سهم عجیب عابران در تصادفات فوتی

کد خبر: 1286601

سرهنگ رابعه جوانبخت درباره تصادفات عابرین پیاده گفت: «بر اساس بررسی‌های انجام شده، در بزرگراه‌ها بیشترین تصادفات فوتی رخ می‌دهد که در این میان، ۴۱ درصد فوتیان تصادفات، عابرین پیاده هستند.»

سهم عجیب عابران در تصادفات فوتی

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: «۴۱ درصد فوتیان تصادفات، عابرین پیاده هستند که از عرض بزرگراه‌ها تردد می‌کنند.»

وی با اشاره به بزرگراه‌هایی که بیشترین تصادفات فوتی را دارند، افزود: بزرگراه آزادگان رتبه اول تصادفات عابرین پیاده را داراست و بعد از آن، بزرگراه آیت الله سعیدی و بعد از آن بزرگراه شهید همت سه محور بزرگراهی در بحث تصادفات عابرین پیاده هستند.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آمار بالای فوتیان عابر پیاده، ادامه داد: قاعدتا عابرین پیاده نبایددر عرض بزرگراه‌ها تردد داشته باشند، ولی این موضوع هم قابل توجه است که برخی از بزرگراه‌های شهر تهران به گونه‌ای طراحی شده که پر تردد هستند و در کنار آن‌ها مراکز درمانی وجود داردند و نیاز به تردد عابرین پیاده دارند.

جوانبخت گفت: عابرین پیاده باید به خاطر داشته باشند که فقط باید از پل‌های عابر پیاده و از زیرگذر‌ها تردد کنند؛ حتی اگر این دور بودن آن‌ها به قیمت پیاده روی زیاد باشد، ولی این موضوع ارزش آن را دارد که جان آن‌ها حفظ شود.

وی افزود: رابطه مستقیمی بین از دست دادن نور خورشید و تصادفات عابرین پیاده وجود دارد. هر چقدر ما نور خورشید را از دست بدهیم حتی اگر تردد عابرین پیاده هم کم باشد، ولی فراوانی تصادفات فوتی و جرحی آن‌ها افزایش پیدا می‌کند و این موضوع فقط به خاطر این است که عابرین پیاده از سوی رانند گان دیده نمی‌شوند.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: بنابراین بر اساس تحلیل‌های ما، از ساعت ۲۰ تا ۲۴، بیشترین تصادفات فوتی عابرین پیاده در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد بنابراین نکته مهم این است که عابرین پیاده حتما در مواقع تاریکی هوا از لباس‌های روشن بپوشند. همچنین استفاده از لباس‌ها و کفش‌هایی که نوار شبرنگ دارند و به بهتر دیده شدن کمک می‌کند؛ توصیه می‌شود.

جوانبخت گفت: عابرین پیاده باید خود را در جایگاه راننده ببیند که با آن سرعتی که حرکت می‌کنند آیا واقعا عابر پیاده را در بزرگراه می‌بیند؟

وی افزود: باید بگوییم خیلی از بزرگراه‌ها دارای روشنایی کافی و لازم نیستند و دید راننده فقط و تنها معطوف به نور و روشنایی چراغ‌های جلوی خودروی خود است و کل وسعت و میدان دید او در واقع فضای جلویی خودرو و محدوده آن می‌شود.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: اگر در این شرایط عابر پیاده‌ای در جلوی این خودرو حرکت کند یقینا راننده دید کافی را ندارد و باعث برخورد با عابر می‌شود؛ اما رانندگان چطور می‌توانند این شرایط را مدیریت کنند؟ جواب این است که می‌بایست سرعت خود را کاهش دهند. وقتی سرعت شما پایین بیاید به راحتی میدان دید راننده خوب می‌شود و می‌توانید به راحتی موانع را دیده و به موقع تصمیم گیری کنند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت