بازگشت بهروز وثوقی به ایران/ زندگی نامه بهروز وثوقی

کد خبر: 1055651

سید مجید حلاج زاده گفت: با هماهنگی های انجام شده با مسئولان کشور همه هنرمندان، خوانندگان و ورزشکاران خارج از کشور از جمله« بهروز وثوقی» برای آمدن و ماندن در ایران هیچ مانعی ندارند و بستر بازگشت آنها مهیا شده است.

بازگشت بهروز وثوقی به ایران/ زندگی نامه بهروز وثوقی

بهروز وثوقی متولد ۲۰ اسفند ۱۳۱۶ در شهرستان خوی و از ستاره های سینما و تئاتر اهل ایران است.  بهروز وثوقی قبل از بازیگری در سینما، کارمند اداره دارایی و بعد دوبلور و گوینده رادیو تلویزیون بود. بهروز وثوقی برادر چنگیز وثوقی و شهراد وثوقی است که هر دو در ایران به کار هنرپیشگی مشغول بودند. بهروز وثوقی محبوبیتی افسانه‌ای میان مردم و سینمادوستان دارد. بهروز وثوقی یکی از محبوب‌ترین چهره‌های سینمای ایران بوده‌است.

سید مجید حلاج زاده گفت: با هماهنگی های انجام شده با مسئولان کشور همه هنرمندان، خوانندگان و ورزشکاران خارج از کشور از جمله« بهروز وثوقی» برای آمدن و ماندن در ایران هیچ مانعی ندارند و بستر بازگشت آنها مهیا شده است.

بهروز وثوقی

سید مجید حلاج زاده که برای تقدیر از رانندگان و فعالان ستاد حمل و نقل آیت الله رئیسی به قزوین سفر کرده بود به سوالات مختلفی در زمینه شرایط بازگشت هنرمندان و ورزشکاران هجرت کرده، پیگیری آزادی ایرانیان زندانی در خارج، برگزاری مسابقات ورزشی و جلب سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور پاسخ گفت.

خبر جدید حلاج زاده در خصوص بلامانع بودن بازگشت هنرمندان شاخصی که مدتهاست آرزوی بازگشت به کشور را دارند ولی نگران برخوردهای قهری با خود هستند می تواند بهانه ای برای تحقق آرزوهای این بخش از مردمی باشد که می توانند به موطن خود بازگردند و از رافت اسلامی برخوردار شوند.

خبر خوش حلاج زاده می تواند برای بسیاری از کسانی که به هر دلیلی از ایران رفته اند و آرزوی بازگشت به وطن را دارند جذاب و خواندنی باشد.

* در حال حاضر چه تعداد ایرانی در خارج از کشور سکونت دارند؟

مجید حلاج زاده: در سال 96 تعداد ایرانیان خارج از کشور، حدود 7 میلیون نفر بود اما متاسفانه در چند سال اخیر روند مهاجرت بیشتر شد به طوری که در حال حاضر این جمعیت به بیش از 8 میلیون و 500 هزار نفر افزایش یافته است.

وی افزود: به عنوان یک ایرانی نگران وضعیت ایرانیانی خارج از کشور هستیم و مشکلات و مسائل آنها را پیگیری می کنیم و توجه به امور حقوقی آنها نیز در اولویت است.

سید مجید حلاج زاده

حلاج زاده بیان کرد: تعداد زیادی از ایرانیان برای پناهندگی به یونان رفته اند و وضعیت نامطلوبی دارند و حدود 5 هزار نفر از آب آلوده و فاضلاب استفاده می کنند و شرایط روحی و روانی آنها بهم ریخته و از نگاه حقوق شهروندی وظیفه داریم فارغ از این که این افراد به چه دلیلی از کشور خارج شده اند برای حل مشکلات آنها و کمک به بازگشت این افراد تلاش کنیم.

ورود مجرمان، مفسدان و کلاهبرداران، ممنوع 

رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور یادآورشد: باید به طور شفاف برای همه ایرانیانی که از کشور خارج شده و پشیمان هستند و یا مشکل دارند اطلاع رسانی شود که ما کمکشان می کنیم بازگردند و هیچ محدودیتی برای آمدن به ایران ندارند.

وی اضافه کرد: بجز کسانی که مجرم هستند و یا قتلی مرتکب شده و یا کلاهبرداری کرده و پرونده دارند مانند خاوری ها، سایر افراد برای بازگشت هیج مشکلی ندارند و ما وظیفه داریم مسیر بازگشت آنها را هموار کنیم.

99 درصد مهاجرتها به دلیل مشکلات مالی است

حلاج زاده گفت: شاید حدود 99 درصد افراد به دلیل مشکلات مالی مهاجرت غیر قانونی داشته اند بویژه همه کسانی که به صورت قاچاق به یونان رفته اند مشکلات مالی داشته اند زیرا اگر ثروتمند بوند که از راه قانونی می رفتند.

وی اظهارداشت: ما نماینده ایرانیان خارج از کشور هستیم و وارد سیستم دولتی نمی شویم تا راحت تر بتوانیم مدافع حقوق ایرانیان باشیم و در این راستا اقدامات مهمی در حال برنامه ریزی است.

بهروز وثوقی

ایجاد شهرک های ویژه ایرانیان خارج از کشور/ دهکده سلامت

رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور یادآورشد: تصمیم داریم در خصوص ایرانیانی که از ابتدای انقلاب از کشور خارج شده اند و امروز در سنین میانسالی قرار دارند و مایلند به ایران بازگردند طرح« مهاجرت معکوس» را اجرا کنیم تا به آرزو و خواسته خود برسند.

وی اضافه کرد: برخی از ایرانیان مقیم خارج توان مالی بالایی دارند و علاقمند هستند والدین میانسال و یا کهنسال خود را به ایران بازگردانند و با آنها در ارتباط باشند لذا ما طرحی داریم تا دهکده های لاکچری و هوشمند برای آنها احداث کنیم تا این افراد با داشتن مراقب بهداشت در خانه های لوکس خود در وطن اقامت کنند و با فرزندان و بستگان خود در خارج هم از طریق اینترنت ارتباط داشته باشند.

حلاج زاده گفت: در این شهرک ها دهکده سلامت هم پیش بینی خواهد شد و با دوربین های کنترل از راه دور با نقاط دیگر و افراد وابسته ارتباط خواهند داشت تا از وضعیت زندگی و سلامت آنها با خبر شوند.

جذب سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور

وی یادآورشد:شرایط ناشی از تحریم و عوامل دیگر چند سالی است که اقتصاد ما را دچار چالش جدی کرده و امروز دغدغه مسئولان کشور بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی است و یکی از راهکارهای آن جذب سرمایه گذاری برای راه اندازی چرخ های تولید است.

حلاج زاده گفت: سرمایه های ایرانیان مقیم خارج چند هزار میلیارد تومان است که اگر بتوانیم با مدیریت و برنامه ریزی مناسب بستر بازگشت این سرمایه ها را مهیا کنیم اتفاقات خوبی در کشور رخ خواهد داد و با توجه به سیاست رئیس جمهور جدید که اعلام کردند استفاده از سرمایه های ایرانیان خارج از کشور را مورد توجه قرار دارند این موضوع را دنبال می کنیم، 

حلاج زاده افزود: به دلیل تحریم ها در تامین ضمانت نامه های بانکی مشکلاتی داریم لذا درصددیم با ایجاد یک بانک در کشور عمان این ضمانت نامه ها را تامین کنیم تا شرایط سرمایه گذاری تسهیل و روان شود.

بهروز وثوقی

رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور اظهارداشت: بازگشت سرمایه های ایرانیان خارج از کشور می تواند ضمن رونق اقتصاد کشور به رفع بیکاری و ایجاد اشتغال هم کمک کند.

راه اندازی سازمان ورزش ایرانیان خارج از کشور

وی گفت: یکی دیگر از اقدامات این مرکز راه اندازی سازمان ورزش ایرانیان خارج از کشور است که هدف ما استعدادیابی ورزشکاران مقیم خارج و کمک به بازگشت قهرمانانی است که به هر دلیل از ایران مهاجرت کرده و یا پناهنده شده اند.

حلاج زاده اضافه کرد: به هر حال عمر درخشش مدال آوران و قهرمانان ورزشی کوتاه است و معمولا برخی قهرمانان مهاجرت می کنند و پس از مدت کوتاهی که دوران قهرمانی پایان یافت دچار مشکلات جدی روحی و برخی پشیمان می شوند اما راه بازگشت را مهیا نمی بینند لذا ما می خواهیم این راه را هموار کنیم تا جوانان بتوانند دوباره به وطن بازگردند.

وی بیان کرد: در کنار این کار در نظر داریم تیم های ورزشی منتخبان ایرانیان را تشکیل دهیم و مسابقات ورزشی را هم برگزار کنیم که در این راستا اولین المپیاد را با حضور 15 کشور در باکو در سه رشته کشتی، تکواندو و فوتسال برگزار کردیم که مورد استقبال قرار گرفت.

حلاج زاده اضافه کرد: دومین المپیاد ورزشی را سال آینده در 30 رشته ورزشی در ترکیه برگزار خواهیم کرد که می تواند به تقویت روحیه نشاط و تعصب ایرانی هم کمک کند.

زندان 2

* در حال حاضر چه تعداد ایرانی در خارج از کشور زندانی هستند و برای دفاع از حقوق آنها چه کرده اید؟

رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور در خصوص زندانیان محبوس در خارج از کشور هم گفت: موضوع دیگر پیگیری مشکلات حقوقی ایرانیان خارج از کشور است که محبوس هستند زیرا در حال حاضر تعداد زیادی زندانی در خارج از کشور داریم که برخی به دلیل حمل مواد مخدر و یا جرائم دیگر در بند هستند و شرایط بسیار بدی را سپری می کنند که با پیگیری های انجام شده توانسته ایم تاکنون 120 زندانی محکوم را به ایران منتقل کنیم.

پیگیری حقوقی 7000 زندانی در خارج از کشور

حلاج زاده اظهارداشت: آمارها نشان می دهد در حال حاضر حدود 7 هزار ایرانی زندانی در خارج از کشور داریم که متاسفانه 1500 نفر به اتهام مواد مخدر با حکم اعدام در مالزی و اندونزی محبوس هستند که پیگیر امور آنها هستیم.

رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور اظهارامیدواری کرد با پیگیری امور ایرانیان بتوان ضمن حل مشکلات هموطنان خود در خارج از کشور از ظرفیت افراد توانمند و علاقمند برای توسعه و عمران کشور استفاده کرد و در مسیر وحدت و انسجام داخلی، رفع نگرانی ها و صیانت از هویت ملی و ایرانی گام برداشت.

زندگی‌نامه شخصی بهروز وثوقی

بهروز وثوقی در سال ۱۳۱۶ در خوی به دنیا آمد؛ و به گفته خودش از شش ماهگی به تهران آمد و در خیابان آپادانا ساکن شد.

بهروز وثوقی

بهروز وثوقی و ورود به عرصه بازیگری

شخصی به نام مسعود صمدی در سال ۱۳۳۴ در ۱۸ سالگی بهروز وثوقی را مطرح کرد. بازی در نقش‌های متفاوت و شخصیت‌های به‌یادماندنی سینمای ایران مانند داش آکل، سید در گوزن‌ها، مجید ظروف چی در سوته دلان، ممل آمریکایی، زائر محمد (شیر محمد) در تنگسیر، رضا موتوری، ابی نسیه در کندو، دکتر رستگار در سازش، سرهنگ نصرالله در کاروان‌ها وی را تبدیل به یکی از محبوب‌ترین بازیگران تاریخ سینمای ایران کرده‌است.

او از سال ۱۳۳۷ با بازی در فیلم طوفان در شهر ما به سینما آمد و تا سال ۱۳۴۷ در نقش‌های متفاوت، اما نچندان پررنگی ظاهر شد. نخستین فیلم سینمایی مورد توجه او صد کیلو داماد به کارگردانی عباس شباویز در سال ۱۳۴۰ بود. وی در سال ۱۳۴۸ توسط مسعود کیمیایی به فیلم قیصر دعوت شد و این نقطه شروع وی به عنوان یک بازیگر مطرح بود، بازی وی در این فیلم مورد توجه عموم و علاقه‌مندان به سینما قرار گرفت. جوان اول آن سال‌های سینمای ایران در بسیاری از فیلم به ایفای نقش پرداخته‌است.

فعالیت های هنری

از جمله فیلم‌های مطرحی که وی در آن به ایفای نقش پرداخته‌است می‌توان به سوته‌دلان، ذبیح، کندو، داش اکل، خاک، بلوچ، تنگسیر، همسفر، ممل آمریکایی، رضا موتوری، دشنه، طوقی، گوزنها، سازش، کاروان‌ها، ملکوت، گرگ بیزار، فرار از تله، قهرمانان و زرین اشاره کرد. بهروز وثوقی پس از آن به آمریکا رفت تا در فیلم «گربه در قفس» ساخته تونی زرین‌دست بازی کند که اقامت او در آمریکا با انقلاب اسلامی مصادف شد. در سال ۲۰۰۰ داوران جشنواره فیلم سانفرانسیسکو جایزهٔ آکیرا کوروساوا را به عباس کیارستمی اهدا کردند و او نیز به بهروز وثوقی تقدیم کرد. وثوقی بعد انقلاب دوستی خود را با ناصر ملک مطیعی و جمشید مشایخی حفظ نموده و به گفتهٔ خودش فقط با این دو هنرپیشه در داخل کشور در ارتباط است. هنرپیشه مشهور آمریکایی آنتونی کویین بازیگر نقش حمزه در فیلم محمد رسول‌الله چندین سال رابطهٔ بسیار صمیمانه‌ای با وی در آمریکا داشته‌است. وثوقی در سال ۱۹۷۸ در فیلم کاروان‌ها به همراه آنتونی کوئین و کریستوفر لی به ایفای نقش پرداخت. وی همیشه در قرارداد‌های خود از عقیده خاصی برخوردار بود و آن این بود که در فیلمی به‌عنوان نقش اول در ابتدای فیلم اگر نام او نوشته نمی‌شد، در آن فیلم ایفای نقش نمی‌کرد، هرچند این مسئله برای فیلم‌سازان هم حایز اهمیت بود و باعث پرفروشیِ اثر آن‌ها می‌گردید. در حادثه آتش‌سوزی سینما رکسِ آبادان در مرداد ۱۳۵۷، ازدحام جمعیت برای تماشای فیلم گوزن‌های بهروز بود.

بهروز وثوقی

بهروز وثوقی در آثار کارگردانان نامداری، چون ساموئل خاچیکیان، ناصر تقوایی، امیر نادری، فریدون گُله، مسعود کیمیایی، خسرو هریتاش، علی حاتمی، ژان نگولسکو، رضا بدیعی، شیرین نشاط، جیمز فارگو، بهمن قبادی، جلال مقدم و شاپور قریب بازی کرده و در موفقیت بهترین فیلم‌های مسعود کیمیایی همچون قیصر، گوزن‌ها، داش آکل، رضا موتوری و خاک تأثیر فراوان داشته‌است.

جوایز هنری

او در طول فعالیت هنری‌اش بار‌ها نامزد و برنده جوایز جشنواره‌های مختلف شد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کسب دو مجسمه سپاس بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم‌های قیصر و رضا موتوری، و جایزه بز بالدار جشنواره جهانی فیلم تهران برای فیلم گوزن‌ها اشاره کرد. بهروز وثوقی به‌خاطر نقش شمایل‌وارش در فیلم قیصر از سوی سینمادوستان ایرانی به «قیصر سینمای ایران» ملقب شده‌است.

 کارنامه هنری

بهروز وثوقی در آثار کارگردانان نامداری، چون ساموئل خاچیکیان، ناصر تقوایی، امیر نادری، فریدون گُله، مسعود کیمیایی، خسرو هریتاش، علی حاتمی، ژان نگولسکو، رضا بدیعی، شیرین نشاط، جیمز فارگو، بهمن قبادی، جلال مقدم و شاپور قریب ایفای نقش کرده‌است.

وی همچنین با بازیگران نامداری، چون کامرون میچل، کریستوفر لی، آنتونی کویین، پوری بنایی، داریوش اسدزاده، جمشید مشایخی، رضا کرم‌رضایی، پرویز فنی‌زاده، فروزان، عزت‌الله انتظامی، گوگوش، مونیکا بلوچی، لیلا فروهر، شهره آغداشلو، ناصر ملک‌مطیعی، فرامرز قریبیان، رضا بیک ایمانوردی، شهلا ریاحی، پروین خیربخش، نوری کسرایی، فخری خوروش، جنیفر اونیل، محمدعلی کشاورز، بهزاد فراهانی، گلشیفته فراهانی، فرزانه تأئیدی، ایرج قادری، داود رشیدی، جیمز کارن، استوارت ویتمن، الکه زومر، بهمن مفید، جعفر والی، اکبر مشکین، ایرن زازیانس، کورنبرگ ریس و جف دانیلز همبازی بوده‌است.

بهروز وثوقی

بهروز وثوقی از ستایش‌شده‌ترین و به عقیده بسیاری از اهالی سینما و هنرمندان (مانند فریبرز عرب نیا، خسرو شکیبایی، پرویز فنی‌زاده، پرویز پرستویی، داریوش اقبالی، بهمن قبادی، مهدی هاشمی، فاطمه معتمدآریا، پژمان بازغی، حامد بهداد، سعید راد و شهاب حسینی و بابک حمیدیان...) بهترین بازیگر تاریخ سینمای ایران است.

تلاش هواداران برای بازگشت او به ایران

در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ و چند روز پس از مرگ ناصر ملک‌مطیعی، ۱۰۰ تن از ایران از جمله ارمیا وثوقی در نامه‌ای به حسن روحانی، خواستار رفع محدودیت برای هنرمندان از جمله بهروز وثوقی شدند و خواستار بازگشت او به کشور شدند.، ولی نشد. بهروز وثوقی در این مورد اظهار نظری نکرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت