سیگنال‌های متناقض آمریکا در قبال کره‌شمالی

کد خبر: 782965

دولت آمریکا براساس گفته‌های مقام‌های این کشور ظاهرا این موضع را در پیش گرفته‌ که روند نزدیک‌تر شدن تعامل میان کره شمالی و کره‌ جنوبی را که با برگزاری بازی‌های المپیک زمستانی اخیر آغاز شده، بپذیرد و نگاهی نیز به امکان مذاکرات خودش با کره شمالی داشته باشد اما همزمان تحریم‌ها علیه پیونگ یانگ در راستای مذاکراتی برای پایان دادن به برنامه هسته‌ای این کشور با حداکثر قدرت ادامه یابد.

سیگنال‌های متناقض آمریکا در قبال کره‌شمالی

خبرگزاری ایسنا: به نقل از خبرگزاری رویترز، دورنمای مذاکرات در حالی در شبه جزیره کره مطرح شده که طی چند ماه گذشته تنش‌ها در این منطقه از بابت برنامه‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی و همچنین جدال لفظی میان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی بالا گرفته بود.

مایک پنس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا در اظهاراتی در مسیر بازگشت از سفرش به کره‌ جنوبی اظهار داشت: واشنگتن "کمپین فشار حداکثری" علیه پیونگ یانگ را دارد اما همزمان از مذاکرات بدون پیش شرط استقبال خواهد کرد.

او در مصاحبه با واشنگتن پست گفت: تا زمانی که آنها عملا اقدامی انجام نداده باشند که ائتلاف ما آن را یک اقدام معنادار در راستای خلع سلاح هسته‌ای تلقی کند فشارها از کره شمالی برداشته نخواهد شد.

پنس تصریح کرد، تمامی هم‌پیمانان آمریکا با اعمال تحریم‌های شدید و جدید علیه کره‌شمالی موافقند.

او ادامه داد: بنابراین کمپین فشار حداکثری ادامه یافته و تشدید خواهد شد اما اگر شما خواهان مذاکره باشید ما نیز مذاکره خواهیم کرد.

طی ماه‌های گذشته ترامپ و دستیاران ارشدش پیام‌هایی متناقض از بابت امکان تعامل دیپلماتیک با کره شمالی به منظور حل بحران این کشور فرستاده‌اند.

ترامپ در زمان کمپین انتخابات ۲۰۱۶ مدعی شده بود که می‌خواهد شخصا با کیم جونگ اون مذاکره کند اما او بعد از آزمایش‌های متعدد موشکی و هسته‌ای کره شمالی وارد جنگ لفظی با کیم جونگ اون شده و هشدار داد که ممکن است کاملا کره شمالی را نابود کند.

همزمان واشنگتن مکررا دورنمای مذاکرات با کره شمالی را نیز مطرح کرده اما در عین حال گفته که باید هدف نهایی آن برچیده شدن برنامه هسته‌ای کره شمالی باشد.

در عین حال رکس تیلرسون،‌ وزیر امور خارجه آمریکا در پاره‌ای از مواقع، مواضعی متناقض با کاخ سفید در قبال کره شمالی در پیش گرفت و به عنوان مثال در ماه اکتبر ترامپ در اظهارنظری علنی خطاب به او گفت که وقتش را برای تلاش به منظور مذاکره با کره شمالی تلف نکند.

در ماه دسامبر تیلرسون گفته بود، آمریکا هر زمان که کره شمالی بخواهد مذاکره کند بدون پیش شرط آماده مذاکرات با این کشور است اما بلافاصله کاخ سفید با این صحبت‌های او برخورد کرده و افزود، پیونگ یانگ اول باید رفتارش را درست کند.

تیلرسون روز دوشنبه گفت: این به عهده کره شمالی است که تصمیم بگیرد چه زمان می‌خواهد به نحوی صادقانه و معنادار وارد تعامل شود و هنوز زود است که نتیجه بگیریم یک فرایند دیپلماتیک در قبال کره شمالی به اجرا درآمده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد