پرداخت 450/000 تومان تامین اجتماعی برای این گروه از بیمه شدگان | مراحل دریافت هزینه عینک از تامین اجتماعی بصورت غیرحضوری
هزینه پرداخت تامین اجتماعی بابت هزینه کامل عینک( فریم و شیشه ) ۴۵۰.۰۰۰ تومان است.
هزینه پرداخت تامین اجتماعی بابت هزینه کامل عینک( فریم و شیشه ) ۴۵۰.۰۰۰ تومان است.
این مبلغ به تمام بیمه شدگان اصلی ( اجباری و اختیاری ) و افراد تبعی انها بجز بیمه مشاغل آزاد یا بیمه هایی که در ردیف مشاغل آزاد هستند( از قبیل زنان خانه دار، دانشجویی و..) قابل پرداخت می باشد.
به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان بیمه شده می تواند مجددا پس از دو سال از آخرین پرداخت، با ارایه فاکتور و دستور پزشک مبلغ ۱۵۰.۰۰۰ تومان صرفا بابت هزینه "شیشه عینک" دریافت نماید.
ضمنا به منظور مساعدت به مستمریبگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی و خانواده محترم آنان ، هزینه کامل عینک ( فریم و شیشه ) با مبلغ ۴۵۰.۰۰۰ تومان در صورتیکه از تاریخ آخرین پرداخت به آنان حداقل ۱۰ سال گذشته باشد، حداکثر برای یک بار دیگر با رعایت سایر شرایط قابل پرداخت خواهد بود.
برای دریافت این هزینه نیازی به حضور در تامین اجتماعی نیست و به صورت غیر حضوری در سامانه es.tamin.ir قابل درخواست می باشد
خبر خوش برای بیمه شدگان | کمک هزینه ازدواج معادل یک ماه حقوق بگیرید | ثبت نام اینترنتی هدیه ازدواج تامین اجتماعی در سامانه es.tamin.ir
رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی گفت: میزان کمک ازدواج تامین اجتماعی بیمهشدگان زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج میکنند؛ معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمهشده ظرف ۲ سال قبل از تاریخ عقد است.
امیر عباس قدرتی در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا اظهار داشت: کمک هزینه ازدواج به عنوان یکی از حمایتهای موضوع ماده (۳) قانون تأمین اجتماعی است و سازمان تامین اجتماعی به استناد ماده (۸۵) قانون یادشده، به بیمهشدگان زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج میکنند و دارای شرایط قانونی لازم باشند، مبلغی معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمهشده به عنوان کمک ازدواج پرداخت میکند.
وی درباره شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه ازدواج از سوی تامین اجتماعی تصریح کرد: درصورت احراز شرایط لازم، بیمه شده استحقاق دریافت کمک ازدواج را خواهد داشت.
رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی در توضیح شرایط دریافت کمک هزینه ازدواج گفت: از جمله شرایط بهرهمندی از این وام، این است که ازدواج اول بیمه شده باشد، در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمهشده با کارفرما قطع نشده باشد، بیمهشده باید ظرف ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل ۷۲۰ روز سابقه کار و پرداخت حقبیمه داشته باشد و اگر زن و شوهر هر دو دارای شرایط فوق باشند کمک هزینه یاد شده به هر دو نفر پرداخت میشود و این کمک هزینه به آنها تعلق میگیرد.
قدرتی درباره میزان کمک هزینه ازدواج خاطرنشان کرد: میزان کمک هزینه ازدواج، معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمهشده ظرف ۲ سال قبل از تاریخ عقد است و در صورتی که مبلغ کمک هزینه ازدواج محاسبه شده کمتر از حداقل دستمزد تاریخ ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت به حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال وقوع عقد افزایش خواهد یافت.
چگونه بیمه شده میتواند کمک هزینه ازدواج را دریافت کند؟
رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه چگونه بیمه شده میتواند کمک هزینه ازدواج را دریافت کند؟ تاکید کرد: بیمه شدگان درصورت احراز شرایط مقرر میتوانند در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir مراجعه و با ورود به منوی بیمه شدگان - حمایت های کوتاه مدت، درخواست کمک هزینه ازدواج، صرفاً با ورود اطلاعات تاریخ عقد و کدملی همسر، درخواست خود را ثبت کنند.
قدرتی ادامه داد: همچنین با نصب نرمافزار «تأمین من» و انتخاب گزینه بیمه شدگان - هدیه ازدواج، امکان ثبت درخواست از سوی افراد مشمول وجود دارد؛ ضمن اینکه پس از تکمیل فرایند در سامانه خدمات غیرحضوری، مبلغ قابل پرداخت و تاریخ واریز وجه از طریق پیامک به بیمه شده اطلاع رسانی میشود.
بهرهمندی بیش از ۴۶ هزار نفر از کمک هزینه ازدواج
رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی گفت: در نیمه نخست سالجاری ۴۶ هزارو ۳۹۴ نفر کمک هزینه ازدواج را دریافت کردند و ۴۶۴ میلیارد تومان به بیمه شدگان پرداخت شد.
وی یادآور شد: در سال گذشته نیز ۷۱۱ میلیارد تومان به ۹۹هزار و ۶۲۶ نفر از واجدین شرایط، کمک هزینه ازدواج پرداخت شده بود.
دیدگاه تان را بنویسید