چرا کریسمس در کره شمالی ممنوع است؟ +عکس
دولت پیونگ یانگ چندی پیش برگزاری هرگونه جشن و سرور خارج از قوانین این کشور را ممنوع کرد. سال گذشته نیز «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی برگزاری جشن های کریسمس در 25 دسامبر را به طور کامل در این کشور ممنوع اعلام کرد. او همچنین به عموم مردم کشورش دستور داد روز 24 دسامبر – تاریخ تولد مادربزرگش— را به جای کریسمس جشن بگیرند.
باشگاه خبرنگاران: پایگاه اینترنتی اکسپرس در مطلبی به موضوع برگزاری مخفیانه مراسم کریسمس در کره شمالی پرداخت.
به گزارش پایگاه اینترنتی اکسپرس؛ دولت پیونگ یانگ چندی پیش برگزاری هرگونه جشن و سرور خارج از قوانین این کشور را ممنوع کرد. سال گذشته نیز «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی برگزاری جشن های کریسمس در 25 دسامبر را به طور کامل در این کشور ممنوع اعلام کرد. او همچنین به عموم مردم کشورش دستور داد روز 24 دسامبر - تاریخ تولد مادربزرگش- را به جای کریسمس جشن بگیرند.
جشن کریسمس با آغاز سلسله کیم در سال 1948 ممنوع شد. با این حال شهروندان مسیحی به صورت پنهانی با اجرای آئین مخصوص شب کریسمس، این روز را پاس می داشتند.
قانون اساسی کره شمالی اجازه آزادی مذهبی را به همه شهروندانش می دهد. با این حال برگزاری جمعی و عمومی جشن ها، اعیاد و مناسبت های مربوط به مذاهب مختلف کاملا ممنوع است و تخطی از آن مجازات زندان و حبس ابد به دنبال دارد. به رغم تمامی این ممنوعیت ها، مسیحیان کره شمالی، همزمان با تولد عیسی مسیح (ع)، با تشکیل گروه های کوچک و بدون هیاهو، مراسم آئینی آن را به جا میآورند.
به گفته سخنگوی دیده بان «اوپن دور» مسیحیان کره شمالی حق حضور در کلیسا و زمزمه مناجات ربانی را ندارند. تنها درخت کریسمسی که در کره شمالی تزئین شده متعلق به سال ها قبل است. آخرین بار نیز نظامیان کره ای یک دکل 18 متری را با چراغ تزئین کردند ولی هیچگاه پای آن جشنی برگزار نشد. عده ای این مراسم را در خانه های خود و در قالب گروه های 10 یا 20 نفره برگزار می کنند؛ گاهی اوقات گروه های 60 یا 70 نفره از مسیحیان با تجمع در کوهستان های مخفی، کریسمس را جشن می گیرند.
بر اساس داده های دیده بان «اوپن دور» حدود 70 هزار مسیحی به دلیل اشاعه دین خود در حبس به سر می برند. این در حالی است که 300 هزار کره ای دین خود را مخفی نگه می دارند.
چندی قبل نیز سرویس اطلاعاتی کره جنوبی مدعی شد پیونگ یانگ نسبت به اقتدار مذهب هراس دارد و با ایجاد یک سامانه ویژه، هرگونه اجتماع با هدف سرگرمی، دعا و آوازخوانی را کنترل می کند. بر اساس ادعای سازمان سیا، در حال حاضر، فعالیت های مذهبی خودمختار در کره شمالی وجود ندارد و گروه های مذهبی تحت نظارت دولت فقط به «توهم آزادی مذهبی» دسترسی دارند.
دیدگاه تان را بنویسید