خبر خادم از خصوصی‌سازی سرخابی ها

کد خبر: 361777

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان در نشست خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

تسنیم: امیررضا خادم، صبح امروز (سه‌شنبه) در نشستی خبری که در ساختمان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار داشت: حدود 6 ماه است که این مسئولیت را برعهده دارم. به دلیل اینکه تجربه 4 سال نمایندگی در مجلس را داشتم همیشه به دوستانم می‌گفتم بدترین شغلی که یک نفر می‌تواند در وزارت‌خانه‌ای داشته باشد، سمت معاونت پارلمانی است که 2 سر ضرر است. باید توقعات 300 نماینده مجلس و همچنین توقع دستگاه مربوطه را برآورده کنیم که غالبا همیشه 2 طرف از کار ناراضی هستند. فشار عمده و به نوعی خط مقدم پاسخگویی به همین معاونت برمی‌گردد. این معاونت از 2 طرف تحت فشار است.

وی ادامه داد: هیچ موقع نمی‌خواستم که در چنین سمتی حضور داشته باشم اما با صحبت‌هایی که با گودرزی و البته شناختی که از او داشتم به این جمع‌بندی رسیدم که با توجه به شرایط کنونی ورزش که ابتدایی‌ترین فاکتور آن صداقت و صافی است در این سمت حضور پیدا کنم.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه عمده‌ترین فاکتور کنونی وزارت ورزش و جوانان صداقت است، گفت: به عنوان یک ورزشی می‌گویم این دوره صادق‌ترین و سالم‌ترین دوره‌ای است که یک ورزشی مسئول ورزش یک کشور است.

خادم یادآور شد: در حوزه استان‌ها 17 مدیرکل ورزش و جوانان را در این مدت تغییر دادیم، 2 تن از آنها بازنشسته بودند، 9 نفر از آنها دوره 4 ساله‌شان به اتمام رسیده بود و 5 نفر هم به علل مختلف و بحث‌های مدیریتی دستخوش تغییر شدند، البته چند تغییر دیگر از جمله استان‌های خراسان شمالی، بوشهر، مازندران و یکی ،دو استان دیگر را در برنامه داریم.

وی افزود: مدیرانی که از ما جدا شدند در مورد چندتن‌شان عملکرد آنها قابل دفاع بوده است. مدیری که در استانی کار می‌کند باید توانایی تعامل با استانداری، مجلس و بدنه ورزش و جوانان داشته باشیم.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: عملکرد برخی از این مدیران از نظر کارشناسی قابل دفاع است اما از سطح استان اعلام شده که به تغییر نیاز داریم. ما هم در برخی از استان‌ها مجبور به تمکین شدیم. یادآور می‌شوم که تغییرات به معنی ضعف عملکرد نیست این در راستای تعامل با مجلس و استانداری است.

خادم گفت: حضوری جدی نظارت و عملکرد استان‌ها داشته و خواهیم داشت. در امور مجلس از زمانی که حضور داشتم 28 سوال از وزیر ورزش پرسیده شد که 22 مورد آن پس گرفته شده و 6 سوال در حال مذاکره است. پرسیدن سوال حق نمایندگان محترم است. در بین این 28 سوال فقط یک سوال بود که به کمیسیون مربوطه رسید و فقط به همان یک سوال پاسخ داده شد که مساله حل شد. سایر سوالات قبل از رسیدن به کمیسیون مربوطه رفع شد.

وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار نامه‌ای از سوی مجلس با امضای 150 نماینده به سبب شفاف‌سازی در فوتبال به دست وزیر ورزش و جوانان رسید که در آن نمایندگان از مقام عالی وزارت تقدیر و تشکر کردند.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه 3 گزینه پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان از مجلس رای اعتماد نگرفتند، گفت: تمام زمان را برای رایزنی در راستای جذب بودجه و مبلغ آن از دست دادیم اما با پیگیری طرح و لوایح مختلف نسبت به لایحه اعلام شده 120 درصد افزایش داشته و بودجه 550 میلیارد تومانی در مدت زمان رایزنی‌های کوتاه به 1200 میلیارد تومان تبدیل شد. البته این بدان معنا نیست که همه این بودجه در اختیار وزارت ورزش و جوانان باشد اما این مبلغ باید در حوزه ورزش صرف شود.

خادم با اشاره به حوزه حقوقی خود عنوان کرد: 160 معارض در ورزشگاه‌های کشور داریم که 90 مورد آن برای تهران، اردبیل و فارس است. زمانی که کلنگ احداث خورده شده، اسناد و مدارک لازم به نام سیستم ورزش کشور نبوده است. آن زمان کلنگ خورده و حالا معارضین بالایی وجود دارد. عدد این معارضین برای رفع آن حدود 4 هزار میلیارد تومان است. امسال بودجه کل کشور هزار میلیارد تومان است. در سطح کشور قریب به 3500 طرح نیمه‌تمام داریم که اتمام آنها به 8 هزار میلیارد تومان پول نیاز دارد. کلنگ‌هایی خورده شده و بدون اعتبار صورت گرفته است.

وی ادامه داد: توقعاتی در سطح کشور داریم وممکن است امکان رفع این مشکلات تا 4 سال آینده وجود نداشته باشد. البته برای این اماکن مبالغی هزینه شده و اقداماتی در راستای ساخت صورت گرفته که خواسته یا ناخواسته فرسوده می‌شوند.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به یکی از معارضین گفت: ورزشگاه تختی تهران یکی از آن موارد است که وارث چنین شرایطی شده است. بنیاد مستضعفان حکم قلع و قمع 50 درصد را گرفته که این حکم قطعی است اما واحد حقوقی ما با رئیس جدید این بنیاد صحبت کرده است و چنین حکمی را با همکاری رئیس جدید متوقف کرد. در عین حال بنیاد مستضعفان حساب اداره کل ورزش را بسته بود که با مساعدت رئیس جدید این بنیاد حساب‌ها باز شد.

خادم با اشاره به پروژه نقش جهان گفت: بالغ بر 10 سال است که از زمان آغاز به احداث و کار به این ورزشگاه گذشته است. این ورزشگاه معارضینی دارد و حساب‌های اداره‌کل به خاطر این ورزشگاه بسته بود. خوشبختانه با تعامل و همکاری به نتایج خوبی دست یافته‌ایم و حساب‌ها باز شده است. شهرداری، یک شرکت خصوصی، شرکت فولاد و یک فرد خصوصی می‌خواهند با توافق‌های صورت گرفته کار را در دست گرفته و آن را تا یکی دو سال آینده به اتمام برسانند. هفته آینده معاون اول ریاست جمهوری سفری را به استان اصفهان خواهد داشت و در این مورد رایزنی‌هایی را انجام داده و این ورزشگاه را به استان واگذار می‌کند.

وی با اشاره به یکی دیگر از وظایف خود در وزارت ورزش و جوانان که بحث خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس است، گفت: به موجب حکم قانونی موظف بودیم از طریق مزایده این 2 باشگاه را خصوصی کنیم. در همین راستا کار خود را از پایان سال گذشته آغاز کردیم که مطرح کردن اتفاقات پیرامون این 2 باشگاه تکرار مکررات است. البته قرار بود امروز بعدازظهر وزرای اقتصاد، دادگستری و ورزش دیداری سه‌جانبه با هم درباره شرایط این 2 باشگاه داشته باشند که لغو شد اما احتمالا طی چند روز آینده محقق می‌شود. با توجه به پیگیری‌هایی که داشتیم تمام تلاش و کارهای خود را در این راه بستیم تا مانع از عقیم ماندن خصوصی سازی این 2 باشگاه با وجود بدهی‌های چندمیلیاردی برای حضور در لیگ برتر شویم. برای اولین بار این 2 تیم با پول «توجیبی» خود توانستند تیم را ببندند تا به امروز پرسپولیس بالغ بر 12 میلیارد و استقلال بالغ بر 10 میلیارد هزینه کرده است که بیش از 80 درصد این مبالغ از طریق اسپانسرهایی بوده است که این 2 تیم را حمایت می‌کنند. مابقی موارد هم از بدهی‌های گذشته آنهاست که اعلام وصول کرده و طلب‌های خود را پس گرفته‌اند.

نماینده تام‌الاختیار وزیر ورزش در امور استقلال و پرسپولیس با بیان اینکه مشکل خاصی با اسپانسر استقلال نداریم، گفت: فکر می‌کنم تا یک ماه آینده تمامی تعهدات خود را این اسپانسر مالی پرداخت کند. این در شرایطی است که قرار بود این اسپانسر در یک فصل این مبالغ را پرداخت کند اما براساس صحبت‌های مدیران باشگاه استقلال احتمالا تا یک ماه آینده کل مبلغ 20 میلیارد تومان تسویه می‌شود. در مورد پرسپولیس هم اسپانسر تا به امروز 10 میلیارد تومان را تامین کرده و 5 میلیارد مابقی را خرد کرده است. تاکید شدیدی دارم که وزارت ورزش و جوانان کمک مالی به این 2 تیم انجام نداده و هرچه بوده از طریق اسپانسر بوده است. قطعا بدانید اگر چنین کاری می‌کردیم رسانه‌ای می‌شد و چنین بحثی قطعا مخفی نمی‌ماند.

خادم گفت: جلساتی را با مسئولان سازمان خصوصی‌سازی داشتیم و آنها عنوان کردند تا 3 ماه آینده مزایده‌ای برای فروش این 2 تیم برگزار می‌شود. همان طور که آقای طیب‌نیا وزیر اقتصاد اعلام کرده از یکی دو ماه گذشته وزارت ورزش و جوانان در قبال این 2 تیم وظیفه‌ای نداشته و وظیفه ما تمام شده است. هر سوالی از این پس در مورد این 2 باشگاه وجود دارد باید از وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی‌سازی پرسیده شود.

وی با اشاره به اینکه قرار بود حسابرس‌هایی در باشگاه مستقر شوند، گفت: این امر از دسترس ما خارج است و باید با تایید سازمان حسابرسی کل کشور و وزارت اقتصاد و دارایی محقق شود. ما در این زمینه نمی‌توانیم اظهارنظری انجام دهیم. به زودی جلسه 3 وزیری که از آنها نام بردم برگزار شده و نتایجی در این باره به دست خواهد آمد.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری تسنیم در خصوص اینکه شما گفته بودید هر فردی که مبلغ بیشتری پول بدهد اسپانسر پرسپولیس می‌شود و هدایتی چندی پیش اعلام کرده حاضرم 2 میلیارد بیشتر از مبالغ کنونی یا مبالغ هر اسپانسری پرداخت کنم، گفت: نسبت به افرادی که در تمام مدت که در دوران خودم چه ورزش می‌کردم و چه در بخش نظارتی بودم و چه سمتی داشتم همه آدم‌هایی که می‌آیند از خارج ورزش و هزینه می‌کنند قابل احترام هستند.

او ادامه داد: اگر ورود آنها منطقی باشد باید از این افراد حمایت کرد اما برخی مواقع بدون برنامه افرادی دعوت شده و فارغ از هر تصویر و فکری ورود کرده و به هر دلیلی هزینه‌های بسیاری را انجام دادند اما اعتقاد دارم رفتار کل جامعه ورزش کشور با این افراد منصفانه و درست نبود. نگاهی پدرانه به آنها نداشتیم و فقط تا زمانی که این افراد امکان هزینه کردن را داشتند به آنها توجه کرده و هرگاه انتظار یک حمایت را از ما ورزشی‌ها داشتند دریغ کردیم و باعث شدیم صدها نفر دیگری که می‌خواهند وارد ورزش شوند، فرار کنند، خیلی از افراد که تمایل داشتند وارد ورزش شوند اعتمادشان سلب شد و برای افرادی که وارد شدند حواشی‌های مختلفی ایجاد شد.

وی افزود: این افراد به طور مشخص برای جامعه شناخته شده هستند. اگر کسی مشکل دارد باید بازداشت شود یا اموالش باید مورد توقیف قرار گیرد و یا موارد دیگر. وظیفه ما نیست تا زمانی که به عنوان شهروند ایرانی این افراد می‌توانند فعالیت کنند به آنها انگ بزنیم و اجازه فعالیت را به آنها ندهیم.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان یادآور شد: روی صحبتم شخص خاصی نیست و منظورم همه هستند. خیلی‌ها علاقه دارند در ورزش هزینه کنند اما صادقانه می‌گویم که انتظار بنده این است که دوستان این را در نظر بگیرند که وزارت ورزش و جوانان مقابل آنها نیست. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد که آنها مورد حمایت ما باشند پس دلیلی ندارد که با آنها مقابله کنیم. این ادبیاتی که در مطبوعات منتقل می‌شود، حتما حواشی را به خودشان منتقل می‌کند. درست است که هزینه کردن در ورزش، زمینه خیلی مسائل مثبت را فراهم می‌کند اما این اقدام سیاست و کیاست خود را می‌خواهد.

خادم ادامه داد: پاسخ شما در مصاحبه این دوستان در زمانی که با بنده مذاکره می‌کردند در مطبوعات وجود دارد. 80 درصد صحبت‌هایی که مطرح شده عین واقعیت بوده است. عزیزان مطالبی را عنوان کردند که شرایط بهتری نسبت به آنها برای ما وجود داشت. قراردادهایی که برای استقلال و پرسپولیس بسته شده عیناً در اختیار دوستان قرار دارد. نسخه‌ای تیپ در این‌باره وجود دارد که با پیشنهاد سازمان خصوصی‌سازی ایجاد شد، این نسخه برای هر دو باشگاه وجود دارد. ارائه این نسخه فقط با نظارت نهادهای نظارتی نبوده بلکه سازمان خصوصی‌سازی هم در آن نظراتی داشته است. دستگاه نظارتی در چارچوب و ریز اتفاقات این 2 قرارداد قرار دارد.

وی یادآور شد: در آن مقطع‌ که اسپانسر با 2 تیم استقلال و پرسپولیس قرارداد می‌بستند تصمیم‌گیرنده فقط یک نفر نبوده بلکه یک وزارت‌خانه در این باره تصمیم می‌گرفته است. تعدادی قبل از سال جدید آمدند و شروط ما را قبول نکردند تا ساعت 10 شب روز چهارشنبه‌ سوری درگیر همین دوستان بودیم. چطور در آن زمان این اعداد و ارقام وجود نداشت؟

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان با یادآوری مکالمات خود در برنامه 90 آن مقطع زمانی گفت: فردوسی‌پور در آن برنامه گفت چطور فردی ممکن است این مبالغ را پرداخت کند؟ آیا عقلش را از دست داده است؟ چرا آن زمان این دوستان جلو نیامدند؟ آنها انتظارشان این بود و می‌گفتند اگر قرار باشد پول بدهیم باید هیئت مدیره داشته باشیم و نفرات آن را خودمان انتخاب کنیم. طرف صحبت من فقط یک فرد خاص نیست. بیشتر در استقلال چنین مباحثی مطرح بود و افرادی که در شهرستان تیمداری می‌کردند، می‌گفتند نصف به علاوه یک هیئت مدیره برای ما باشد و با نظر ما مدیرعامل انتخاب شود. تکرار می‌کنم مصاحبه‌های خود آن دوستان در آن زمان هست. امروز ما اسپانسری داریم که تا این لحظه 10 میلیارد تومان هزینه کرده و آنها چک آخر خود را خرد کرده‌اند.

خادم با یادآوری اینکه نحوه نگارش این قراردادها به نفع ماست، گفت: هر زمان که بخواهیم می‌توانیم قرارداد اسپانسر را فسخ کنیم و ما قرارداد ترکمنچای امضا نکرده‌ایم. امیدوارم اسپانسرها مثمرثمر باشند و به باشگاه کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: اگر لازم باشد هر فردی که می‌تواند پول بیشتری بدهد، جلو بیاید و در جلسه‌ای 3‌ جانبه با ما و اسپانسر صحبت کند. قراردادها موجود است و دستگاه‌های نظارتی حضور دارند. اگر اسپانسر هر جایی تعلل کند بداند افرادی هستند که کمک کنند اما این اظهارات من با صحبت‌های اولم متناقض است. خودم اعتقاد دارم باید کمک کنیم تا بخش خصوصی وارد شده و نباید واکنشی چکشی نسبت به آن داشته باشیم . این را بدانید اگر همه کارهای من در وزارت‌خانه منفی باشد این نکته مثبت است که این 2 تیم تا به امروز بار بودند و همه از دولت انتظار داشتند اما امروز عدد 30،40 میلیارد تومانی در قالب 2 باشگاه مطرح می‌شود و ما هیچ مشکلی نداریم.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان گفت: اگر افرادی می‌خواهند بیایند در جلسه‌ای 3 جانبه صحبت می‌کنیم در صورت توافق پول اسپانسر را به او برمی‌گردانیم و نفر جدید جایگزین می‌شود.

خادم در پاسخ به پرسش دیگری شما تمام تمرکز خود را به روی فوتبال گذاشته‌اید در شرایطی که معاونت‌تان چیز دیگری است، گفت: علت این موضوع سروصدای فوتبال است که شما فکر می‌کنید من فقط تمام تمرکزم در این بخش است. من هر 2 هفته یک بار به استان‌های مختلف می‌روم و در سایر موارد مربوط به خودم فعال هستم اما چون فوتبال سروصدایش زیاد است، بیشتر به چشم می‌آید.

وی در پاسخ به این پرسش که به نظر می‌رسد وزیر ورزش با حضور کی‌روش در ایران مخالف است و نمی‌خواهید او را به ایران بیاورید، گفت: این موضوع در حیطه کاری و حوزه فعالیت من نیست. من از فوتبال فقط مسئولیت این 2 تیم را بر عهده دارم و آقای سجادی معاونت مربوطه باید در این مورد پاسخگو باشد. اصلا نمی‌دانم کی‌روش چه کار می‌کند و باور کنید اطلاعاتم در زمینه کی‌روش از شما کمتر است.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان در خصوص انتخابات هیئت رئیسه فیلا گفت: 20 روز دیگر انتخابات هیئت رئیسه فیلا برگزار می‌شود. رایزنی‌هایی داشته‌ایم و برای حضور در این انتخابات شرایط بهتری از انتخابات دوره قبل که در لندن برگزار شد، داریم. ورود خوبی داشتیم اما متوجه شدیم که ارتباطات در این مورد حرف اول را می‌زند و توانایی‌های فرد و کشورش در کشتی گزینه آخر است. برنامه‌ریزی‌هایی را با فدراسیون و وزارت در این باره داشته‌ایم اما دیر شروع کرده‌ایم. موضوع کشتی زنان، پاشنه آشیل ماست. بحث اسرائیل هم هست که رقیبان ما از این 2 مورد استفاده می‌کنند اما در نظر بگیرید حضور نماینده ایران در هیئت رئیسه فیلا به این معنا نیست که نماینده تام‌الاختیار ایران باشیم بلکه حضور در هیئت رئیسه بدین معناست که فردی نماینده فیلاست نه نماینده ایران. در کل خیلی نمی‌توان به انتخابات این دوره امیدوار بود.

خادم در خصوص اعضای هیئت مدیره پرسپولیس و اینکه آیا تغییراتی در این مورد صورت می‌گیرد، گفت: در خصوص نفرات براساس آن چیزی که وزارت اقتصاد و دارایی به صورت رسمی و کتبی اعلام کرده، اعضا باید 7 نفر باشند. با رفتن استیلی از هیئت مدیره و خروج رحیمی از این بخش مشکل خاصی نداریم.

وی در خصوص نشست شب گذشته (دوشنبه) هیئت مدیره پرسپولیس و رفع مشکلات آن گفت: نکته خاصی مطرح نیست، مدیرعامل براساس پیشنهاد به وزارت ورزش و رای هیئت مدیره انتخاب شده و باید بر اساس تصمیمات هیئت مدیره گام بردارد. برای پرسپولیس هر آن چیزی که کادر فنی و مدیرعامل انتظار داشته است در حد مقدور محقق شده است. پرسپولیس 18 میلیارد و استقلال 15 میلیارد باید هزینه کنند و 16 تیم دیگر هم باید رعایت کنند. در مورد پرسپولیس این موضوع حائز اهمیت است که شاکله اصلی خود را که فصل گذشته نتایج خوبی کسب کرده بود حفظ کرده اما نظرات مدیریتی باید در چارچوب هیئت مدیره باشد.

او ادامه داد: شب گذشته جلسه خوبی در هیئت مدیره برگزار شده و در آن شائبه آمدن و نیامدن کادر فنی که باعث ایجاد تنش‌هایی می‌شود، رفع شده اما مصاحبه آخر رحیمی شائبه‌دار بود که رفع شد. رحیمی گفته مطالبی که در مورد روحانی و مجلس بوده در راستای حمایت و رفع مشکلات مالی بوده است. طبیعی است فشار زیادی روی آنهاست. یک نمونه دیگر همین اتفاقی است که برای کشتی‌گیران رخ داد. وقتی یک باشگاه 12 میلیارد هزینه می‌کند، 200،300 میلیون را به سادگی می‌توان مدیریت کرد. اگر در هیئت مدیره نظر یک فرد القا نشده باشد بهتر است که در همان هیئت مدیره باقی بماند و ماحصل آن همان‌جا رفع شود و نباید اتفاقات رسانه‌ای شود.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صحبت یکی از بزرگان فوتبال که گفته وزیر ورزش و خادم اعلام کرده‌اند حواشی پرسپولیس و استقلال تمام می‌شود و این 2 تیم به خانه آرامش می‌رسد، گفت: یادتان باشد روزی که چنین اتفاقی رخ داد این 2 باشگاه از بین رفته‌اند و استقلال و پرسپولیس تا زمانی زنده هستند که حواشی مختلف در آنها وجود داشته باشد.

خادم در پاسخ به این پرسش که نظر شما در مورد بحث ورود بانوان به ورزشگاه‌ها و اقدامات لازم در این مورد چیست، گفت: این بحث در حوزه کاری من نیست.

وی در خصوص مبالغی که تیم‌های صنعتی هزینه می‌کنند و با توجه به اینکه طرفداران کمتری نسبت به استقلال و پرسپولیس دارند، چرا باید مبالغ بالاتری را هزینه کرده و آن نظارتی که بر روی استقلال و پرسپولیس است، نباید روی آنها باشد، گفت: جلساتی را با آقای نعمت‌زاده وزیر صنعت داشته‌ایم. در خصوص نظارت بر تیم‌های صنعتی با او صحبت کرده‌ایم و او به ما گفت مجامع این تیم‌ها به نوعی است که در ظاهر خصوصی هستند اما این یک واقعیت است که آنها از منابع ملی استفاده می‌کنند برای همین نظارت مستقیم روی آنها خیلی شفاف نخواهد بود اما با تاکید وزیر مربوطه خواسته شده که سقف قرارداد تعیین شده رعایت شود و این کار را انجام دهند.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: حداقل 30 درصد مبالغ این تیم‌ها کاهش یافته است. همین سپاهان اول فصل مبلغی بالغ بر 30 میلیارد تومان را برآورد کرده بود اما الان این مبلغ 15 میلیارد تومان است. با توجه به شائبه‌هایی که شما نسبت به رقم‌های اعلام شده دارید، شاید حداکثر 5 میلیارد تومان مبلغ متفاوت باشد که اگر چنین چیزی باشد 30 درصد نسبت به فصل گذشته کاهش وجود داشته است.

خادم در خصوص اینکه چرا فدراسیون فوتبال خود را نسبت به مسائل 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس کنار کشیده و در مورد سقف قراردادها هم همین کار را انجام داده است، گفت: جایگاه فنی و تخصصی فوتبال در فدراسیون فوتبال است. باشگاه‌ها بازوان کمکی فدراسیون هستند. وقتی خودشان و زیرمجموعه‌شان خواستار سقف قرارداد هستند چرا به آن عمل نمی‌کنند؟ ما نگفتیم 15 میلیارد تومان سازمان لیگ گفت چنین آیین‌نامه‌ای در فیفا وجود دارد و می‌توانند سقف قرارداد را به وجود آورند. اگر این آیین‌نامه وجود دارد باید به آن عمل شود. اگر فکر می‌کنند 15 و 18 میلیارد تومان کم است آن را 20 میلیارد تومان می‌کردند. فراموش نشود ما در وزارت ورزش و جوانان با رعایت سقف قرارداد و کاهش هزینه‌ها موافق هستیم اما فدراسیون فوتبال هم باید به آن آیین‌نامه‌هایی که دارد، متعهد باشد.

وی در خصوص اعلام ارقام و شائبه‌هایی که در آن وجود دارد، گفت: به طور مثال قرارداد بازیکنی که سال گذشته یک میلیارد و 500 میلیون تومان بوده اما خودش، باشگاه و همه می‌دانسته‌اند که نمی‌تواند این پول را دریافت کند وقتی امکان پرداخت این قرارداد نیست خودش هم می‌داند که بی‌خودی چنین قراردادی بسته شده است اما وقتی امسال می‌داند با کاهش مبلغ قرارداد و با توجه به مبالغ موجود در باشگاه می‌تواند تمامی قرارداد فصل جاری خود را دریافت کند با اطمینان قرارداد خود را کاهش داده، مبلغ را کم می‌کند اما آن را دریافت می‌کند.

او ادامه داد: ما مدعی هستیم که این چارچوب‌های سازمان لیگ رعایت شود اما سوالم اینست؛ مگر می‌شود فدراسیون فوتبال بی‌اثر باشد؟ ساماندهی فوتبال کشور و لیگ آن با کیست؟ با وزارت ورزش یا فدراسیون فوتبال؟ نقش فدراسیون فوتبال دقیقا چیست؟ سوالی دارم از شما؛ لیگ کشتی طرد شده است. باعث آن کیست؟ وزارت ورزش یا فدراسیون کشتی؟ چه کسی باید در این باره پاسخگو باشد؟ وزارت ورزش یا فدراسیون کشتی؟ در تمام سال‌های حضورم در جای‌ جای ورزش در تمام دوره‌های مختلف چیزی که می‌دانم این است که کسی نمی‌تواند خود را کنار بکشد.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: مردم ما مظلوم‌پرست هستند نه عدالت‌محور. توسعه در راستای عدالت است که محقق می‌شود نه مظلوم‌پروری. در روز مناظره من کم‌لطفی صورت گرفت و اصل مطلب کنار گذاشته شد و حاشیه‌ها به میان آمد. می‌گوییم امثال علی دایی قراردادهایی دارند که امضا شده است. ما به عنوان وزارت ورزش قراردادی که قبلا منعقد شده و پرداخت‌هایی هم در چارچوب آن صورت گرفته، نمی‌توانیم نادیده بگیریم و بگوییم ما زیر قراردادت می‌زنیم و تو برو شکایت کن. علی دایی قهرمان ملی و سرمایه کشور است که باید حمایت شود. پیش از شروع فصل مردم انتظار داشتند و خواستار حضور دایی و قلعه‌نویی بودند که آنها را حفظ کنیم. امروز را نگاه نکنیم که دایی 2 باخت آورده است. 6 ماه قبل را ببینید که مردم می‌خواستند برود یا نرود؟

وی ادامه داد: باید سرمایه‌های ملی کشورمان را حفظ کنیم. در مورد شکایت به فیفا صحبت می‌کنند و می‌گویند این دخالت محض دولت است. بله ما دولت هستیم و این 2 تیم هم برای دولت است. این حق برای دایی به صورت ویژه محفوظ است که برود شکایت کند البته چنین تصوری ندارم که دایی این اقدام را انجام دهد اما نتیجه آن چه می‌شود؟ آیا نتیجه جز حذف دایی است؟ با تمام این تفاسیر قراردادی امضا شده و نمی‌شود قرارداد را نادیده گرفت و زیرش زد.

وی ادامه داد: مناظره نظر مرا جلب کرد اما پاسخی که می‌خواستم بشنوم به دست نیامد. تاکید کردم از این مناظره یک موضوع باعث گله‌مندی من شد که آن نوع انعکاس آن بود که بخش‌هایی بُلد و بزرگ شد. متاسفانه برخی کم‌لطفی می‌کنند. این دوره‌ها تمام می‌شود و زمان همیشه در مورد افراد قضاوت می‌کند. شرایط امروز فوتبال ما بد است و ما مجبور بودیم برای حفظ آن بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنیم. سوال دارم؛ اهالی خود فوتبال بگویند ما چه کاری انجام بدهیم؟ بزرگان فوتبال به ما بگویند فوتبال ما شرایط خوبی ندارد که این مربوط به یک دوره مدیریتی خاص نیست.

معاون امور استان‌ها، پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان در خصوص اینکه چرا درباره مشکلات کشتی‌گیران با باشگاه پرسپولیس ورود نکرد، گفت: دقیقا مدیرعامل و هیئت مدیره چه کاره هستند؟ آنها باید چه کار کنند؟ اگر می‌خواستم در این مورد ورود کنم می‌گفتند رانت‌باز بوده و چون کشتی‌گیر است وارد شده است. بحث کشتی یک مطلب حقوقی بود که از آن سوءاستفاده حقوقی شد و صلاح نمی‌دانم به آن وارد شوم. البته همان چیز‌هایی که در مورد من می‌گفتند و اعلام می‌کردند که عشق این را دارد که عکسش در روزنامه‌ها چاپ شود، همان مطالب بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت