سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت | سود سهام عدالت کی واریز میشود؟

ثبت نام دور جدید سهام عدالت با شرایط ویژه برای این افراد | اگر سهام عدالت ندارید عجله کنید

کد خبر: 1307702

آخرین خبر درباره واریز سهام عدالت نوزادان را در مطلب زیر بخوانید.

ثبت نام دور جدید سهام عدالت با شرایط ویژه برای این افراد | اگر سهام عدالت ندارید عجله کنید

والدین نوزادان باید از طریق ورود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و تکمیل مراحل پیش بینی شده اقدام به دریافت سهام عدالت برای نوزادان خود کنند.

مشاور رئیس سازمان بورس وزارت اقتصاد و دارایی خبر داد: دولت برای نوزادان متولدین سال ۱۴۰۰ به بعد باید مبلغی را جهت سرمایه گذاری در صندوق‌های سهامی قابل معامله (ETF) اختصاص دهد که این مطلب به اشتباه این گونه برداشت شده که این سهام همان سهام عدالت است.

والدین نوزادان باید از طریق ورود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و تکمیل مراحل پیش بینی شده اقدام به دریافت سهام برای نوزادان خود کنند دریافت کد سجام برای نوزادان از سوی والدین جزو شرایط ثبت نام سهام دولتی برای نوزادان است.

بانک‌های ملی و پست بانک هم به عنوان بانک‌های عامل برای واریز وجه به حساب نوزادان تعیین شده‌اند.

مراحل ثبت نام

- مراجعه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir

- ورود به سامانه از طریق شماره همراه والدین فرزند

- ورود به قسمت طرح تشویق فرزندآوری و جوانی جمعیت

- مشاهده اطلاعات فرزند

- انتخاب نام فرزند و درج تاریخ تولد

- پر کردن فرم اطلاعات و ارسال آن

- انتخاب بانک عامل و سه صندوق سهام

- ثبت نهایی اطلاعات مراحل تکمیلی توسط دستگاه‌های حاکمیتی پس از گرفتن کد سجام انجام می‌شود.

سهام نوزادان چقدر است؟

براساس قانونی که مهر ماه سال ۱۴۰۰ تصویب، شد دولت موظف است به نوزادان از ابتدای سال ۱۴۰۰ به میزان یک میلیون تومان سهام صندوق‌های قابل معامله در بورس بدهد که این میزان برای نوزادان سال ۱۴۰۱ به یک و نیم میلیون تومان افزایش یافت.

در حال حاضر تنها اعتبار مالی برای متولدین ۱۴۰۱ فراهم شده است و در آینده پس از تامین، بودجه اوراق صندوق نوزادان متولدین ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ نیز به آن‌ها اختصاص می‌یابد.

چه زمانی می‌توان سهام را آزاد کرد؟

سهام اختصاص یافته تا پایان ۲۳ سالگی نوزادان بلوکه مانده و سود آن به حساب نوزاد اضافه می‌شود و در نهایت در ۲۴ سالگی مشمولان می‌توانند با برداشت سود سهام سرمایه‌ای برای اشتغال یا زندگی خود تامین کنند و یا با این سرمایه اولیه در بازار بورس به فعالیت بپردازند.

- یکی از وراث سجامی شده باید به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir وارد شود و در گام بعدی با ورود به بخش -امور سهام عدالت متوفی- و با وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد متوفی در بخش -استعلام نوبت تشکیل «پرونده نسبت به زمان فرارسیدن تشکیل پرونده- و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کند

۲- یکی از وراث سجامی، شده مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده را به دفاتر کارگزاری یا شعب بانک‌های مورد تأیید شرکت سپرده گذاری مرکزی که لیست آن در سایت csdiran.ir قابل دسترسی است، ارائه دهد.

گفتنی است، فرایند ثبت نام در سامانه میراث به صورت کاملاً رایگان انجام می‌شود. هم اکنون بیش از ۶۰۰۰ شعبه منتخب بانک‌های ملی، ملت پارسیان و تجارت و شرکتهای کارگزاری منتخب آماده ثبت نام از وراث متوفیان سهام عدالت در این سامانه هستند.

لازم به تاکید است که در حال حاضر تنها سهام عدالت متوفیان قبل از تیر ماه ۱۳۹۹ قابل انتقال است.

۱

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت