سرویس بین الملل فردا: نشنال ریویو در یادداشتی نوشت: دونالد ترامپ در بین دشمنان آمریکا بسیار محبوب است و این محبوبیت نشان دهنده ارزیابیهای استراتژیک است.
ترامپ میگوید نیروی نظامی آمریکا را از کره جنوبی خارج می کند و با رهبر کره شمالی کیم جونگ اون دیدار خواهد کرد. به همین دلیل کره شمالی از او خوشش میآید. با ریاست جمهوری ترامپ، اهداف استراتژیک کره شمالی از رویا و خیال به حقیقت تبدیل خواهد شد. رویاهای کره شمالی، کره جنوبی تضعیف شده و قابل نفوذ توسط ارتش شمالی ها و دسترسی بدون محدودیت به بازارهای جهانی است. کره شمالی فکر میکند که ترامپ تخت پادشاهی خانواده کیم و تسلط آنها در شبه جزیره کره را به آنها میدهد که ۶۰ سال جنگافروزی و آمادگی نظامی و صدها میلیارد دلار نتوانسته به دست بیاورد.
رئیس جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین نیز طرفدار آقای ترامپ است. البته به دلیل این که ترامپ بارها رئیس روس ها را ستوده است. پوتین، در نگاه ترامپ یک رهبر ایده آل است. ترامپ از رسانههای آزاد ما عصبانی است و میبیند پوتین منتقدان خود را به آن دنیا میفرستد. ترامپ میخواهد دیواری (با مرز مکزیک) بکشد و میبیند پوتین پرده نیمه آهنین، نیمه مرکانتیلیستی از امپرالیسم روسی خود ایجاد کرده است. ترامپ در آمریکا با تحقیر شخصیت خود مواجه میشود اما میبیند پوتین پیامهای جهانی از تفکرات خود منتشر میکند.
ترامپ پوتین را پدر خود میبیند. ترامپ کشورهای اروپای شرقی را متحدان ضعیف، کوچک و بیاهمیت آمریکا میبیند و در حرفهای خود این گونه نشان میدهد که این کشورها قابل مذاکره هستند. توهمات ترامپ، برای پوتین فرصتی برای رسیدن به رویاهایش است. پوتین امیدوار است تا بتواند ترامپ را فریب داده و بتواند متحدان آمریکا و نظم جهانی را زیر سلطه خود درآورد. فکر میکنید این ارزیابی از آرزوهای پوتین مبالغه است؟ پس جزییات سیاست خارجی ترامپ را مطالعه کنید زیرا نشان میدهد ترامپ یک دلقک نیست بلکه ابله است.
به همین ترتیب میتوان فهمید چرا دشمنان آمریکا مانند چین و ایران و نیمه دشمنان مانند پاکستان نیز از ریاست جمهوری ترامپ استقبال کنند. در سودای هژمونی ایران در غرب آسیا و امپراتوری چین در اقیانوسیه، ترامپ میتواند همکار خوبی باشد. پاکستان نیز ترامپ را بیعلاقه به سیاست جهانی میبیند و میتواند با تروریستها متحد شود. دشمنان آمریکا، آیت الله خامنهای، پوتین و شی (رئیس جمهور چین) ترامپ را دوست دارند!
پس جمهوریخواهان باید از که حمایت کنند؟ از هیلاری کلینتون؟
این مساله را فراموش کنید. سابقه سیاست خارجی خانم کلینتون پر از شکست است. البته او فکر میکند شکستهایش پیروزی به حساب میآید. او از سر گیری روابط با روسیه (توسط اوباما در ۲۰۰۹) را حرکتی خارق العاده میبیند. با رسوایی ایمیلهای کلینتون، او طعمه خوبی برای سرویسهای جاسوسی کشورهای ذکر شده بوده است. این انتخابات برای دشمنان آمریکا نویدبخش است!
دیدگاه تان را بنویسید