خبرگزاری ایسنا: مسعود سطانیفر پنجشنبه 4 شهریورماه در شورای اداری شهرستان ملایر، افزود: جذب گردشگر خارجی سبب توسعه اقتصادی و تبادل فرهنگی شده و این ذهنیتی را که رسانههای صهیونیسیتی و امپریالیستی مبنی بر ناامن بودن ایران ایجاد کردهاند، از بین میبرد.
وی عنوان کرد: 90 درصد گردشگران خارجی پس از بازدید از ایران این کشور را به عنوان کشوری توسعهیافته، امن، متمدن، میهماننواز و دارای فرهنگ غنی شناختهاند.
سلطانیفر خاطرنشان کرد: هیچ ابزاری مهمتر از رونق گردشگری خارجی برای توسعه آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی در خارج از کشور وجود ندارد چرا که این مهم، واقعیت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را برای بیگانگان بازگو میکند.
وی یادآور شد: دولت بر این باور است که از ظرفیتهای موجو در بحث گردشگری کشور چون آثار باستانی، ابنیه تاریخی و جاذبههای طبیعی به بهترین نحو استفاده کند. وی با بیان اینکه به دنبال بهرهگیری از ظرفیتهای مذهبی و سیاسی در این زمینه هستیم، افزود: تحقق این امر مستلزم فراهم کردن شرایط لازم و زیرساختهای مناسب و ساماندهی اماکن اقامتی گردشگران و هتلها است.
سلطانیفر با اشاره به اینکه شغل مناسب برای جوانان و تأمین معیشت مردم از طریق فروش صنایعدستی و کارگاههای تولیدی میسر میشود، عنوان کرد: به تازگی چهار شهر کشور از سوی شورای جهانی صنایع دستی به ثبت جهانی رسیده که اسم و مشخصات این شهرها در سایتهای گردشگری دنیا ثبت است. وی اصفهان، تبریز، مشهد و شهر 17 هزار نفری لالجین همدان را جزء این شهرها عنوان کرد و افزود: لالجین به عنوان شهر جهانی سفال معرفی شده و امروز مراسم اهدای لوح صنایعدستی در این شهر انجام شد. رئیس سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: گردشکری، صنعتی سبز، با ثبات، زودبازده و اشتغالزاست و ما برای اینکه بتوانیم در کوتاهمدت مشکلات اقتصادی و اشتغالزایی کشور را حل کنیم چارهای نداریم تا در این زمینه گامهای مثبتی برداریم.
وی از اتخاذ تدابیر لازم برای ایجاد 140 هزار شغل با ثبات ظرف دو سال آینده در حوزه گردشگری و صنایع دستی کشور خبر داد و تصریح کرد: صنایع دستی کوچک و زودبازده این امکان را برای اقشار آسیبپذیر، خودسرپرست و حاشیهنشین جامعه ایجاد میکند تا دارای شغلی مناسب و پایدار شوند.
سلطانیفر با تأکید بر اینکه هدف اصلی ما ایجاد رونق مناسب در بخشهای مختلف است، اظهار کرد: 1752 پروژه با اعتباری افزون بر 40 هزار میلیارد تومان در بحث گردشگری در سطح کشور در حال اجراست.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: رئیس جمهور کشور فرانسه در سفر اخیر رئیس جمهور ایران اعتراف کرده که تمام کشورهای 1+5 در طول مذکرات هستهای درباره حمله نظامی به ایران اختلافی نداشتند بلکه تنها در زمان حمله اختلاف نظر داشتند به طوریکه سایه جنگ بر روی کشور بود.
وی با استناد بر سخنان مقام معظم رهبری در دیدار اخبر با رئیس جمهور و اعضای کابینه وی افزود: مقام عظمای ولایت نیز در مورد برجام و تیم مذاکرهکنند بیان داشتند که من انتقاد و اعتراضی به تیم مذاکرهکننده جمهوری اسلامی ایران ندارم بلکه اعتراضم به طرفهای مذاکرهکننده است.
وی یادآور شد: چند سال طول میکشد تا فشارها و ضرباتی که به ایران بر اثر هشت سال تحریمهای ظالمانه وارد شد، مرتفع شود.
وی با تأکید بر اینکه آینده روشنی در انتظار این مملکت است، گفت: تمام ارگانهای نظام تحت نظارت مدبرانه مقام معظم رهبری با جدیت اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی را دنبال میکنند و در زمینه تحقق آنها از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.
دیدگاه تان را بنویسید