درآمد تکنسین کاشت مو چقدر است؟

کد خبر: 1300129

درآمد تکنسین کاشت مو یکی از موضوعات بسیار مهمی است که هر فرد علاقمند به این حیطه فعالیتی درصدد کسب اطلاع از میزان و چگونگی آن است. به طور کلی در کشور ما تکنسین‌های کاشت مو به ازای ۸ ساعت کار در روز حدود ۱۵ میلیون تومان درآمد خواهند داشت. این مبلغ پایه دریافتی یک تکنسین کاشت مو است و ممکن است متناسب با ساعات کاری بیشتر و بهره‌مندی از تخصص و تجربه بالاتر، به دو برابر این میزان نیز برسد.

 

کاشت مو یکی از خدمات زیبایی پرطرفدار در سال‌های اخیر است که توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. این روش، که شامل انتقال موهای سالم از نواحی پرمو به نواحی کم‌مو یا طاس است، توسط تکنسین‌های ماهر و متخصص انجام می‌شود.

در این میان، تکنسین کاشت مو نقش بسیار مهمی در موفقیت این پروسه دارد. هر چه میزان توانمندی تکنسین کاشت مو در حین اجرای عمل پیوند مو بیشتر باشد، میزان درآمد و حقوق دریافتی او نیز بیشتر خواهد بود. تجربه و تخصص و میزان ساعات کاری نقش مهمی در میزان درآمد و حقوق تکنسین کاشت مو دارد.

همچنین انجام دستیاری کاشت مو در برخی از مراکز کاشت مو که از نظر شهرت و اعتبار دارای درجه بالاتری هستند، حقوق بیشتری را برای این افراد در بر خواهد داشت. کلینیک‌های تخصصی و خصوصی نیز حقوق بیشتر و اضافه کاری بالاتری را برای تکنسین‌های کاشت مو در نظر می‌گیرند.

عوامل موثر در میزان درآمد تکنسین کاشت مو

همانطور که می‌دانید ریزش مو مشکلی شایع است که افراد زیادی را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد. به همین دلیل، روش‌های مختلفی برای درمان ریزش مو از جمله کاشت مو به وجود آمده است. کاشت مو، روشی  نوین است که در آن فولیکول‌های مو از یک ناحیه از سر (ناحیه اهدا کننده) به ناحیه طاس یا کم‌پشت (ناحیه دریافت کننده) منتقل می‌شوند. تکنسین کاشت مو، نقش مهمی در این فرآیند ایفا می‌کند و به جراح در مراحل مختلف عمل، از جمله آماده‌سازی بیمار، استخراج و کاشت فولیکول‌های مو و مراقبت‌های بعد از عمل،  کمک می‌کند. عوامل متعددی می‌توانند بر میزان درآمد تکنسین کاشت مو دراین فرآیند تاثیر بگذارند، که شامل موارد زیر می‌باشند:

  • تجربه و مهارت فرد: تکنسین‌های کاشت مو با تجربه و دارای مهارت بالا، معمولاً حقوق بیشتری به نسبت سایر تکنسین‌ها دریافت می‌کنند.
  • محل کار: درآمد تکنسین کاشت مو در کلینیک‌های واقع در شهرهای بزرگ و مناطق با تقاضای بالا، بیشتر از کلینیک‌های واقع در شهرهای کوچک است.
  • نوع کلینیک: تکنسین‌هایی که در کلینیک‌های معتبر و شناخته‌شده کار می‌کنند، دریافتی بالاتری خواهند داشت.
  • تخصص: تکنسین‌هایی که در زمینه روش‌های خاص کاشت مو مانند FUT یا FUE تخصص دارند، مستعد دریافت حقوق بالاتری هستند.
  • تحصیلات: برخی از کلینیک‌ها به تکنسین‌هایی که دارای مدرک یا گواهینامه مرتبط با کاشت مو هستند، حقوق بیشتری اختصاص می‌دهند.
  • مهارت‌های ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط موثر با بیماران و همکاران، می‌تواند بر فرآیند موثر بودن جایگاه فرد در مجموعه بیفزاید و سبب افزایش درآمد فرد شود.

درآمد تکنسین کاشت مو در کلینیک‌ها چگونه محاسبه می‌شود؟

نحوه محاسبه حقوق تکنسین کاشت مو در کلینیک‌ها و مراکز دولتی، به دو روش کلی انجام می‌شود. برخی از کلینیک‌ها به تکنسین‌های کاشت مو حقوق ثابت ماهیانه پرداخت می‌کنند و این در حالی است که برخی دیگر از مراکز کاشت مو، برای پرداخت حقوق دستیاران کاشت مو، از روش کمیسیون استفاده می‌کنند. در سیستم حقوق بر پایه کمیسیون، تکنسین کاشت مو به ازای هر عمل که در آن حضور داشته و فعالیت کرده‌است، درصدی از هزینه عمل را دریافت می‌کند. روش‌های محاسبه درآمد تکنسین کاشت مو شامل موارد زیر است:

  • پرداخت حقوق ثابت: در این روش، تکنسین کاشت مو به طور منظم و معمولاً به صورت ماهانه حقوق ثابتی را از کلینیک کاشت مو دریافت می‌کند. میزان حقوق ثابت به عوامل مختلفی مانند تجربه، مهارت، محل کار، نوع کلینیک و تحصیلات تکنسین بستگی دارد. برخی از کلینیک‌ها علاوه بر حقوق ثابت، مزایای دیگری مانند بیمه تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی، بن غذا و مسکن نیز به تکنسین‌های خود ارائه می‌دهند.
  • حقوق بر پایه کمیسیون: در این روش، تکنسین کاشت مو به ازای هر عمل کاشت مو، درصد مشخصی از هزینه عمل را دریافت می‌کند. درصد کمیسیون معمولاً بین 10 تا 20 درصد هزینه عمل است. این روش می‌تواند برای تکنسین‌های با تجربه و ماهر سودآورتر باشد، اما ممکن است ثبات شغلی کمتری داشته باشند.

دوره کاشت مو

برای تبدیل شدن به یک تکنسین کاشت مو، دوره‌های آموزشی مختلفی برگزار می‌شود که شما را برای حضور موفق و موثر در این حیطه، آماده می‌کند. شرکت در این دوره‌ها سبب می‌شود تا هم تخصص لازم برای فعالیت در مراکز کاشت مو را کسب کنید و هم مدرک معتبر سازمان آموزشی مربوطه را دریافت نمایید. دوره‌های کاشت مو معمولا در مراکز آموزشی معتبر به صورت کاملا حضوری و یا آنلاین برای جلسات تئوری و حضوری برای جلسات عملی برگزار می‌شوند.

در دوره‌ کاشت مو، تکنیک‌های مختلفی مانند FUE (استخراج واحد فولیکولی) و FUT (انتقال واحد فولیکولی) آموزش داده می‌شود. همچنین، آشنایی با ابزارها و تجهیزات مورد استفاده در این فرآیند و یادگیری نکات بهداشتی و ایمنی ضروری است. علاوه بر این، ارتقاء مهارت‌های ارتباطی برای برقراری ارتباط مؤثر با بیماران و درک نیازها و انتظارات آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. از جمله سرفصل‌های آموزشی دوره تکنسین کاشت مو موارد زیر است:

  • آناتومی سر و پوست سر
  • فولیکول‌های مو و چرخه رشد آنها
  • روش‌های مختلف کاشت مو (FUT، FUE، SUT)
  • مراقبت‌های قبل و بعد از عمل
  • کنترل عفونت و اقدامات احتیاطی
  • مهارت‌های ارتباطی و برخورد با بیماران
  • قوانین و مقررات مربوطه

جمع‌بندی

درآمد تکنسین کاشت مو در ایران در بازه ۱۵ الی ۳۰ میلیون تومان است. تکنسین‌های حرفه‌ای کاشت مو متناسب با نوع تخصص و مهارتی که دارند و ساعات کار و محل فعالیت خود، حقوق بالاتری به نسبت تکنسین‌های تازه کار و معمولی دریافت می‌کنند. تکنسین کاشت مو، شغلی  پر درآمد و پر تقاضا در حوزه پزشکی و زیبایی است. برای ورود به این حرفه گذراندن دوره‌های آموزشی در مراکز آموزشی معتبر لازم و ضروری است.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد