خبر: 1350136

رئیس‌جمهور ترکیه امروز بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد و گفت اعتراضات آنها به حبس امام اوغلو شهردار استانبول-رقیب سیاسی اصلی وی- به جنبش خشونت آمیز تبدیل شده است.

اردوغان بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد

رئیس‌جمهور ترکیه امروز بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد و گفت اعتراضات آنها به حبس امام اوغلو شهردار استانبول-رقیب سیاسی اصلی وی- به جنبش خشونت آمیز تبدیل شده است.

وی در اظهارات تهدیدآمیز خود افزود که حزب جمهوری خلق، مسئول هرگونه خسارتی است که به  اموال افسران پلیس در خلال اعتراضات وارد شود.

اردوغان، اعتراضات شهروندان معترض به بازداشت و حبس شهردار استانبول را «نمایش» خواند و گفت نمایش آنها در نهایت پایان خواهد یافت و آنها از شری که در حق کشور مرتکب شده‌اند، خجالت خواهند کشید./تسنیم

اردوغان معترضان به بازداشت شهردار استانبول را به «گرایش به سمت خشونت» متهم کرد.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در مورد انتخابات مقدماتی حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) متعلق به «اکرم امام‌اوغلو»، شهردار استانبول گفت: بار دیگر ثابت شد که درک CHP از دموکراسی فراتر از شعار رأی گیری علنی و شمارش مخفیانه نیست. 

اردوغان تاکید کرد: حزب اصلی اپوزیسیون مسؤول خسارات مالی در روزهای اخیر  است.

اردوغان افزود: من خواستار پایان دادن به حمایت از سازمان‌های حاشیه‌ای برای حمله به نیروهای امنیتی هستم که از فرصت استفاده می‌کنند.

او همچنین تاکید کرد: پیشنهاد واشنگتن در مورد اوکراین گامی مثبت در جهت دستیابی به صلح است. 

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، اردوغان در یک کنفرانس مطبوعاتی از پذیرش نسبی پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس 30 روزه در اوکراین توسط روسیه قدردانی کرد و آن را گامی به سوی صلح دانست.

وی خاطرنشان کرد که در تماس تلفنی با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تحولات سوریه و غزه را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد که اسرائیل به نسل کشی در نوار ادامه می‌دهد./ایسنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت