اخبار مجلس/چادر و مسکن را گران کردند تا کسی سمت حجاب و ازدواج نرود

کد خبر: 952276

نمایندگان مجلس حقوق و تکالیف طرفین نمایندگی تجارتی در قانون تجارت را تعیین کردند.

اخبار مجلس/چادر و مسکن را گران کردند تا کسی سمت حجاب و ازدواج نرود

خبرگزاری فارس: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر روز امروز خانه ملت مواد 87 تا 99 را تصویب کردند.

در ماده ۸۷ این فصل، نمایندگی تجاری تعریف شد. بر این اساس نمایندگی تجارتی عبارت است از بازاریابی، انجام مذاکرات مقدماتی، انعقاد قرارداد و یا ارائه خدمات به نام و حساب دیگری، به نحو مستمر، بدون اینکه نماینده مستخدم یا اجیر طرف دیگر باشد.

در ماده ۸۸ مصوب شد مقررات این فصل مانع اعمال مقررات مربوط به نمایندگی هایی که قانون در مورد آنها ترتیب دیگری مقرر کرده است، نمی باشد.

در ادامه بررسی مبحث حقوق و تکالیف طرفین نمایندگی تجارتی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

در ماده ۸۹ مصوب شد نماینده تجارتی می تواند نمایندگی اشخاص دیگر را نیز قبول کند، مگر آنکه به موجب قرارداد از قبول نمایندگی دیگری منع شده باشد. در هر حال چنانچه نماینده تجارتی نمایندگی شخص دیگری را بپذیرد که در همان موضوع نمایندگی با اعطا کننده نمایندگی رقابت دارد، این موضوع را باید به اطلاع اعطا کننده نمایندگی برساند.

در ماده ۹۰ مصوب شد اعطا کننده نمایندگی می تواند در محدوده جغرافیایی مشخص به اشخاص متعدد نمایندگی تجارتی اعطا و یا خود به عرضه کالا و یا خدمات اقدام کند، مگر اینکه با نمایندگی تجارتی به نحو دیگری توافق کرده باشد.

بر اساس ماده ۹۱ نماینده تجارتی و اعطا کننده نمایندگی باید اطلاعات لازم برای انجام نمایندگی از جمله پیش بینی خود در خصوص حجم معاملات و تغییرات آن و کلیه اسناد و مدارک مربوط به موضوع نمایندگی را مبادله کنند.

در ماده ۹۲ مصوب شد نماینده مسئول تلف یا نقصان کالاهایی است که به حساب اعطا کننده نمایندگی در تصرف دارد، مگر اینکه ثابت کند تلف یا نقص، مستند به او یا اشخاص تحت امر وی نبوده است.

براساس ماده ۹۳ نمایندگی تجارتی باید در دفتر ثبت تجارتی به ثبت برسد در غیر این صورت محل اجرای نمایندگی پلمب می‌شود.

همچنین براساس ماده ۹۴ چنانچه اقامتگاه اعطا کننده نمایندگی خارج از کشور باشد، نماینده تجارتی نیز مسئول اجرای قراردادهایی است که به عنوان نماینده با اشخاص ثالث منعقد کرده است.

نمایندگان در ماده ۹۵ مصوب کردند قرارداد نمایندگی از حیث مدت محدود است، مگر اینکه در نامحدود بودن آن تصریح باشد.

وکلای ملت در ماده ۹۶ نیز مصوب کردند در قرارداد نمایندگی محدود، مدت نمایندگی باید در قرارداد نمایندگی تعیین شود در غیر این صورت مدت نمایندگی ۲ سال فرض می‌شود.

در ماده ۹۷ آمده است در صورت عدم ایفای تعهدات از سوی هر یک از طرفین نمایندگی تجارتی، از جمله قطع رابطه نمایندگی به وسیله یکی از طرفین بدون علت موجه، متخلف مسئول جبران زیان های وارد شده به طرف مقابل است. چنانچه رابطه نمایندگی قطع شود زیان دیده باید ظرف مدت یک سال از تاریخ قطع رابطه برای مطالبه خسارات وارد شده اقامه دعوا کند.

در ماده ۹۸ آمده است: در صورت عدم ایفای تعهدات از سوی هر یک از طرفین نمایندگی تجارتی، از جمله قطع رابطه نمایندگی به وسیله یکی از طرفین بدون علت موجه، متخلف مسئول جبران زیان های وارده شده به طرف مقابل است.

بر اساس ماده ۹۹ قرارداد نمایندگی ممکن است متضمن شرط عدم رقابت پس از خاتمه قرارداد باشد. این شرط باید به منطقه جغرافیایی مشخص، نوع کالاها و خدماتی که موضوع قرارداد نمایندگی است و گروه اشخاصی که فعالیت نماینده تجارتی به انها مربوط می‌شود، محدود باشد والا باطل است. شرط عدم رقابت، حداکثر تا ۲ سال پس از خاتمه قرارداد معتبر است.

اجرت و هزینه‌های حق العمل کاری در قراردادهای تجارتی تعیین شد

مجلس اجرت و هزینه‌های حق العمل کاری در قراردادهای تجارتی را تعیین کرد. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه تجارت مواد 83 تا 86 این لایحه را به تصویب رساندند.

طبق ماده ۸۳ این لایحه هزینه‌هایی که صرف آن برای انجام حق العمل کاری ضروری بوده، حتی در صورت عدم استحقاق حق العمل نیز قابل مطالبه است مگر اینکه در قرارداد ترتیب دیگری مقرر شده باشد.

بر اساس ماده ۸۴ این لایحه نیز در موارد مذکور در ماده ۷۷ این قانون، حق العمل کار مستحق حق العمل و مخارج عادی حق العمل کاری است و باید قیمت را طبق نرخ بازار در روز انجام حق العمل کاری منظور کند.

نمایندگان همچنین با تصویب ماده ۸۵ این لایحه مقرر کردند در صورت تقلب حق العمل کار از جمله در موردی که حق العمل کار به حساب عامر قیمتی بیشتر از قیمت خرید یا کمتر از قیمت فروش محسوب کند، وی مستحق حق العمل نیست. علاوه بر این در دو صورت اخیر عامر می‌تواند حق العمل کار را خریدار یا فروشنده محسوب کند.

به موجب ماده ۸۶ این لایحه نیز حق العمل کار برای وصول مطالبات خود از عامر نسبت به اموال موضوع معامله یا قیمتی که اخذ کرده، حق حبس دارد؛ با این حال در خصوص اموال قابل تجزیه نمی‌تواند بیش از طلب خود را حبس کند.

تکلیف مسئولیت حق العملکار در صورت بروز زیان به آمر تعیین شد

نمایندگان مجلس تکلیف مسئولیت حق العملکار در صورت بروز زیان به آمر را تعیین کردند.

نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه) پارلمان در جریان بررسی لایحه تجارت اعاده شده از شورای نگهبان با مواد 71 تا 81 موافقت کردند.

مطابق ماده ۷۱ لایحه تجارت اگر کالایی که به منظور فروش برای حق العمل کار ارسال می شود دارای عیوب ظاهری باشد، حق العمل کار باید برای حفظ حق رجوع آمر به متصدی حمل و نقل و تعیین میزان خسارت اقدامات لازم را انجام دهد و به نحو مقتضی کالا را محافظت و آمر را از اقدامات خود آگاه کند. در غیر این صورت مسئول خسارت ناشی از این تقصیر است.

مطابق با ماده ۷۲ این لایحه اگر فروش کالایی که برای حق العمل کار ارسال می گردد ممکن نشود و یا آمر از اذن فروش رجوع کند و کالا را بیش از حد متعارف نزد حق العمل کار بگذارد، وی می تواند آن را از طریق موسسه حراجی بفروشد.

بر اساس ماده ۷۳ این لایحه در هر صورت چنانچه بیم فساد سریع کالایی رود که به منظور فروش برای حق العمل کار ارسال شده است، حق العمل کار می تواند و در صورتی که منافع آمر ایجاب کند مکلف است کالا را با اطلاع دادستان محل استقرار کالا یا نماینده او بفروشد.

مطابق با ماده ۷۴ لایحه تجارت در صورتی که حق العمل کار بدون رضایت آمر مالی را به اقساط یا نسیه بفروشد یا به صورت سلب بخرد یا برای خرید پیش پرداختی بدهد، ضررهای ناشی از آن بر عهده وی است. با وجود این اگر خرید یا فروش به نحو مذکور مطابق رویه بین طرفین یا عرف تجارتی محل اجرای حق العمل کاری باشد، حق العمل کار به انجام آن مجاز است مگر اینکه آمر دستور مخالفی داده باشد.

مطابق ماده ۷۵ این لایحه اگر حق العمل کار اگر کالا را کمتر از مبلغی که آمر تعیین کرده بفروشد و یا به قیمتی بیش از آنچه آمر معین کرده بخرد، در برابر آمر مسئول تفاوت قیمت است مگر آنکه حق العمل کار ثابت کند معامله انجام شده به منظور جلوگیری از ورود ضرر بیشتر به آمر بوده و کسب اجازه از وی در آن زمان مقدور نبوده است.

بر اساس ماده ۷۶ لایحه تجارت اگر حق العمل کار کالا را به کمتر از قیمتی که آمر معین کرده است بخرد یا به بیشتر از قیمتی که آمر تعیین کرده است بفروشد، حق تصرف در تفاوت قیمت را ندارد و باید تفاوت آن را به حساب آمر منظور کند.

بر اساس ماده ۷۷ این لایحه در موارد زیر حق العمل کار می تواند خود طرف معامله قرار گیرد:

- چنانچه آمر صریحا به حق العمل کار اذن داده باشد.

- چنانچه حق العمل کار مامور به خرید یا فروش کالا، اسناد تجارتی و یا سایر اوراق بهاداری باشد که قیمت بورسی یا بازاری دارد مگر اینکه آمر دستور مخالفی داده باشد.

- بر اساس ماده ۷۸ این لایحه در موارد مذکور در ماده ۷۷ اگر آمر از امر خود رجوع کند و حق العمل کار قبل از ارسال خبر انجام معامله از این رجوع مطلق گردد دیگر نمی تواند خود خریدار یا فروشنده باشد.

- بر اساس ماده ۷۹ این لایحه در موارد مذکور در ماده ۷۷ اگر معامله را بدون تعیین طرف معامله به آمر اطلاع دهد خود طرف معامله محسوب می شود.

- مطابق ماده ۸۰ این لایحه در مواردی که حق العمل کار خود نمی تواند طرف معامله واقع شود مکلف است طرف معامله را به آمر معرفی کند.

همچنین مطابق ماده ۸۱ لایحه تجارت حق العمل کار در مقابل آمر مسئول اجرای تعهدات طرف معامله نیست مگر اینکه مجاز به معامله به اعتبار نباشد یا خود طرف معامله را ضمانت کرده باشد یا در قرارداد آمر و حق العمل کار مسئولیت او مقرر شده باشد یا عرف تجارتی محل او را مسئول بشناسد.

دلالان مکلف به ثبت مشخصات معاملات در دفتر الکترونیک شدند

نمایندگان مجلس دلالان را مکلف به ثبت مشخصات معاملات در یک دفتر الکترونیک کردند. نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 4 شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه قانون تجارت که از سوی شورای نگهبان به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع شده بود، با ماده (64) آن با 142 رأی موافق، 3 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در ماده 64 آمده است: در موردی که فروش از روی نمونه باشد، دلال باید نمونه کالا را تا پایان اجرای تعهدات طرفین با زمانی که در قرارداد معین شده است نگاه دارد، مگر اینکه به تراضی دو طرف از این قید معاف شده باشد. کالای فاسدشدنی از شمول این حکم مستثنی است.

همچنین نمایندگان با ماده 65 این لایحه نیز با 142 رأی موافق، 3 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در ماده 65 آمده است: دلال مکلف است از هرگونه افشای اسرار دو طرف معامله، که وی به اقتضای شغل خود از آن آگاه شده است، خودداری نماید. در صورت افشای اسرار مذکور با استفاده از آنها برای مقاصد شخصی، مسؤول جبران خسارات وارده است.

همچنین نمایندگان با ماده 66 این لایحه نیز با 131 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

همچنین بر اساس ماده 66 دلال باید کلیه معاملاتی را که به وساطت او انجام گرفته است، با ذکر نوع و مشخصات معامله و طرفهای آن در یک دفتر الکترونیک ثبت کند.

تعریف حق العملکاری در قانون تجارت مشخص شد

نمایندگان مجلس تعریف موضوع حق العملکاری را در قانون تجارت و قراردادها مشخص کردند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (دوشنبه) پارلمان در جریان بررسی لایحه تجارت اعاده شده از شورای نگهبان با ماده 67 این لایحه با 139 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

در ماده 67 آمده است؛ حق العملکاری عقدی است که به موجب آن شخصی در مقابل دیگری (آمر) تعهد میکند که به نام خود و حساب او معامله نماید.

در ادامه نمایندگان با ماده 68 این لایحه با 141 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

همچنین ماده ۶۸ اذعان می دارد؛ حق العمل کار باید آمر را از اقدامات خود آگاه کند و در صورت انجام دادن معامله به فوریت مراتب را با ذکر مشخصات و زمان معامله به او اطلاع دهد.

همچنین در جریان بررسی ماده 69 این لایحه نمایندگان آن را با 138 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.

براساس ماده 69 این لایحه حق العمل کار مکلف به بیمه کردن موضوع معامله نیست، مگر اینکه آمر دستور داده یا قانون مقرر کرده باشد.

وکلای ملت در ادامه به بررسی ماده 70 پرداخته و آن را با 134 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.

ماده ۷۰ نیز عنوان می کند حق العمل کار مسؤول جبران کلیه خساراتی است که از تقصیر یا تقلب او ناشی می شود.

دلال حق ندارد برخلاف تعهد خود به نفع طرف دیگر معامله اقدام کند

بر اساس مصوبه امروز مجلس، دلال حق ندارد برخلاف تعهد خود در برابر شخصی که به وی مأموریت داده است، به نفع طرف دیگر معامله اقدام یا برخلاف عرف تجارتی محل از وی وجهی دریافت یا وعده وجهی را قبول کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) در جریان رسیدگی به لایحه قانون تجارت که از سوی شورای نگهبان به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع شده بود، با ماده (56) در جلسه موافقت کردند.

براساس ماده 56، دلال حق ندارد برخلاف تعهد خود در برابر شخصی که به وی مأموریت داده است، به نفع طرف دیگر معامله اقدام یا برخلاف عرف تجارتی محل از وی وجهی دریافت یا وعده وجهی را قبول کند. در این صورت، دلال مستحق اجرت و هزینه‌های صرف شده نیست و به جزای نقدی درجه چهار و دو سال محرومیت از دلالی محکوم می شود.

همچنین در ماده ۵۷ این لایحه آمده است؛ میزان اجرت دلال به موجب قرارداد تعیین می شود. در صورت وجود تعرفه مصوب مراجع ذی صلاح، میزان اجرت دلال نباید از تعرفه مذکور بیشتر باشد.

همچنین نمایندگان در ادامه به بررسی ماده 58 پرداخته و این ماده را نیز با 140 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.

براساس ماده ۵۸ لایحه مذکور؛ دلال نمی تواند اجرت را مطالبه کند، مگر معامله به وساطت او منعقد شود.

نمایندگان همچنین ماده 59 لایحه تجارت را با 141 رأی موافق، 3 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 193 نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.

در ماده ۵۹ نیز آمده است؛ هرگاه معامله مشروط به شرط تعلیقی باشد: دلال پس از حصول شرط، مستحق اجرت است.

تعیین شرایط قراردادهای تجاری وقتی دلال در معامله سهیم است

بر اساس مصوبه امروز مجلس، در صورتی که دلال در معامله سهیم باشد، با آمر خود متضامناً مسئول اجرای تعهد است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) پارلمان در جریان رسیدگی به لایحه قانون تجارت که از سوی شورای نگهبان به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع شده بود، با ماده (55) این لایحه موافقت کردند.

به موجب ماده 55 در صورتی که دلال در معامله سهیم باشد، با آمر خود متضامناً مسئول اجرای تعهد است.

دلال در مورد ارزش یا جنس کالای مورد معامله مسئول است

بر اساس مصوبه امروز مجلس، دلال در مورد ارزش یا جنس کالای مورد معامله در برابر آمر مسئول است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) پارلمان در جریان رسیدگی به لایحه قانون تجارت که از سوی شورای نگهبان به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع شده بود، مواد 51 و 52 این لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس ماده 51، دلال ضامن اعتبار اشخاصی است که به عنوان طرف معامله به آمر خود معرفی می کند، مگر اینکه به موجب قرارداد بین طرفین دلال از این مسئولیت معاف شده باشد. با این حال، شرط عدم مسؤولیت دلال مانع از رجوع به او در صورت تقصیر نخواهد بود. دلال در مقابل طرف قرارداد، ضامن اعتبار آمر خود نیست.

طبق ماده 52 نیز دلال در مورد ارزش یا جنس کالای مورد معامله در برابر آمر مسؤول است، مگر اینکه به موجب قرارداد بین طرفین دلال از این مسؤولیت معاف شده باشد. با این حال، شرط عدم مسئولیت دلال مانع از رجوع به وی در صورت تقصیر نیست.

دلال، ضامن اجرای معاملات تجاری نیست

مجلس در نشست علنی امروز مصوب کردند که دلال ضامن اجرای معاملاتی که به وساطت او مرتبط می‌شود نخواهد بود. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر امروز مجلس ماده ۵۰ لایحه تجارت را بررسی کرده و آن را به تصویب رساند.

بر اساس ماده ۵۰ این لایحه، دلال ضامن اجرای معاملاتی که به وساطت او مرتبط می‌شود نیست. بر اساس ماده ۵۱ این لایحه دلال ضامن اعتبار اشخاصی است که به عنوان طرف معامله به عامر خود معرفی می‌کند؛ مگر این که به موجب قرارداد بین طرفین دلال از این مسئولیت معاف شده باشد. با این حال شرط عدم مسئولیت دلال مانع از رجوع به او در صورت تقصیر نخواهد بود. دلال در مقابل طرف قرارداد ضامن اعتبار عامر خود نیست.

سوال از وزرای اقتصاد و ارتباطات در نشست امروز مجلس لغو شد

سوال از وزرای ارتباطات و اقتصاد که قرار بود امروز در صحن علنی مجلس مطرح شود، لغو شد.

سوال نمایندگان مرادی و صباغیان از وزیر اقتصاد و دارایی و همچنین سوال‌های نمایندگان پژمانفر و لاهوتی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور نشست علنی امروز پارلمان قرار داشت.

بر این اساس و پس از قرائت دستور جلسه امروز مشخص شد سوال نمایندگان از وزرا امروز در مجلس مطرح نمی‌شود.

چادر و مسکن را گران کردند تا کسی سمت حجاب و ازدواج نرود/ دولت فکری برای قیمت گوجه بکند/ بیانیه ۱۵۰ نماینده مجلس در حمایت از ظریف

ایسنا نوشت: نماینده مردم خمینی شهر در جلسه نوبت عصر امروز مجلس تذکراتی را خطاب به رئیس جمهور مطرح کرد.

سیدمحمد جواد ابطحی در تذکر شفاهی در جلسه نوبت عصر امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی، خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: کاغذ را گران کردند تا کسی سمت کتاب نرود، چادر را گران کردند تا کسی سمت حجاب نرود، مسکن را گران کردند تا کسی سمت ازدواج نرود.

وی افزود: آقای روحانی، مسائل اصلی مملکت اینها است؛ نه دیدار با ترامپ. امیدوارم که از ناموس ما که فرمودند قدرت دفاعی کشور در توان موشکی است، کوتاه نیایید.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: زمزمه‌هایی شنیده شده است که متاسفانه آقای روحانی در نیویورک می‌خواهند ملاقات کنند که از شنیدن این خبر بسیار تعجب کردم و امیدوارم صحت نداشته باشد.

وی در خصوص خرید گندم هم گفت:‌ الان ما نیاز به خرید گندم داریم، اگر این چند میلیارد دلاری که برای خرید گندم از خارج کنار گذاشتیم به کشاورزها می‌دادیم آیا آنها این گندم را به دولت تحویل نمی‌دادند؟

ابطحی در خصوص تعیین وزیر جدید آموزش و پرورش هم خاطرنشان کرد: حق التدریس‌ها و نهضت سوادآموزی قانون شد و گفتند آیین‌نامه آن در کمیسیون اجتماعی هم تصویب کردیم و به هیات دولت رفته است ولی حال معلوم است که در کمیسیون اجتماعی تصویب نشده و وزیر جدید می‌خواهد بیاید؛ وزیری که آشنایی کافی با آموزش و پرورش هم ندارد.

دولت فکری برای قیمت گوجه بکند

نادر قاضی‌پور هم در بخشی از نطق میان دستور خود به وضعیت کشاورزان اشاره کرد و گفت: کشاورزان و باغداران آذربایجانی با معضل قیمت فروش محصولات خود مواجه شده و دلالان در حال جولان در بازار هستند.

بنا بر گزارش فارس، وی افزود: قیمت گوجه هم‌اکنون به پایین‌ترین قیمت خود در ده سال گذشته رسیده است که باید دولت هر چه سریع‌تر در این باره ورود کند.

قاضی‌پور خاطرنشان کرد: مطالبات معلمان باید هر چه سریع‌تر از سوی دولت و وزارت آموزش و پرورش تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید یعنی اول مهر پرداخت شود.

بیانیه ۱۵۰ نماینده مجلس در حمایت از محمدجواد ظریف

یک عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از وزیر امور خارجه و محکومیت تحریم او از سوی آمریکا را قرائت کرد.

متن این بیانیه به نقل از ایسنا به شرح زیر است:

«دولت قدرمآب آمریکا در راستای سیاست‌های خصمانه خویش، رئیس دستگاه‌ دیپلماسی ایران را در فهرست تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه خود قرار داده است. ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی دکتر محمد جواد ظریف، رئیس وزارت خارجه ایران را زبان گویای ملت رشید ایران در مجامع بین‌المللی دانسته و بر این باوریم که تحریم ظریف، سیاست‌های فریب‌کارانه و دوگانه ایالت متحده آمریکا را نشان می‌دهد که از یک سو مدعی مذاکره با ایران است و از طرف دیگر عملا دیپلماسی را تحریم می کند.

ما امضاء کنندگان این بیانیه ضمن تشکر از دکتر جواد ظریف این اقدام نابخردانه آمریکا را به شدت محکوم کرده و به سردمداران کاخ سفید و تیم شرور «ب» هشدار می‌دهیم که ملت ایران ثابت کرده است که در باب دشمنان ظالم همانند کوه استوار ایستاده و این گونه اقدامات جنگ‌طلبانه و خصمانه و مغایر اصول و مقررات حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد را نشانه‌ای از استیصال و نوعی بدعت خطرناک و تروریسم سیاسی و دیپلماتیک می‌داند. هیچ کس و هیچ ابزاری نمی‌تواند از نفوذ کلام وزیر امور خارجه ایران جلوگیری کند. قطعا این اقدامات زمینه‌ساز اتحاد و انسجام هر چه بیشتر آحاد مردم با هر سلیقه سیاسی در برابر دشمنان جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.»

پزشکیان: مجلس به طرق مختلف بر قوانین نظارت می‌کند

مسعود پزشکیان در پاسخ به یکی از تذکرهای نمایندگان در مورد تشکیل یک جلسه نظارتی در مجلس پاسخ منفی داد.

احمد همتی در جلسه علنی نوبت عصر امروز(دوشنبه) مجلس در تذکر شفاهی خود گفت: حدود یک سال پیش ده‌ها نفر از نمایندگان مجلس در نامه‌ای پیشنهادی به هیأت رئیسه تشکیل یک جلسه در هفته با دستور کار نظارت بر اجرای قوانین را مطرح کردند که تاکنون به آن پاسخی داده نشده است.

نماینده مردم سمنان و مهدی شهر در مجلس ادامه داد: در سال ۹۸ هم چنین نامه‌ای به هیأت رئیسه داده شد. عدم پاسخ به این نامه در شرایطی که مشکلات عدیده اقتصادی مردم را در تنگنا قرار داده است جای سوال دارد چرا که بخش عمده‌ای از این مشکلات مربوط به عدم اجرا یا ناقص اجرا شدن قوانین است، حداقل انتظار می‌رود پاسخ این نامه داده شود.

مسعود پزشکیان که ریاست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به این تذکر گفت: هم‌اکنون دو سوال از وزیر در دستور کار است. در کمیسیون‌ها نیز موارد اجرایی در حال پیگیری است. خود تذکر شما پیگیری و نظارت است. سوالات و جلسات غیرعلنی نیز انجام می‌شود. چه چیز دیگری لازم است؟ آن را به صورت کتبی به هیأت رئیسه اعلام کنید.

کاظم زاده: میزان حق مشترکین برای هزینه برق عادلانه باشد

نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی معتقد است که هزینه برق مردم حوزه انتخابیه وی با وجود آب و هوا بسیار گرم بسیار زیاد است و این موضوع در مقایسه با شهرهای دیگر اجحاف در حق مردمان دهلران و دره شهر است.

به گزارش ایسنا، شادمهر کاظم زاده نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس بیان کرد: وزارت نیرو توجه کند شهرهای جنوب استان ایلام که آب و هوای بسیار گرم مثل دهلران، دره شهر، آبدانان و بدره دارند، در قبوض برق پرداختی میزان هزینه‌ای که برای این مشترکین عزیز آمده علی رغم اینکه شاید ممر درآمد مناسب هم نداشته باشند، بالای یک میلیون تومان است.

وی افزود: مردم دهلران و دره شهر خود را با شهرهای همجوار مثل شوش و اندیمشک مقایسه می‌کنند، این قبوض برق که ارسال شده برای مشترکین در مقایسه بیش از٧ تا ٨ برابر است. این تبعیض قابل پذیرش نیست. وزارت نیرو بررسی کند میزان برق مصرفی در مقایسه با شهرهای شمالی خوزستان و جنوبی ایلام باید یکی باشد که متاسفانه این چنین نیست و این اجحاف در حق مردم است و میزان حق مشترکین برای هزینه برق باید متناسب، عاقلانه و عادلانه باشد.

نماینده مردم اهر و هریس: به امنیت شغلی قشر دهیاران توجه شود

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر کشور گفت: وزارت کشور در خصوص امنیت شغلی قشر تحصیلکرده دهیار اقدام لازم را انجام دهد.

به گزارش ایسنا،بیت الله عبداللهی نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در نوبت عصر امروز جلسه مجلس در تذکری به وزیر کشور اظهار کرد:قشر تحصیلکرده‌ای تحت عنوان دهیاران، مدیریت روستاهای ما را به عهده دارند که به هیچ عنوان امنیت شغلی و آینده‌ای برای آنها نمی‌توان متصور بود. از وزارت کشور می‌خواهیم که فکری به حال این افراد کند تا به آنچه شایسته آن هستند، برسند.

وی افزود:برخی روسای کمیسیون‌ها کم لطفی می‌کنند، روند سوال از وزیر مدت زیادی زمان می‌برد تا در کمیسیون مطرح شود و پس از آن نیز مجدداً ماه‌ها به طول می‌انجامد که این سوال در صحن مطرح شود درخواست داریم در جلسه هیات رییسه مجلس به این مسئله پرداخته شود.

حاجی:موضوع منوعیت حضور اتباع بیگانه در شاهین شهر پیگیری شود

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم پیگیری موضوع منوعیت حضور اتباع بیگانه در شاهین شهر بیان کرد:مشاهده شده که یک نفر کارت اقامت دریافت می‌کند و ده‌ها نفر به صورت نوبتی از آن استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا،حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس در تذکری به وزیر کشور گفت: موضوع تصویب ممنوعیت حضور اتباع بیگانه در دو شهرستان شاهین شهر، برخوار و میمه که مصوبه شورای تأمین را داشت باید پیگیری کنند شهروندان ناراحتند چرا که فرصت‌های شغلی به خصوص در حوزه ساختمان سازی در حال از دست رفتن است، مشاهده شده که یک نفر کارت اقامت دریافت می‌کند و ده‌ها نفر به صورت نوبتی از آن استفاده می‌کنند که باید به این موضوع رسیدگی شود.

وی در تذکری به وزیر صنعت اظهار کرد: سایت‌هایی که برای صدور پروانه در نظر گرفته شده اند بسته است درخواست داریم این مانع رفع شود ، فردی که برای ایجاد یک شغل به اداره صنعت استان یا شهرستان مراجعه می‌کند، به او می‌گویند سایت از تهران بسته است؛به این موضوع توجه شود.

سوال نماینده بهارستان از وزیر راه و شهرسازی

نماینده بهارستان خطاب به وزیر راه و شهرسازی پرسید چرا مترو هنوز به شهرهای پرند و گل‌بهار چناران نرسیده است.

به گزارش ایسنا ،حسن نوروزی در نشست بعدازظهر امروز(دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس جمهور خواستار توجه هرچه بیشتر به بیمه تکمیلی ایثار گران شد.

این نماینده مجلس همچنین در تذکری به وزیر راه و شهرسازی از او پرسید چرا مترو هنوز به شهرهای پرند و گل‌بهار چناران نرسیده است.

وی همچنین در ادامه تذکر خود به وزیر راه و شهرسازی گفت: چه فرقی بین شهرستان های رباط کریم و بهارستان وجود دارد که در آنجا عوارض دریافت می شود اما از کرجی ها عوارضی دریافت نمی شود با آن‌که تا بهارستان ۱۰ کیلومتر وتا رباط کریم ۲۰ کیلومتر جاده است.

وی همچنین در تذکری به وزیر کشور خاطر نشان کرد که چرا شهرستان شدن گل‌بهار اعلام نمی شود.

وی در همین راستا افزود: از وزیر کشور انتظار داریم که این موضوع هرچه زودتر به هیئت دولت ابلاغ شود. از دیگر سو طبق قانون ماده ۱۱ شهرهای جدید باید تمامی ادارات در شهر پرند و شهرگل‌بهار مستقر شوند ولی تاکنون این موضوع محقق نشده است.

نماینده شهرستان بهارستان ادامه داد : همچنین این انتظار وجود دارد که ادارات در شهرستان ۷۰۰ هزار نفری بهارستان از درجه ۴ به درجه ۲ ارتقاء پیدا کنند و برای بیمارستان شهر های گل بهار و پرند نیز فکری شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها