واکنش سیسی و عبدالله دوم درباره طرحهای آمریکایی ـ صهیونیستی علیه نوار غزه
در حالی که رئیس جمهور مصر نبود دورنمایی برای حل مسئله فلسطینی را باعث شدت گرفتن موج خشم اعلام کرد، پادشاه اردن هم جلوگیری از دسترسی افراد غیر نظامی به غذا، آب و برق را جنایتی جنگی عنوان کرد.
در حالی که رئیس جمهور مصر نبود دورنمایی برای حل مسئله فلسطینی را باعث شدت گرفتن موج خشم اعلام کرد، پادشاه اردن هم جلوگیری از دسترسی افراد غیر نظامی به غذا، آب و برق را جنایتی جنگی عنوان کرد.
شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از عبدالله دوم پادشاه اردن اعلام کرد: هر نوع تلاش برای کوچ اجباری فلسطینیان نقض قوانین بین المللی است که تبعات فاجعه باری برای منطقه به همراه خواهد داشت.
به گفته پادشاه اردن، ممانعت از دسترسی افراد غیر نظامی به غذا آب و برق یک جنایت جنگی است.
او خواستار توقف فوری جنگ علیه غزه و جلوگیری از گسترش آن به کرانه باختری شد تا تاثیرات آن ثبات در کل منطقه را تحت تاثیر خود قرار ندهد.
وی خاطر نشان کرد، ما مخالف انتقال این بحران به کشورهای همجوار و بدتر شدن بحران آوارگان هستیم.
از سوی دیگر روزنامه الاهرام هم خبر داد، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در جریان دیدار آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا که به قاهره سفر کرده نوشت: نبود افقی برای حل مسئله فلسطینی باعث شدت گرفتن شرایط خشمگینانه شده است.
السیسی در دیدار خود با وزیر آمریکایی که امروز یکشنبه برگزار شد بر اهمیت مهار توسعه بحران فعلی تاکید و اعلام کرد این بحران میتواند تبعات خاصی به خود را بر کل منطقه خاورمیانه داشته باشد.
السیسی با اشاره به نقش قاهره در پایان دادن به دورهای مختلف درگیری شکل گرفته بین نوار غزه و رژیم صهیونیستی افزود: در درگیریهای سابق نیز غیر نظامیان زیادی قربانی شدند اما تاخیر در حل کامل این بحران میتواند منجر به قربانی شدن تعداد بیشتری شود.
او همچنین خبر داد در جریان دورهای مختلف درگیری بین نوار غزه و رژیم صهیونیستی 12 هزار 500 غیر نظامی فلسطینی (به شهادت رسیدند) و کشتههای طرف مقابل هم 2700 نفر است که 1500 نفر از آنها مربوط به درگیری فعلی است این در حالی است که 100 هزار فلسطینی و 12 هزار اسرائیلی هم تاکنون زخمی شدهاند.
عبدالفتاح السیسی همچنین تاکید در درگیریهای به وقوع پیوسته 2500 کودک فلسطینی زخمی شدند.
رئیس جمهور مصر خطاب به وزیر خارجه آمریکا گفت: باید بدانیم که آنچه که طی 9 روز گذشته شاهد آن بودیم شاهد تراکم احساس خشم و نفرتی است که طی بیش از 40 سال گذشته شکل گرفته است بخصوص که هیچ دورنمایی برای حل مسئله فلسطین در افق دیده نمیشود./تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید