سیدافقهی: خوش‌خدمتی به آمریکا کلید حذف از لیست تروریستی است

کد خبر: 1335589

کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سیاست‌های دوگانه آمریکا در برابر تروریست‌ها، گفت: تعریف تروریسم برای آمریکا وابسته به منافع آن است، اگر تروریست‌ها علیه آمریکا باشند، تروریست بد محسوب می‌شود اما اگر به نفع آمریکا عمل کنند، این تروریست خوب محسوب می‌شود.

سیدافقهی: خوش‌خدمتی به آمریکا کلید حذف از لیست تروریستی است

کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سیاست‌های دوگانه آمریکا در برابر تروریست‌ها، گفت: تعریف تروریسم برای آمریکا وابسته به منافع آن است، اگر تروریست‌ها علیه آمریکا باشند، تروریست بد محسوب می‌شود اما اگر به نفع آمریکا عمل کنند، این تروریست خوب محسوب می‌شود.

سیدهادی سیدافقهی کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به تغییر سیاست‌های آمریکا در برابر جولانی و تروریست‌ها، گفت: آمریکا خود گروه‌های تروریستی را ایجاد می‌کند و همواره از آنها به عنوان ابزار جنگ‌های نیابتی استفاده می‌کند. نمونه بارز این سیاست، داعش، جبهة‌النصرة و... است که با نقشه‌های دقیق آمریکا در ابعاد و نحوه درگیری‌ها و بهره‌برداری از شرایط اجتماعی، به وجود آمد. 

وی افزود: این گروه‌ها ابتدا برای ایجاد بی‌ثباتی و تسهیل نفوذ آمریکا در کشورها به کار گرفته می‌شوند، اما وقتی احساس کنند دیگر نیازی به آمریکا ندارند، شروع به تمرد و سرپیچی می‌کنند. در چنین شرایطی، آمریکا اقدام به حذف رهبران این گروه‌ها و جایگزینی آنان با تشکیلات جدید می‌کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه داعش نمونه آشکاری از این سیاست است، گفت: پس از ایجاد کشتار و ویرانی در عراق، آمریکا خود را به عنوان «فرشته نجات» معرفی کرد و به این کشور بازگشت. این در حالی بود که سال ۲۰۱۱ نیروهای مقاومت عراق، آمریکا را ذلیلانه مجبور به خروج از کشور کرده بود امام در سال 2014 با ظهور داعش، وزیر اسبق امور خارجه آمریکا، هیلاری کلینتون، به صراحت اذعان کرد که داعش با مشورت ۶۳ کشور تشکیل شد تا وظایف مشخصی را به نفع منافع غرب انجام دهد.

سیدافقهی اظهار کرد: اکنون بحث ما جبهة‌النصرة است که فرعی داعش بوده و شخص ابوبکر بغدادی در پیامی اذهان داشته که ما جولانی را مأمور کردیم که در سوریه هسته‌های ما را مدیریت کند اما بعد بر علیه ابوبکر بغدادی منشعل شد.

جولانی قاتل و جنایت‌کار اکنون شخصیت دیپلماتیک معرفی می‌شود

وی ادامه داد: مجدداً به فرمایشات رهبر انقلاب باز می‌گردم که درباره وضعیت سوریه می‌فرمایند که «یک توطئه توسط اتاق جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی با همکاری کشور همسایه است» پس ببینید برای ما جای شگفتی ندارد که از یک سو اعلام کردن اینها تروریست هستند و بعد که اینها به قدرت برسند  و بر اوضاع مسلط شوند، آمریکایی‌ها نظر، موضع گیری و سیاست‌های خود را تغییر می‌دهند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: یکی دیگر از نمونه‌ها، ابومحمد جولانی، رهبر هیئت تحریرالشام است، فردی که به قتل و جنایات گسترده مشهور بود، اما اکنون به‌عنوان یک شخصیت دیپلماتیک معرفی می‌شود. با کمال وقاحت آمریکا اعلام کرده که دیگر جولانی را تحت تعقیب قرار نمی‌دهد و جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای دستگیری او لغو شده است. این رفتار متناقض نشان می‌دهد که تعریف تروریسم برای آمریکا وابسته به منافع آن است، اگر گروهی علیه آمریکا باشد، تروریست بد محسوب می‌شود، اما اگر به نفع آمریکا عمل کند یعنی اگر آمریکا سوریه را آتش بزند یا اسرائیل نیروی هوایی، نیروی زمینی و  تمام امکانات دفاعی سوریه را از بین ببرد ما حرفی نداریم تا بر سر قدرت بمانیم این تروریست خوب محسوب می‌شود.

سیدافقهی خاطرنشان کرد: اکنون می‌بینید سیل هیئت‌های خارجی مخصوصاً اروپایی به دمشق سرازیر شدند و با اینکه دبیرکل سازمان ملل می‌داند اینها تروریست هستند و می‌داند الان جوخه‌های مرگ آنها دارند با افسران ارتش سابق، دانشمندان، شخصیت‌های فرهیخته سیاسی و اساتید دانشگاه سوریه تسویه حساب می‌کنند اما چشم خود را می‌بندد لذا این همان چیزی است که در غزه دارد اتفاق میفتد.

حضور ایران در سوریه در راستای حفظ امنیت منطقه بود

وی افزود: حضور ایران در سوریه در راستای حفظ امنیت منطقه، حمایت از محور مقاومت و صیانت از عتبات عالیات بوده است، این حضور، همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند، هم جنبه امنیتی داشته و هم برای حفاظت از ارزش‌ها و مقدسات صورت گرفته است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان گفت:‌ در نهایت، سوریه در تونلی تاریک از بحران‌های سیاسی، اجتماعی، و اقتصادی قرار دارد. میزان تاب‌آوری و استقامت مردم سوریه، و همچنین تصمیمات منطقه‌ای و بین‌المللی، تعیین‌کننده آینده این کشور خواهد بود.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین