خبرهای مهم از واکسن کرونا / واکسن کرونای موجود در ایران چیست؟+جزئیات مهم

کد خبر: 1056893

سخنگوی بهداشت و درمان وزارت دفاع درخصوص واکسن فخرا گفت: اگر همه مراحل مورد نظر به خوبی طی شود می‌توانیم در تیرماه ۱۴۰۰ به یک تولید قابل قبول از نظر کیفیت برسیم.​

خبرهای مهم از واکسن کرونا / واکسن کرونای موجود در ایران چیست؟+جزئیات مهم

به گزارش سایت خبرآزاد سخنگوی بهداشت و درمان وزارت دفاع گفت: می‌توانیم در تیرماه ۱۴۰۰ به یک تولید قابل قبول از واکسن فخرا برسیم.

سردار سرتیپ دوم پاسدار رضا الله‌ورن سخنگوی بهداشت و درمان وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح  درباره واکسن ایرانی کووید نوزده «فخرا» گفت: اولین تزریق این واکسن بر روی فرزند شهید فخری زاده انجام گرفت. پس از آن قرار است تا تزریق این واکسن کرونا بر روی ١٣۵ نفر از داوطلبان انجام شود.

مراحل کارآزمایی واکسن کرونا

واکسن کروناوی ادامه داد: این واکسن از پلتفرم ویروس کشته شده تهیه شده و بسیار امیدواریم تا مراحل کارآزمایی را با موفقیت به اتمام برساند و به صورت انبوه تولید شود.

سخنگوی بهداشت و درمان وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ضمن تشکر از وزارت بهداشت و درمان اظهار کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در صدور تاییدیه و مجوز‌های لازم همکاری‌های خوبی با مجموعه وزارت دفاع داشته اند. امیدوارم پس از تزریق واکسن به فرزند شهید فخری‌زاده بتوانیم گام موثری در جهت مقابله با این بیماری منحوس برداریم و بسیار امیدواریم تا بتوانیم بسیاری از نیرو‌های مسلح و مردم کشورمان را در قبال ویروس کرونا واکسینه کنیم.

انبوه سازی واکسن کرونا 

وی در پاسخ به سوالی درباره زمان انبوه سازی واکسن فخرا اظهار کرد: هر پروژه علمی از این دست باید مراحل تحقیقاتی خود را طی کند. این واکسن مانند هر واکسن دیگر دارای سه فاز است که فاز اول آن آغاز شده و انشاالله پس از اخذ تاییدیه‌های لازم وارد فاز‌های دوم و سوم تولید می‌شویم.

الله‌ورن در پایان یادآور شد: اگر همه مراحل مورد نظر به خوبی طی شود می‌توانیم در تیرماه ۱۴۰۰ به یک تولید قابل قبول از نظر کیفیت برسیم.

فاز دو و سه مطالعات بالینی واکسن کووایران برکت صبح امروز و پس از تایید نتایج فاز اول کارآزمایی بالینی و صدور مجوز، با تزریق بر روی داوطلبان آغاز شد.

 دکتر حامد حسینی، مدیر گروه مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا و مسئول تیم نظارت بر آزمایشات انسانی واکسن کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) با بیان اینکه فاز یک با ۵۶ داوطلب انجام شد گفت: امروز خوشحالیم که فاز دو و سه کارآزمایی بالینی آغاز می‌شود.

وی افزود: در این مر حله جمعیت ۳۰۰ نفری تحت واکسیناسیون قرار می‌گیرند. چندین مطالعه را همزمان انجام می‌دهیم همچنین تنوع سنی و گروه‌های سنی متفاوت است.

سعید نمکی گفت: بیش از یک سال از مدیریت کرونا و روزهای بسیار سختی که در تنگنای معیشت و کمبود ارز و ریال و تحریم‌های ظالمانه، بودیم گذشت آن هم تحریم از سوی کشورهایی که وقتی ما برای فوت شدگانشان از کرونا ناراحت بودیم از افزایش آمار مبتلایان و مرگ و میر ما خوشحال می‌شدند.

سعید نمکی گفت: صبح روز سه‌شنبه هفته جاری در وزارت دفاع از واکسن کرونای سپند رونمایی خواهد شد تا مردم جهان از پیشرفت‌های ما آگاه شوند.

 سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (یک‌شنبه۲۴ اسفند) در مراسم رونمایی از سامانه‌های نوین بیمارستانی سیار تخصصی دفاع زیستی نزسا با رویکرد مقابله با بیماری کرونا، ضمن تبریک ولادت امام حسین و روز پاسدار، گفت: پاسداران فقط پاسدار این مرز و بوم نیستند و پاسدار اخلاق و اعتلای این سرزمین هم هستند و دست تک تکشان را می‌بوسم.

نمکی اظهار کرد: بیش از یک سال از مدیریت کرونا و روزهای بسیار سختی که در تنگنای معیشت و کمبود ارز و ریال و تحریم‌های ظالمانه، بودیم گذشت آن هم تحریم از سوی کشورهایی که وقتی ما برای فوت شدگانشان از کرونا ناراحت بودیم از افزایش آمار مبتلایان و مرگ و میر ما خوشحال می‌شدند.

او با بیان اینکه دشمنان ما می‌خواستند آمار بالا و هزار نفری مرگ هایمان را ببینند، افزود: امروز با لطف خدا و وحدت ملی ایران اسلامی به عنوان یکی از سربلندترین کشورها در عرصه مدیریت این ویروس، درخشید و هنوز مرگ‌های ما دو رقمی است در حال حرکت به سمت مرز تعداد فوتی‌های تک رقمی روزانه بودیم که خوزستان و ویروس جهش یافته برنامه‌های ما را به هم ریخت. 

وزیر بهداشت مطرح کرد: به عنوان آخرین صحبت هایم در سال ۹۹ باید بگویم راز مدیریت این بلای خانمان سوز اول از همه لطف خدا به مردم مومن، مخلص و انقلابی بود و خدا مردم شریف ما را در این شرایط تنها نگذاشت.

نمکی ادامه داد: تا زمانی که دعای نیمه شب یک مادر شهید و آه جانسوز یک جانباز قطع نخاع جاری است هیچ عاملی به این خاک آسیب نمی‌زند. همچنین حمایت، هدایت و رعایت‌های مقام معظم رهبری اگر نبود امکان نداشت من و همکارانم بتوانیم این فضا را مدیریت کنیم.

او گفت: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که تمام اصول ستاد ملی مقابله با کرونا لازم الاجراست و خودم هم رعایت می‌کنم. همچنین حضور مقتدرانه نیروهای مسلح در این ایام بسیار به ما کمک کرد و انگیزه و آرامش داد.

واکسن کرونا /تجربه گرفتن از سال‌های دفاع مقدس عامل موفقیت ما در بحران کرونا بود

وزیر بهداشت تاکید کرد: حضور سردار سلامی در روزهای آغازین کرونا به من دلگرمی می‌داد.  ما ۵۰ روزه مرگ هایمان را ۶۰ درصد کاهش دادیم و در کمتر از دو ماه توانستیم از یک وارد کننده دستگاه تنفس مصنوعی، ماسک و ... به تولید کننده و صادر کننده تبدیل شویم که این آمار در هیچ جای جهان قابل مشاهده نیست.

نمکی اظهار کرد: ما علاوه بر بلایای طبیعی مکرر، دشمنان قسم خورده و ویروس‌های نو ترکیب هم داریم و این روزهای سخت برای ما تجربه شد. یکی دیگر از عوامل موفقیت ما در بحران کرونا تجربه گرفتن از سال‌های دفاع مقدس بود که توانستیم با اقدامات بسیجی وار این بیماری را مدیریت کنیم. اول مقابل ویروس، سنگر آرایی کردیم و سپس با بهترین تجهیزات، به جنگ با این ویروس زیر سایه اسم سردار شهید قاسم سلیمانی رفتیم.

او گفت: مهمترین عامل موفقیت ما همراهی مردمی است که در عین فشار اقتصادی و مشکلات مالی در بحران کرونا ما را یاری کردند. همچنین شیوه مدیریت جهادی مسئولان در زیر سایه رهبری در کنترل بیماری بسیار موثر بود.

 واکسن کرونای سپند وزارت دفاع سه‌شنبه رونمایی می‌شود

وزیر بهداشت بیان کرد: در عرصه نظام سلامت وقتی برادران من در سپاه می‌گویند هر زمانی که بخواهی بیمارستان سیار با تمام تجهیزات در اختیار مردم شریف قرار دهیم من دلگرم می‌شوم.

نمکی اظهار کرد: در مورد واکسن حرف‌های گفتنی زیادی دارم و صبح روز سه‌شنبه هفته جاری در وزارت دفاع از چندمین واکسن ملی کرونا یعنی واکسن سپند رونمایی خواهد شد تا مردم جهان از افتخارات و پیشرفت‌های ما آگاه شوند.

او گفت: ما به عنوان سربازان کوچک در نظام سلامت به این برادری با سرداران و پاسداران دلخوشیم که همیشه در سیل و زلزله و جنگ در خدمت مردم هستند.

محمد مخبر در آیین افتتاح بیمارستان سیار ۹۹ تختخوابی احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و مرحله پنجم رزمایش همدلی و احسان که در مجموعه چهل سرای مصلی امام خمینی برگزار شد، با بیان اینکه امروز با افتتاح این بیمارستان اتفاق خوبی افتاده است گفت: ساخت این بیمارستان از سال گذشته آغاز شد.

وی افزود: با توجه به حادثه خیز بودن کشور و احتمال وقوع سیل و زلزله می طلبید امکانات بروز سیاری را دراختیار داشته باشیم تا بتوانیم به سرعت به داد مردم برسیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه این بیمارستان دارای اتاق عمل، دستگاه سونوگرافی، ماموگرافی، اورژانس، داروخانه و همه تجهیزات یک بیمارستان تخصصی است اظهار کرد: بیمارستان سیار در وضعیت عادی به مناطق محروم می‌رود که البته پیش بینی شده و برنامه ریزی شده خواهد بود. در مواقع حادثه نیز به سرعت در محل وقوع حاضر شده و خدمات می‌دهد.

مخبر ادامه داد: این بیمارستان به تله مدیسین وصل است و می‌توانند خدمات فوق تخصصی را از بیمارستان های مادر دریافت کند. حداقل به ۱۰ بیمارستان دیگر با این ظرفیت نیاز داریم که در مناطق مختلف مستقر و به سرعت به داد مردم برسند.همه امکانات بیمارستان آماده و مانند این است که ظرف ۲۴ ساعت بیمارستانی را از تهران به نقاط دیگر ببرید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت