میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس:

فروش غذاهای رستورانی تا ۳۰ درصد کم شد

کد خبر: 1194838

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس می‌گوید عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تقاضا شده است.

فروش غذاهای رستورانی تا ۳۰ درصد کم شد

علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با اشاره به افزایش نرخ کالاهای اساسی و تاثیر آن بر قیمت غذاهای رستورانی، گفت: تورم موجود در کشور بر قیمت روغن، برنج، رب گوجه فرنگی، انواع ادویه، زعفران و .... تاثیر گذاشته است؛ رستوران‌داران نیز مصرف‌کننده محسوب می‌شوند و باید مواد اولیه پخت را با قیمت بالا  خریداری کنند.اتحادیه بر عملکرد واحدهای صنفی نظارت دارد نرخ‌ غذای رستورانی بعد از محاسبه قیمت مواد اولیه (باتوجه به فاکتور روز)، حقوق کارگری، بیمه، مالیات و 20 درصد سود قانونی و ..... به دست می‌آید.

بخش هایی از گفت و گوی میرابراهیمی را در ادامه می خوانید:

  • نرخ غذا در واحدهایی که برنج طارم و هاشمی مصرف می کنند با نرخ واحدهایی که برنج خارجی استفاده می‌کنند باید متفاوت باشد.
  • عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی این کاهش تقاضا را تشدید کرد.
  • با آنالیز ابتدایی قیمت‌ها به  نرخ‌های که برخی واحدهایی صنفی برای غذاهای خود درج می‌کنند نخواهیم رسید چگونه ممکن است که مرغ کیلویی 45 تا 50 هزار تومانی و برنج کیلویی 50 تا 100 هزار تومانی برای طبخ غذا استفاده کرد اما از سوی دیگرقیمت یه پرس غذا حدود 50 تا 60 هزار تومان شود؟ اینجاست که تایید می‌شود این واحدها از مواد اولیه نامرغوب استفاده می‌کنند.
  • همچنین در این رابطه اسدالله احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان با اشاره به افت فروش در اغذیه‌فروشان، گفت: سردی هوا همواره در میزان فروش تاثیر می‌گذاشت؛ چراکه مردم ساعات کمتری از روز را خارج خانه سپری می‌کنند. همچنین افت قدرت خرید و افزایش نرخ انواع اغذیه باعث شده است که میزان فروش حدود 10 تا 15 درصد افت کند.
  • نرخ فلافل حدود 35 تا 50 هزار تومان شده است البته برخی واحدها ممکن است در ساندویج سه عدد فلافل و واحد دیگر 5  عدد فلافل بگذارد و این موضوع نرخ ساندویج را تغییر می‌دهد همچنین برندها و کیفیت خوراک در تعیین قیمت فاکتور مهمی محسوب می‌شود.
  • مواد اولیه از جمله نان فانتزی، انواع سس‌ها، پنیر، سوسیس و کالباس افزایش نرخ داشتند و این افزایش نرخ در قیمت تمام شده واحد صنفی تاثیر می‌گذارد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت