همه رکورد‌های مردان کی‌روش درجام جهانی

کد خبر: 354520

جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل هم به پایان رسید تا به بهانه آن بر عملکرد تیم ملی کشورمان در این دوره از رقابت‌ها مروری داشته باشیم، عملکردی که خاطره خوبی از برزیل در سر هواداران ایرانی به جای گذاشت.

باشگاه خبرنگاران: جام جهانی 2014 به میزبانی برزیل در حالی آغاز شد که تیم ملی کشورمان در گروه F این رقابتها و جایی در میان تیم‌های آرژانتین، بوسنی و نیجریه قرار داشت، قرعه کشی که هر چند ما را در کنار نام ستاره های بزرگی از جمله مسی قرار داده بود اما ترس از باخت پر گل را هم در دل خیلی‌ها انداخته بود، البته ما ایرانی‌ها نشان داده‌ایم که در روزهای سخت و بزرگ، بزرگ و سرسختانه هم کار کرده‌ایم.

ما با تیمی به بزرگی، آرژانتین با ستاره‌های پر افتخار همگروه بودیم یا با نیجریه‌ای که یکی از بهترین تیم‌های آفریقایی است و البته با بوسنی با مهاجمان سر سخت و کار کشته و خطرناک! مردان کی روش در حالی که بسیاری از کارشناسان تیمشان را کم شانس‌ترین تیم گروه برای صعود نامیده بودند به تمرینات و آخرین روزهای اردوی خود در برزیل ادامه دادند تا در اولین مصاف خود به رویارویی با مهره‌های سرسخت با قدرت بالای بدنی نیجریه بروند. استفان کشی که از تیم ما فقط کی روش سر مربی‌اش را می شناخت این فرصت را پیدا کرد تا با جوانانی آشنا شود که با امید و انگیزه باز هم غیرت ایرانی خود را نشان دادند و توانستند اولین امتیاز این دوره از جام را در این دیدار آن خود کنند. هر چند سیستم بازی تیم ملی تدافعی بود و انتقاداتی نیز به آن وارد شد اما ما یکی از خاص ترین مصاف‌های خود را در دیدار بعدی یعنی با آرژانتین در پیش داشتیم، ما باید به رویارویی با یاران مسی می‌رفتیم همان‌هایی که در بهترین سطح کیفیت توپ می زدند و البته مهره های پر تلاش ما هم که ترس‌شان با تساوی شیرین مقابل نیجریه‌ها ریخته بود با انگیزه قدم به زمین مسابقه گذاشتند و در نمایشی خیره کننده 90 دقیقه در کنار بسته نگه داشتن دروازه، موقعیت های خوبی هم بر دروازه حریف به وجود آوردند و ناگفته نماند که داور هم صحنه‌ای را که همه دیدند، ندید تا در وقت‌های اضافه پسر بازیگوش و با هوش آرژانتین لیونل مسی با زیرکی هر چه تمامتر یک گل سه امتیازی برای تیمش به ثمر برساند و ما را علیرغم همه شایستگی هایمان در این دیدار بازنده از زمین مسابقه بیرون آورد.

همین اشکالات داوری و البته نتیجه‌ی ناراحت کننده تا حدودی تمرکز بازیکنان ما را به هم ریخت به علاوه مهره های کی روش در دو بازی اول جام دوندگی بالایی داشتند و این کمی آن‌ها را خسته کرده بود تا نتیجه آن کاملا در بازی با بوسنی‌ مشهود باشد، در روزی که مسی و یارانش با برد نیجریه کار را برای صعود ما میسر کرده بودند ما با نتیجه 3 بر یک به بوسنی باختیم تا رویای صعود به مرحله بعدی جام جهانی در این دوره نیز در دلمان بماند، هر چند تیمی که کی روش در برزیل به نمایش گذاشت رضایت هواداران ایرانی را به همراه داشت و البته رسانه ها و مطبوعات خارجی و جهانیان نیز دید تازه‌ای به فوتبال ایرانی پیدا کردند. اما قصد داریم در پایان جام جهانی نیم نگاهی به رکورد‌های مردان کی روش داشته باشیم از آن جایی که ما در مرحله گروهی حذف شدیم ملاک سنجش ما نیز عملکرد تیم های دیگردر همین مرحله است. *** "تدافعی" ترین تیم جام، در "حمله" سی ام شد در مرحله گروهی این تیم ایران بود که عنوان تدافع ترین تیم جا را به خود اختصاص داد. در بخش هجومی ترین تیم ها آرژانتین، فرانسه و غنا رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند و تیم ما سی ام شد. بعد از ما نیز تیم های آمریکا و کاستاریکا رتبه های بعدی و پایانی را به خود اختصاص دادند. *** 72 تکل در سه بازی تیم ملی کشورمان در سه بازی، 67 بار برای دفع توپ تلاش داشته است که 57 دفع از میان آن موفق بوده است. ایرانی‌ها در این سه بازی 72 تکل هم داشته‌اند که 18 تکل موفق و 31 تکل ناموفق بوده است در تکل زنی مهرداد پولادی با 20 تکل در جدول تکل زنان مرحله گروهی قرار دارد. *** 13 کرنر، 60 سانتر در مرحله گروهی تیم ملی کشورمان 13 کونر را در کارنامه خود ثبت کرد این یاران مسی بودند که با 24 کرنر بیشترین تعداد کرنر را در جام جهانی به ثمر رساندند.

کمترین کرنرها مربوط به هلند(5)، استرالیا(6) و ایتالیا(9) بود. ایران با 60 سانتر نیز در رده چهاردهم تعداد سانترهای جام جانی در مرحله گروهی بود. *** پاس‌های سالمی که کم بود ما در سه بازی که انجام دادیم مجموعا 950 پاس را داشتیم این در حالی بود که آلمان قهرمان این دوره از رقابت‌ها در مرحله گروهی با 2120 پاس رکوددار پاس بود. در میان همین 950 پاس، تنها 64 درصد پاس ما صحیح بود که این ما را در رتبه آخر تیم‌های حاضر در جام در مرحله گروهی قرار داد. *** وضعیت حمله از جناحین و مرکز تیم ملی حمله از جناحین تیم ملی در دو بخش چپ و راست تفاوت‌هایی با هم داشت. ایران 28 بار از جناح چپ به دروازه‌ حریف حمله کرد و در جناح راست نیز 37 حمله داشت در بخش مرکزی نیز ایران تنها 9 بار خود را به دروازه حریف رساند در حالی که آرژانتینی‌ها با 34 بار حمله از مرکز اول شدند. *** آفساید شاگردان کی روش در مرحله گروهی جام جهانی این آرژانتینی‌ها بودند که با تنها یکبار در آفساید قرار گرفتن رکوددار کمترین تعداد آفساید بودند. ایرانی‌ها نیز 10 بار در آفساید قرار گرفتند و اما ایتالیا با 21 بار در آفساید قرار گرفتن رکوددار در این مرحله شد.

*** قوچان نژاد شوت‌زن‌‌ترین بازیکن ایران پرونده ایران در مرحله گروهی با انجام سه بازی بسته شد. قوچان نژاد با 10 شوت، شوتزن‌ترین بازیکن ایران در این جام بود. در میان 10 شوت وی 6 شوت در چارچوب و 4 شوت خارج از چارچوب بود. کریس رونالدو در مرحله گروهی با 23 ضربه شوتزن‌ترین بازیکن دور گروهی شد. تیم ملی کشورمان اما در بخش شوت‌زنی گروهی با 22 شوت کمترین تعداد شوت را در این مسابقات و در این مرحله به نام خود ثبت کرد. *** 4 کارت زرد و 49 خطا تیم ملی کشورمان با چهار کارت زرد و 49 خطا پرونده خود در سه دیدار را بست. خشن‌ترین تیم مرحله گروهی هم اروگوئه بود که با 6 کارت زرد و آن خطای تاریخی سوارز در مستطیل سبز نمایش خود را ارائه کرد و البته تیم‌های آرژانتین، آلمان و سوئیس در این مرحله تنها یک اخطار داشتند. *** رکورد کمترین گل زده در مرحله گروهی ایران،‌ هندوراس و کامرون با تنها یک گل در مرحله گروهی رکورددار کمترین تعداد گل به ثمر رسیده هستند. بیشترین گلزنی‌ها هم مربوط به هلند و کلمبیا با 10 و 9 گل زده می‌باشد. *** رده‌بندی ملی‌‌پوشان ایران در پایان مرحله گروهی در پایان مرحله گروهی و پایان یافتن جام جهانی برای تیم ملی کشورمان مهرداد پولادی با 9.04 امتیاز بهترین رتبه ایرانی‌ها در این جام را از آن خود کرد. پولادی در جایگاه بیست و هشتم این رده‌بندی قرار گرفت. امیرحسین صادقی با 8.55 امتیاز شصتم شد.

رضا قوچان‌نژاد با8.23 امتیاز رتبه هشتاد و پنجم را از آن خود کرد. جواد نکونام نیز با 7.97 امتیاز صد و هشتم شد. احسان حاج صفی با 7.89 امتیاز صد و پانزدهم شد. پژمان منتظری با 7.71 امتیاز رتبه 132 را از آن خود کرد. علیرضا حقیقی با 7.69 امتیاز صد و سی و چهارم شد. اشکان اگه با 7.67 امتیاز، صد و سی و ششم شد. سیدجلال حسینی با 7.3 امتیاز، صد و هفتاد و سوم شد. آندو با 6.97 امتیاز رتبه 208 را به خود اختصاص داد. خسرو حیدری با 6.02 امتیاز سیصد و نهم شد. مسعود شجاعی با 5.19 امتیاز سیصد و نود و سوم شد. جهانبخش با 4.38 امتیاز به همراه رضا حقیقی با همین امتیاز مشترکا به رتبه 461 رسیدند. ** ایران ششمین وقت‌کش، جای تیم‌های عربی خالی! در جدول وقت‌کش‌ترین تیم‌های جام در مرحله گروهی هندوراس با 7 دقیقه و 40 ثانیه وقت‌کشی در رتبه اول قرار گرفت. فرانسه با 7 دقیقه و 19 ثانیه دوم شد. شیلی با 6 دقیقه و 58 ثانیه سوم شد. نیجریه با 6 دقیقه و 25 ثانیه چهارم، آمریکا با 6 دقیقه و 24 ثانیه پنجم و ایران با 5 دقیقه و 26 ثانیه ششم شد. در این جدول بوسنی با تنها 24 ثانیه وقت‌کشی کمترین میزان وقت‌کشی را در میان 32 تیم به خود اختصاص داد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت