پنس: تلفات کرونا در آمریکا به ۱۰ نفر رسید

کد خبر: 980764

معاون رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که آمار تلفات ویروس کرونا در این کشور به 10 نفر رسید.

پنس: تلفات کرونا در آمریکا به ۱۰ نفر رسید

خبرگزاری فارس: «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۱۰ نفر رسیده‌اند.

۹ قربانی قبلی ویروس کرونا در آمریکا از ایالت واشنگتن بوده‌اند.

از سوی دیگر تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا از ۱۰۰ نفر عبور کرده است و پس از ابتلای ۶ نفر به این ویروس در لس‌آنجلس،‌ مقامات این شهر اعلام وضع فوق‌العاده کردند. (جزئیات بیشتر)

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پیش از این علاوه بر ناچیزانگاری خطر ابتلا به کرونا در آمریکا به پنهان‌کاری درباره گسترش این ویروس هم متهم شده است.

پنج روز پیش روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده بود کاخ سفید به متخصصان پزشکی و دانشمندان زیرمجموعه دولت فدرال آمریکا دستور داده تمامی بیانیه‌ها و برنامه‌های خود برای اطلاع‌رسانی درباره «کرونا» را با مایک پنس هماهنگ کنند.

مایک پنس از سوی دونالد ترامپ به عنوان رئیس کارگروهی در دولت آمریکا منصوب شده که مأمور رسیدگی به مسائل مربوط به کرونا است.

پروپابلیکا: بیمارستان‌های آمریکا ممکن است به کانون شیوع کرونا تبدیل شوند

یک پایگاه آمریکایی بر اساس نتایج یک تحقیق از عدم آمادگی بیمارستان‌های این کشور برای مقابله با ویروس «کرونا» خبر داده و نوشته این بیمارستان‌ها ممکن است به کانونی برای شیوع بیماری تبدیل شوند. یک رسانه آمریکایی گزارش داده تخلفات و کاستی‌های موجود در بیمارستان‌های آمریکا از عدم آمادگی این کشور برای مقابله با «کرونا» حکایت دارد.

پایگاه «تروث‌‌آوت» بر اساس نتایج تحقیق رسانه آمریکایی «پروپابلیکا» نوشته اوایل ماه فوریه یک کشتی حامل آمریکایی‌های چین در ساحل شهر «بایون»، واقع در ایالت «نیوجرسی» پهلو گرفت. چهار نفر از مسافران این کشتی بایستی برای معاینات پزشکی بیشتر به بیمارستان مراجعه می‌کردند.

بیمارستانی که مشخصاً برای این افراد در نظر گرفته شد «University Hospital» در شهر نیوآرک ایالت نیوجرسی بود: یک مرکز آموزش پزشکی که به اتاق‌های ایزوله معجز بود.

فیل مورفی، فرماندار نیوجرسی در بیانیه‌ای گفت: «این بیمارستان هنگام معاینه بیماران از پروتکل‌های مناسبی برای کنترل عفونت پیروی می‌کند.» نتیجه آزمایش مسافران این کشتی منفی بود، اما منظور فرماندار هم روشن بود: نخستین موارد مبتلا به ویروس کرونا به بیمارستان یونیورسیتی منتقل خواهند شد.

تروث‌آوت نوشته این بیمارستان در سال‌های اخیر برای کسب مهارت در زمینه کنترل شیوع بیماری‌های عفونی که از اهمیتی حیاتی برای مبارزه با کووید-۱۹ برخوردار است تلاش کرده است.

کمتر از دو سال پیش، یک باکتری مرگبار به این مرکز درمانی راه پیدا کرد. سه کودک به بیماری مبتلا شده و جان باختند. در آن زمان، ناظران بهداشتی این بیمارستان را به دلیل در اختیار نداشتن تعداد کافی نیرو، ناتوانی در حفظ فضای بهداشتی و جداسازی نامناسب بیماران مبتلا به عارضه‌های تنفسی مورد انتقاد قرار دارند. ارزیابی این ناظران این بود که بیمارستان مورد نظر جان بیماران را «در معرض خطر قرار داده است.»

امروز کمیسیونر بهداشت ایالت نیوجرسی ریاست این بیمارستان را به عهده دارد. دکتر «شیریف الناهال»، در مصاحبه‌ای با «پروپابلیکا» گفته مشکلات عفونی موجود در این بیمارستان مربوط به گذشته هستند و تخلفات مورد اشاره در گزارش‌های انتقادی قبلی، اصلاح شده‌اند.

تروث‌آوت نوشته، علی‌رغم این کنترل بیماری‌های عفونی مشکل تکرارشونده برخی از بیمارستان‌هایی است که از آنها انتظار می‌رود برای کنترل بیماران کووید-۱۹ به کار گرفته شوند. پایگاه «پروپابلیکا» هم بر اساس بررسی‌هایی که بر روی صدها بیمارستان آمریکایی انجام داده این مسئله را تأیید کرده است.

تروث‌آوت نوشته است: «این مسئله باعث ایجاد این نگرانی می‌شود که این بیمارستان‌ها می‌توانند به کانونی برای کرونا تبدیل شوند. این باعث خواهد شد بیماران در معرض خطر قرار بگیرند و کارکنان مبتلا شده نتوانند از دیگران مراقبت کنند.»

«پیتر هوتز»، از مقام‌های یک دانشکده پزشکی در هیوستون می‌گوید: «کارکنان بخش سلامت، نگرانی اصلی من هستند.» او خاطرنشان کرد که در چین ۱۵ درصد از کارکنان بیمارستان‌های مخصوص نگهداری بیماران عفونی به شدت به کرونا مبتلا شده‌اند.

وی اضافه کرد: «اگر این اتفاق در آمریکا رخ بدهد و ما شاهد آن باشیم که این شمار کارکنان روانه خانه یا آی‌سی‌یو شوند و همکارانشان از آنها مراقبت کنند مشکلات بروز خواهند کرد. این مسئله در حال حاضر بخش آسیب‌پذیر آمادگی ما است.»

تروث‌آوت به نقل از کارشناسان نوشته در حال حاضر هیچ فهرستی از مراکز اعلام‌شده برای رسیدگی به وضعیت بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» وجود ندارد.

اما «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها» در آمریکا در سال ۲۰۱۴، هنگام شیوع بیماری «ایبولا» فهرستی شامل ۵۵ بیمارستان برای مقابله با این بحران اعلام کرد.

پروپابلیکا به بررسی عملکرد این مراکز طی ۵ سال گذشته پرداخته و به این نتیجه رسیده که بیش از نیمی از آنها به دلیل تخلفات یا نقائص دیگر از توانمندی‌های کافی برای مقابله با کرونا برخوردار نخواهند بود.

از میان این مراکز درمانی، ۲۰ درصد آنها ۴ تخلف یا بیشتر از آن داشتند. هنوز مشخص نیست چند درصد از این تخلفات به ایجاد عفونت در بیماران منجر شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت