کم‌تحرکی چقدر برای جهان هزینه دارد؟

کد خبر: 1193889

نتایج بررسی‌ها نشان داده است که حدود ۵۰۰ میلیون نفر تا سال ۲۰۳۰ به دلیل عدم فعالیت‌ بدنی به شدت بیمار خواهند شد.

کم‌تحرکی چقدر برای جهان هزینه دارد؟

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید این همه‌گیری قابل اجتناب سالانه ۲۷ میلیون دلار هزینه در بر خواهد داشت و به گفته این سازمان، اگر افراد فقط یک ساعت در روز ورزش کنند، می‌توان از همه این موارد پیشگیری کرد.

به نقل از ویفروم، بر اساس تحلیل جدید سازمان بهداشت جهانی (WHO)، جهان با اپیدمی بیماری‌های قابل اجتناب مانند سرطان، دیابت، فشار خون بالا و زوال عقل مواجه است، مگر اینکه اقدام سریع برای متقاعد کردن افراد در افزایش فعالیت انجام دهد.

بر اساس نتایج مطالعه سطح فعالیت افراد در ۱۷۴ کشور، عدم تحرک بدنی یک تهدید جدی برای سلامت در همه کشورهای جهان است، به‌طوری‌که تا سال ۲۰۳۰ احتمالاً ۵۰۰ میلیون مورد جدید بیماری قابل پیشگیری رخ خواهد داد، مگر اینکه دولت‌ها اقدامی انجام دهند.

این بار بیماری جدید ۳۰۰ میلیارد دلار هزینه در بر خواهد داشت که ۲۷ میلیارد دلار در سال به هزینه‌های مراقبت های بهداشتی جهانی اضافه می‌کند. نزدیک به نیمی از موارد جدید بیماری‌های غیر واگیر ناشی از فشار خون بالا و بیش از یک پنجم از افسردگی است.

در این گزارش آمده است که سه چهارم موارد ناشی از عدم فعالیت بدنی در کشورهای با درآمد متوسط پایین و بالا رخ می‌دهد که بیشترین کار و کمترین منابع را دارند. در کشورهای پردرآمد، ۷۰ درصد از بودجه مراقبت‌های بهداشتی صرف درمان بیماری‌های ناشی از کم تحرکی می‌شود.

باوجود شواهد روشنی که نشان می‌دهد فعال‌بودن برای افراد مسن در پیشگیری از زمین خوردن، مستقل ماندن، کاهش انزوا و حفظ پیوندهای اجتماعی در بهبود سلامت روانی اجتماعی مفید است اما مردان و زنان در تمام نقاط جهان با افزایش سن، کم‌تحرک می‌شوند.

سازمان بهداشت جهانی اظهار کرد که هر فعالیتی بهتر از هیچ است. یک ساعت ورزش در روز می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های عروق کرونر قلب، فشار خون بالا، دیابت نوع دو، کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش علائم افسردگی و اضطراب کمک کند.

گزارش سال ۲۰۲۲ مجمع جهانی اقتصاد، سرمایه‌گذاری در برابری سلامت، نقشی را که شرکت‌ها می‌توانند در ارتقاء دسترسی برابر به مراقبت‌های بهداشتی در سراسر جهان ایفا کنند را برجسته کرد. در یک نظرسنجی، بیش از نیمی از مدیرعامل‌ها گفتند که ارتقاء عدالت سلامت اولویت بسیار بالایی برای سازمان آنهاست.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت