رتبه بندی معلمان | شرایط رتبه بندی معلمان

خبر خوش برای معلمان | جدول رتبه بندی معلمان اعلام شد! | حداقل افزایش حقوق معلمان چقدر است؟ + جدول و جزئیات

کد خبر: 1169135

فایل اکسل محاسبه مبلغ افزایش ناشی از اجرای فوق العاده رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۱ و همچنین مبلغ علی الحساب وعده داده شده تا زمان اجرای کامل رتبه‌بندی، منتشر شد.

خبر خوش برای معلمان | جدول رتبه بندی معلمان اعلام شد! | حداقل افزایش حقوق معلمان چقدر است؟ + جدول و جزئیات

یوسف نوری در توئیتی تصریح کرد: یکی از دلایل تأخیر در اجرای قانون رتبه بندی معلمان این بود که تعداد زیادی از همکارانم شامل این قانون نمی‌شدند.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: سامانه رتبه‌بندی معلمان در حال حاضر به صورت آزمایشی زیر بار رفته و از بعداز ظهر چهارشنبه ۲۶ مرداد برای فرهنگیان آماده بارگذاری است.تا اجرای فرایند تعیین رتبه، قرار شد سازمان برنامه‌وبودجه بخشی از اعتبار طرح را علی‌الحساب در اختیار فرهنگیان قرار دهد. 

فایل اکسل محاسبه مبلغ افزایش دو محاسبه زیر را به صورت همزمان انجام می‌دهد:

۱- مبلغ علی‌الحساب محاسبه شده بابت ۱۱ ماه (مهر ۱۴۰۰ تا مرداد ۱۴۰۱) و به میزان ۵۰ درصد

۲- مبلغ ماهیانه افزایش ناشی از برقراری فوق‌العاده رتبه‌بندی در صورت قرارگیری فرد در هر یک از رتبه‌ها (آموزشیار معلم/ مربی معلم/ استادیار معلم/ دانشیار معلم/ استاد معلم)

رتبه بندی معلمان

جدول افزایش حقوق معلمان

رتبه بندی معلمان

رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟

آیین‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان یکشنبه 12 تیرماه از سوی دولت به وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ شد؛ اما آیین‌نامه اجرایی معلمان که در دولت مورد بحث و بررسی و تصویب قرار گرفت شامل 25 ماده است.

همچنین یوسف نوری وزیر آموزش‌وپرورش در این باره گفته است: امروز نسخه اولیه شیوه‌نامه ارزیابی معلمان آماده می‌شود چون قبلاً سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه درباره آن همکاری داشتند، جلسه مشترک شیوه‌نامه برگزار می‌شود و برای تدوین نهایی آن، حدود یک هفته بیشتر متصور نیستیم.

آموزش‌وپرورش در تبصره 3 ماده 4 آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان، مکلف شده است شیوه‌نامه‌ای برای فرایند اجرای آیین‌نامه و قانون رتبه‌بندی معلمان با همکاری سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه تدوین کند که این را سریع انجام می‌دهیم.

رتبه بندی معلمان

در ادامه به برخی موارد مهم آیین نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان اشاره کرده‌ایم:

در ماده 1 آمده است: رتبه‌بندی معلمان مطابق قانون نظام رتبه‌بندی معلمان و این آیین‌نامه به‌منظور افزایش کیفی فرایند تعلیم و تربیت، اعتلای کرامت و منزلت اجتماعی معلمان، استقرار نظام پرداخت‌ها بر اساس تخصص و شایستگی‌ها، عملکرد رقابتی معلمان، مهندسی نیروی انسانی، توسعه مستمر و نظام‌مند شایستگی‌های عمومی، تخصصی، حرفه‌ای و تربیتی و کیفیت عملکرد معلمان، تقویت انگیزه و رضایت‌مندی شغلی و ارتقای تعهد و تقویت هویت حرفه‌ای معلمان بر اساس نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش اجرا می‌شود.

ارزیابان رتبه بندی معلمان چه کسانی هستند؟

طبق ماده 2؛ ارزیابان حرفه‌ای، افراد صاحب نظری هستند که به پیشنهاد و معرفی وزارت آموزش‌وپرورش از بین اعضای هیئت علمی شاغل یا بازنشسته دانشگاه‌های کشور یا وابسته به وزارت یا معلمان شاغل و بازنشسته آموزش‌وپرورش با مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر که از سوی مرکز آموزش مدیریت دولتی براساس الگوی ارزیابی حرفه‌ای آموزش داده شده و گواهینامه ارزیابی دریافت می‌کنند.

در ماده 3 آمده است: مشمولان این آیین‌نامه عبارتند از مشمولین طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان و نیروهای توان‌بخشی مدارس استثنایی که در حال حاضر صرفاً در واحدهای آموزشی و تربیتی اشتغال به خدمت تمام‌وقت دارند.

رتبه بندی معلمان

شرایط رتبه‌بندی کارکنان اداری

افراد موضوع لایحه قانونی راجع به استفاده کارکنان کادر اداری وزارت آموزش‌وپرورش که برای خدمت معلمی استخدام شده‌اند از طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان کشور و احتساب سوابق تجربی آنان - مصوب 1358- شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی آن، مشمول این آیین‌نامه هستند.

آن دسته از نیروهای اداری شاغل در پست‌های کارشناسی و بالاتر که بر اساس ضوابط و شرایط مربوط در یکی از عناوین موضوع طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان اشتغال یابند، از زمان تغییر سمت و شروع به خدمت معلمی مشمول نظام رتبه‌بندی می‌شوند. در صورت بازگشت مجدد به کار در سمت‌های اداری حسب شرایط ذی‌ربط از فوق‌العاده رتبه‌بندی برخوردار نخواهند بود.

همچنین نیروهای فاقد کد شناسه استخدام مورد تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، کارکنان مأمور یا انتقالی به سایر دستگاه‌های اجرایی (با حفظ پست سازمانی با بدون آن)، کارکنان مأمور به مدارس غیردولتی (به‌استثنای مدیران و معاونین که از آموزش‌وپرورش حقوق دریافت می‌کنند)، نیروهای مازاد یا در اختیار مدرسه، کلیه افرادی که از بیش از یک صندوق حقوق دریافت می‌کنند، افرادی که در مرخصی بدون حقوق به سر می‌برند، افراد انتقالی به دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی و افراد مأمور به تحصیل مشمول این آیین‌نامه نیستند.

طبق ماده 4، امتیازات لازم برای کسب رتبه‌های پنج‌گانه مشخص شده و مشمولین در مرحله استقرار، با در نظر گرفتن امتیازات مندرج در جداول زیر سنجش و ارزیابی‌شده و بر اساس امتیازات کسب‌شده در یکی از رتبه‌های پنج‌گانه قرار خواهند گرفت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت