فیلمی هولناک از سربریدن بزهای وحشی در آذربایجان | اوج بی‌رحمی

کد خبر: 1329194

سه بز وحشی در منطقه کاغذ کنان آذربایجان غربی به شکل فجیعی سر بریده شدند.

فیلمی هولناک از سربریدن بزهای وحشی در آذربایجان | اوج بی‌رحمی

کشتار سه بز وحشی پازن، در منطقه حفاظت شده  کاغذکنان شهرستان میانه در استان آذربایجان شرقی کشتار حیات‌وحش و ماده کشی اوج بی‌رحمی است. 

برای شکار کش‌ها، قوانین صدور یا عدم صدور پروانهٔ شکار، مرام شکار، فصل، گونه، تعداد جنسیت و سن مفهومی ندارند.

افراد بدنام و شناخته شده‌ای که از ضعف‌های قانون، کمبود محیط‌بان و امکانات نهایت سوءاستفاده را کرده و دست به کشتار حیات‌وحش می‌زنند. 

این افراد به‌راحتی در فضای مجازی کلیپ‌های، تخلف کشتار ساخت و تبلیغ و فروش انواع تله و... را منتشر تبلیغ و خریدوفروش می‌کنند. صدور رأی قاطع سنگین و بازدارنده توسط قضات تضمین‌کننده  عدم تکرار دوباره این تخلفات است. 

قانون‌گذار و دستگاه قضا قوت قلب محیطبانان و سازمان حفاظت محیط‌زیست هستند. نباید اجازه دهند سرمایه و گنجینه‌های ملی و طبیعی کشور ایران توسط عده‌ای بی‌رحم از بین بروند. 

احکامی که صادر می‌شوند باید اسباب قوت قلب باشند نه مایه ناامیدی محیط‌بانان این احکام  باید بازدارنده باشند نه موجب تشویق بیشتر به انجام تخلف. برای این که تعداد شکار کش‌ها تعدادشان کمتر شده و این‌گونه به حیات‌وحش حمله نشود باید راهکارهایی را پیاده کرد.

قوانین احکام و مجازات جدی و بازدارنده

جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز شکاری و جنگی

جرایم سنگین 

مجازات حبس 

ضبط و توقیف سلاح برای همیشه به نفع دولت 

حکم تبعید 

استفاده از پابند الکترونیکی 

اعمال قوانین سخت‌تر برای حمل و نگهداری سلاح شکاری 

تولید و واردات انبوه انواع سلاح شکاری سهمیه بالای فشنگ صدور بسیار راحت مجوز سلاح برای متقاضیان از مشکلات اصلی است.

باید متقاضیان مجوز سلاح شکاری دوره‌های آموزشی بگذارند و از نظر سلامت روانی مورد بررسی و تأیید روان‌پزشکان و روان‌شناسان قرار بگیرند. 

جدا از معضل وجود تعداد بالای سلاح‌های غیرمجاز شکاری و جنگی در کشور متأسفانه دست اراذل و اوباشی سلاح مجوزدار هم افتاده که اسم شکارچی را هم روی خودشان گذاشته‌اند افراد که فقط ادعای شکارچی بودن و قانونمند بودن را دارند و با سوءاستفاده از ضعف‌های، قانون کمبود محیط‌بان و امکانات حفاظتی، پارتی‌بازی همکاری انواع تخلفات را انجام می‌دهند.

شکار بی‌رویه و غیرمجاز و بدون مجوز، در کنار اقدامات مخربی همچون، ازبین‌بردن محیط‌زیست از جمله مسائلی هستند که آسیب بسیار زیادی را به محیط‌زیست و حیات‌وحش، وارد می‌کنند.

همچنین مطابق با ماده‌ی ۶۸۰ قانون مجازات اسلامی: هرکس برخلاف مقررات و بدون مجوز قانونی، اقدام به شکار یا صید حیوانات و جانوران وحشی حفاظت شده، نماید به حبس از ۳ ماه تا ۳ سال و یا جزای نقدی از ۲۰ میلیون ریال تا ۲۵ میلیون ریال محکوم خواهد شد.

اما حالا شکار چیزی جز یک سرگرمی خشن نیست. در واقع شکارچی‌ها چیزی که شکار می‌کنند را برای زنده‌ماندن لازم ندارند. خیلی از حیوانات با تیر شکارچی‌ها زخمی می‌شوند، اما در دم نمی‌میرند. همین مسئله موجب زجرکش‌شدن حیوان می‌شود.

اما شکار حیوان ماده چیزی جز ظلم و بی‌رحمی نیست چرا که این حیوانات زادآوری نسل بعد را دارند و نباید آن‌ها را از چرخه زیستی حذف کرد.

پاژن‌ها در بالارفتن از صخره‌های صعب‌العبور مهارت شگفت‌انگیزی دارند. به همین سبب، به آن‌ها سلطان صخره‌ها نام داده‌اند. پاژن‌های نر که کَل نامیده می‌شوند، شاخ‌های بلند شمشیر مانند و ریش‌سیاه رنگ دارند. پازن‌ها در مناطق کوهستانی و صخره‌ای (تا ارتفاعات ۴ هزارمتری) زندگی می‌کنند. آن‌ها در پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، ترکیه، یونان و قفقاز دیده می‌شوند و در ایران، در تمام نقاط به جز مناطق کویری مرکزی پراکنده‌اند.

هنگام پریدن و بالارفتن پازن‌ها از صخره‌ها، با برخورد پاهایشان به هم و به صخره‌ها، صدا ایجاد می‌شود. به همین سبب، به آن‌ها پازَن می‌گویند. کل‌ها و بزها از اجداد بزهای اهلی هستند و می‌توانند با آن‌ها جفت‌گیری کنند. اما تفاوت‌های مشخصی مانند شاخ‌های بلند و شمشیر مانند، آن‌ها را از بزهای اهلی جدا می‌کند./فارس

حجم ویدیو: 1.56M | مدت زمان ویدیو: 00:00:16 دانلود ویدیو
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت