کفاشیان‌‌: بین خوب و خوب‌تر، من رئیس شدم!

کد خبر: 192317

من هنوز هم می‌گویم بهترین نیستم ولی شاید وقتی اعضای مجمع مقایسه کردند با نفرات دیگر، من را ترجیح دادند. شاید قوی‌تر از من می‌آمد، رأی می‌آورد. یک‌سال پیش هم همین بود. اعضا الان تشخیص دادند من بهترم و رأی دادند.

خبرآنلاين:‌علی کفاشیان می‌گوید: مسئولان به فکر منافع فوتبالند، به من دست نمی‌زنند. بوی اسپند طبقه چهارم، می‌چسبد ته گلو. یکی، دو نفر که رد می‌شوند، سرفه می‌کنند. معلوم است جشنی به‌پا بوده. در طبقات فدراسیون، آدم کم است، طبقه چهارم نیز همینطور. ظهر رئیس ابقا شده، شب دارد یک جشن کوچک می‌گیرد. او کار را از همان شب استارت زده. روی صندلی‌‌اش سفت نشسته، همان نامه‌های دیروز روی میزش را که گذاشته بود برای بعد از انتخابات، پاراف می‌کند. می‌دانست خودش رئیس می‌ماند، برخلاف آنهایی که فکر می‌کردند گزینه‌شان می‌شود رئیس. کفاشیان با هوش زیادی دوباره بر مسند فدراسیون نشست. در اولین گفت‌وگو با رئیس بعد از ریاست، خیلی حرف‌ها زدیم. بخش زیادی از این حرف‌ها بین خودمان ماند. رئیس گفت الان وقت برقراری تعامل تازه است، بین خودش و رؤسا.
*47 رأی آوردید و اینکه الان شرایط فرق می‌کند. شما گفته بودید من مرد دقیقه 90 هستم، ولی این‌بار دقیقه 120 گل زدید. وقت اضافه زدیدها...
نیمه دوم کشید. دور اول نبود. این نشان می‌داد من در بخش باشگاه‌ها باید بیشتر کار کنم که آنها هم از نظر سابقه کاری من را قبول کنند. ما در این مدت در بعضی باشگاه‌ها و هیأت‌ها خوب کار کردیم، فعالیت مثبت داشتیم. ما باید بتوانیم حق و حقوق آنها را بگیریم. قطعاً اگر بتوانیم، در آینده رأی آنها هم برمی‌گردد. این اتفاق کم‌کم می‌افتد.
*پس خبر دارید چه کسانی به شما رأی نداده‌اند. خوب همه‌چیز را رصد کرده بودید.
غیر از رأی‌ها که می‌دانید چه کسانی به من ندادند، یک مقدار هم باشگاه‌ها به من رأی ندادند! مرحله اولی که من خوب رأی آوردم، آرا پراکنده شده بود. ولی وقتی کشید به مرحله دوم آنها هم که به من رأی نداده بودند، احساس کردند می‌توانم رئیس باشم، به همین دلیل من را گذاشتند در اولویت.
*اگر یک‌سال پیش انتخابات برگزار می‌شد، انصافاً شما رأی‌هایتان تک‌رقمی می‌شد؟ اگر یادتان باشد، برای مصاحبه مشترک با فتح‌ا...‌‌زاده اینجا بودیم، در همین دفتر. تیم‌های مختلف ما باخته بودند و همه می‌گفتند باید کفاشیان برود.
ببینید، من هنوز هم می‌گویم بهترین نیستم ولی شاید وقتی اعضای مجمع مقایسه کردند با نفرات دیگر، من را ترجیح دادند. شاید قوی‌تر از من می‌آمد، رأی می‌آورد. یک‌سال پیش هم همین بود. اعضا الان تشخیص دادند من بهترم و رأی دادند.
*این همان ذهنیت بد و بدتر را پیش می‌آورد که کفاشیان بد بود، آنها بدتر را انتخاب نکردند.
چرا این‌طور می‌گویید؟ می‌توانید این‌طوری هم بگویید که از بین خوب و خوب‌تر من انتخاب شدم.
*ولی برداشت‌ها بد و بدتر بود.
ببین شما می‌گویید اگر یک سال پیش بود، رأی نمی‌آوردی. همه‌چیز بسته به زمان‌ها داشت و رقبا. من خودم برای این دوره واقعاً آقای قریب را قبول داشتم. او مرد خوبی است. همیشه به هم احترام می‌گذاریم و خیلی هم دوست هستیم. ولی متأسفانه شرایطی مهیا نشد که ایشان بیاید و رئیس فدراسیون فوتبال شود.
*چرا در برنامه‌ای که ارائه کرده بودید، یک‌سری حوزه‌ها را نداشت. مثلاً شما هیچ برنامه اقتصادی نداشتید و یا اینکه برای تیم‌ملی هم برنامه‌ای ارائه نداده بودید. جای تعجب داشت!
من معتقدم باید یک ساختار جدید را در فدراسیون فوتبال به‌وجود آورد. الان آقای نصیرزاده اینجا هستند و می‌دانند. مثلاً ما کمیته فنی را کرده‌ایم کمیته فنی و توسعه. باید ساختاری برای این کمیته بنویسیم. قرار نیست در آنجا دیگر افراد غیر متخصص باشند. من دوست دارم عزیزانی را در کمیته‌های مختلف بچینم که مورد حمایت باشند.
*نکته ویژه مجمع این بود که فوتبالی‌ها برنده شدند. غیر از یک عضو مجمع که شناخته‌شده نبود، اعضا فوتبالی‌ها را انتخاب کردند.
البته فردی که می‌گویید، دلایل خاصی برای آمدنش وجود داشت. من با او حرف زدم و دیدم مدیر توانمندی است و به درد فوتبال ما می‌خورد. ما در فدراسیون به آدم‌‌های توانمند سیاسی و اقتصادی نیاز داریم. خود من از ترکیب هیأت‌رئیسه کاملاً راضی هستم. ولی شما یک چیز دیگر را در نظر داشته باشید. کلاً دادن برنامه خلاف همه جای دنیاست. شما کی دیده‌‌اید که بلاتر بیاید برنامه بدهد؟ فدراسیون کلاً یک وظیفه دارد و آن توسعه کمیته‌هاست و آنها باید برنامه‌های خود را ارائه بدهند.
*نکته برنامه شما هم این بود که رؤسای کمیته‌ها برنامه‌ها را نوشته بودند. درست است؟
دقیقاً. من خودم به آنها گفتم. اگر دیدید کمیته‌ای هم برنامه نداشت، یعنی رؤسای آنها وقت نکرده بودند بنویسند!
*ما از آن جهت بحث انتخابات در یک سال پیش را مطرح کردیم که در آن زمان تیم‌ملی ما سرمربی درست و حسابی نداشت. فدراسیون، فدراسیون شکست‌ها بود. ولی الان شما کروش را در تیم‌ملی دارید.
بالاخره ما دیگر نباید بگذاریم اتفاقات قدیم برای تیم‌های ما بیفتد. باید با اقتدار کارمان را انجام دهیم. تیم‌های ما باید سرنوشت‌شان مشخص باشد. الان اولویت اصلی ما تیم‌ملی است. با کمک کروش ما داریم صعود تیم‌ملی به مراحل بعدی را برنامه‌ریزی می‌کنیم و می‌خواهیم ضعف‌ها را از بین ببریم. برای همین تیم جوانان را گذاشته‌ایم. در نوجوانان هم ایشان نظارت دارد. حتی برای تیم‌های بانوان نیز در نظر داریم نظارت باشد. اگر بدنه تیم‌ها در باشگاه‌ها قوی‌تر شود و دستمان باز باشد، می‌توانیم فوتبالی قوی داشته باشیم.
*در حقیقت با حضور کروش شما توانستید در بین مردم محبوب شوید. تا قبل از آن می‌گفتند کسی رئیس فدراسیون است که هرچه می‌گویند، جواب می‌دهد چشم. ولی با آوردن کروش شما باعث شدید تا 85 هزار نفر به ورزشگاه بیایند. این ذهنیت وجود دارد که کروش باعث محبوبیت شما شده است.
قبول دارم حرف‌‌های شما را. اتفاقاً عادل فردوسی‌پور یک نظر‌سنجی گذاشته بود که استقلال فدراسیون مهمتر است یا بقیه چیزها که رأی دادند استقلال. من فکر می‌کنم کارهایی که در فدراسیون انجام شد با مطالعه و صبر و حوصله زیادی بود. رسانه‌ها البته صبر ندارند. بالاخره ما باید داشته باشیم و با همین صبر و حوصله بود که این اتفاق‌ها افتاد. حالا ما باید خواسته‌های خود را پوشش بدهیم. الان نیاز است یک کمیته برای جام‌جهانی‌ داشته باشیم که هفته بعد تشکیل می‌شود. یک‌سری کارها هست که باید سریعاً انجام شود. نیاز است که دست به‌دست هم بدهیم. واقعاً سال سختی در پیش داریم.
*این بحث‌ها را کردیم تا به یک سؤال مهم برسیم. می‌توان گفت کارلوس کروش باعث شد علی کفاشیان برای ریاست فدراسیون فوتبال رأی بیاورد؟
نه، من این حرف را نمی‌زنم. شاید یکی از دلایل این بود ولی اعضای مجمع ما که مردم نیستند. یعنی مردم رأی نمی‌دهند، جامعه فوتبال هم وقتی از کسی حمایت می‌کند که یک‌سری کارها انجام داده باشد. ما هرچه در توان داشتیم، به کار بردیم. یک موقع هست که می‌گویند باید دوساعته به مشهد بروی، هواپیما هم نیست. با ماشین هم که بخواهی بروی زود زود 9ساعته می‌رسی. الان وضع ما هم این‌طوری است. تا هواپیما نباشد دوساعته نمی‌شود رفت.
*اینها که شما می‌گویید در واقع پروسه‌ای است که طی شده و فدراسیون به موفقیت رسیده. ولی بی‌شک حضور کروش هم مهم بود.
من می‌خواهم بگویم اگر آقای قریب رئیس می‌شد یا عزیز محمدی، انصافاً آنها به کارلوس کروش دست می‌زدند؟ قطعاً دست نمی‌زدند چون آنها هم می‌دانستند کروش مربی خوب و قوی‌ای است. از او حمایت می‌کردند تا تیم‌ملی برود جلو. دلیل رأی آوردن من تنها حضور کروش نبود، سابقه 4ساله‌ام بود، اینکه با چه وضعی کار را شروع کردیم و چطور پیشرفت داشتیم. روند 4ساله کار را دیدند که به بنده رأی دادند، سپس آن را مقایسه کردند با دیگران. نباید بگوییم فدراسیون با کروش ابقا شد. ما باید پایه کار را در فدراسیون آنقدر قوی کنیم که کروش‌ها به فوتبال ایران بیایند.
*بحث به جاهایی رسیده که دوست داریم رک حرف بزنیم. همیشه می‌گفتند علی کفاشیان خیلی زود جا می‌زند ولی این‌بار نشان دادید که کوتاه نیامدید. تا لحظه آخر خود ما فکر می‌کردیم ممکن است انصراف بدهید؛ یعنی هر لحظه این احتمال می‌رفت.
من اگر ببینم.... می‌دانید یک مثال بزنم که روشن شوید. جریان همان بچه است با دو مادر که می‌خواهند بچه را نصف کنند. یکی می‌گوید بده به آنطرفی. حالا وظیفه من این است که حتی اگر ببینم دارم خراب می‌شوم ولی به نفع فوتبال باشد، می‌گویم عیبی ندارد. من مسئولیتم این است که وقتی فوتبال را گرفتم، تمام اتفاقات جوری رقم بخورد که به نفع آن باشد. من حتی وقتی از بین دو مرحله رأی‌‌گیری گفتم اعضا به قریب رأی بدهند، یک لحظه احساس کردم این به نفع فوتبال است. اصلاً هم ناراحت نمی‌شوم که این پست را بدهم و بروم. من دوست دارم همه اتفاقات به نفع فوتبال باشد.
*البته آن حرف‌ها را که زدید، امیر عابدینی بد قاطی کرد.
به‌ هر‌حال او هم یکی از اعضای مجمع فدراسیون فوتبال است.
*برداشت اغلب اعضا از حمایت قریب توسط شما این بود که انگار می‌خواهید پیام دهید که چقدر تحت فشار هستید. آنها مدام این جمله را تکرار می‌کردند. شما بدجور تحت فشار بودید...
نه، من تحت فشار نبودم بلکه می‌دانستم توقعات از من چی هست.
*از شما توقع چه بود؟
نه اینکه چی هست، بالاخره من گفتم آقای قریب هم هست. ایشان آمده و می‌تواند رئیس باشد. قطعاً اگر قریب رئیس فدراسیون فوتبال می‌شد بیشتر مورد حمایت قرار می‌گرفت؛ به‌خاطر همین گفتم اعضا به قریب رأی بدهند.
*یعنی الان از شما به اندازه قریب حمایت نمی‌شود؟
من مهم نیستم، باید از فوتبال حمایت شود.
*نکته‌ای که باعث شد شایعات بیشتر شود، جلسه‌ای بود که قبل از تشکیل مجمع شما با وزیر داشتید؛ یعنی رفتید پیش آقای عباسی، در آکادمی، پشت درهای بسته. می‌گفتند وزیر در آنجا به شما گفته نمی‌خواهید انصراف بدهید که شما گفته‌‌اید نه، بنده به اعضای مجمع قول داده‌ام. یعنی تا لحظه آخر دنبال این بودند که شما انصراف بدهید.
ببینید، اولاً که وزیر وقتی می‌خواست بیاید من به احترام ایشان رفتم جلوی در. آقای سجادی هم بودند. بعد رفتیم در یک اتفاق نشستیم و ایشان پرسید شرایط چطور است؟ گفتم من آماده‌ و در خدمتتانم. بعد هم گفتم الان دارد جلسه شروع می‌شود و پاشو برویم! (خنده)
*ولی روز قبل از انتخابات نامه‌ای از وزارتخانه به‌دست شما رسید که نمی‌توانید در انتخابات شرکت کنید. این نشان می‌دهد که خیلی دوست داشتند شما نباشید و کنار بکشید.
بله، این نامه رسید ولی بنده گفتم براساس اساسنامه که مورد تأیید فیفا هم هست، کاندیدا شده‌ام. این اساسنامه به بنده اجازه می‌دهد در انتخابات شرکت کنم. من امروز که رئیس نشدم، 4سال قبل به این صندلی رسیدم. همین امروز هم بازنشسته نشده‌ام. سال 83 بود که این اتفاق افتاد و من رفتم برای دبیری کمیته ملی المپیک. همان موقع دولت نامه نوشت که حضور من در این پست بلامانع است. بعد هم که آمدم به فوتبال دوباره دولت همین را گفت.
*یک زمانی هم 7، 8 تا پست داشتید!
به‌به چه روزهای خوبی بود! چندشغله بودم‌ها. (خنده) حالا من دوباره رئیس شده‌ام و الان می‌گویند مشکل وجود دارد. من هم همان روز اول گفتم طبق اساسنامه فدراسیون می‌آیم. ولی در کل این یک بحث قانونی است و کارشناس‌ها باید در این‌باره نظر بدهند.
*وزیر هم در پایان مجمع در لابه‌لای حرف‌‌هایش اسم قوه قضائیه را وسط آورد. آیا با این شرایط فوتبال ملی ما تهدید نمی‌شود؟
در هر صورت مجمع من را انتخاب کرده و همان مجمع هم می‌تواند اشکال را رفع کند.
*با یک مجوز از هیأت دولت کار درست می‌شود. حالا این شائبه به‌وجود می‌آید که اگر به شما دست بزنند، فوتبال ملی تعلیق می‌شود؟
به من دست نمی‌زنند و مسئولان همیشه منافع فوتبال را نگاه می‌کنند، این را مطمئن باشید.
*شما اولین رئیسی هستید که مردم باورشان این است که انتخاب شده‌‌اید.
من باید اعتراف کنم بالاخره وزارت ورزش باعث شد این فضا ایجاد شود. باید از وزیر تشکر کنم چون اگر ایشان می‌گفت نیا، قطعاً من انصراف می‌دادم و در انتخابات شرکت نمی‌کردم. ولی ایشان فضایی به‌وجود آورد که باعث شد همه بیایند. واقعاً از وزارتخانه تشکر می‌کنم که باعث ایجاد دموکراسی در انتخابات شد و همه آزاد رأی دادند. آرای من واقعی بود.
*به نظر می‌رسید همه گول سادگی شما را خورده‌اند! یعنی الان همه فهمیده‌اند علی کفاشیان چه سیاستمداری بود...
این شب اولی سؤال‌‌های سخت نپرسید. بعداً درباره‌‌اش حرف می‌زنیم.
*عزیز محمدی قبل از انتخابات گفته بود، گیریم که من رئیس شوم آن‌وقت پول کروش را باید از کجا بیاورم بدهم. شما ترسی از این مسئله ندارید؟
ما برای تأمین هزینه‌ها برای تیم‌های ملی مشکلی نداریم. درآمد فدراسیون کفاف می‌دهد ولی برای کمک به هیأت‌ها، توسعه فوتبال و پیشرفت در بخش پایه نیاز به پول داریم. سال‌های قبل اگر ساخت‌و‌سازی بود همیشه برای تیم‌ملی بود. ما پول کروش را به راحتی می‌دهیم و از بابت آینده تیم‌ملی نگران نیستیم. برای تیم‌های پایه هم مشکلی نیست.
*ولی چرا به تیم‌های پایه بودجه‌ای نمی‌دهید؟!
این را در نظر داشته باشید که ما هر برنامه‌ای که در فوتبال پایه بوده، اجرا کرده‌ایم؛ یعنی نشده به‌خاطر کمبود بودجه کاری را انجام ندهیم.
*ولی شما به مربیان تیم‌های پایه هم پول خیلی کمی می‌دهید.
ما عادت نداریم به مربیان پول زیاد بدهیم!
*به غیر از کروش و علی دایی!
نه به علی دایی هم پول زیادی ندادیم. حالا صحبت‌هایی برای جذب یک اسپانسر خوب داشته‌ایم. قرار شده در حوزه مدیا و رسانه قراردادی 180میلیاردی امضا کنیم که باید ابتدا این موضوع را به هیأت‌رئیسه ببریم و آنجا قطعی‌‌اش کنیم.
*مربوط به همین پخش تلویزیونی است؟
نه، آن‌که برای سازمان لیگ است و اسپانسرش را گرفته. این رقمی که عرض کردم برای 6 سال است. سال به سال هم 20، 30 درصد افزایش دارد. ولی تا وقتی که منعقد نشود و پولش را در حساب فدراسیون فوتبال نبینم، باور نمی‌کنم!
*این بحث لجستیک هم واقعاً در فدراسیون شما پیچیده است. بحث هواپیما و این اواخر هم اتوبوس. واقعاً کی می‌خواهید این مشکلات را از بین ببرید؟
ما کمیته‌ای برای تیم‌ملی تشکیل می‌دهیم که این چیزها جزو وظایفش است. شک نکنید دیگر مشکلی پیش نمی‌‌آید.
*شما سال گذشته در همین دفتر به ما گفتید که وقتی آمدید فدراسیون را ویرانه تحویل گرفتید، الان چطور؟ بهشت است دیگر؟!
الان به جایی رسیده‌ایم که باید تلاش کنیم و آن را باقدرت به جلو ببریم. من قول می‌دهم افراد متخصص و این‌کاره را به فدراسیون فوتبال بیاورم. دنبال حق و حقوق فوتبال خواهیم بود و از ارتباطات نیز به خوبی استفاده می‌کنیم.
*قبول دارید در 4سال اول اشتباهات زیادی در تصمیم‌گیری‌ها داشتید و الان دیگر نباید این اشتبا‌هات را تکرار کنید؟ مخصوصاً درباره انتخاب مربیان؟
آخر یک موقع هست که فضا باید فراهم شود. همان موقع اول کار، ما برای تیم‌ملی رفتیم سراغ کلمنته ولی ایشان نماند. به‌خاطر همین می‌گویم فضا. یک موقع واقع کسی نیست و اتفاقات طوری می‌افتد که در 4سال اول افتاد. ما اشتباهاتی داشتیم مخصوصاً در تیم امید. باید تلاش کنیم دیگر این اشتباهات تکرار نشود.
*بزرگترین اشتباه علی کفاشیان چه بود؟
ما اشتباه داشتیم حالا بزرگ یا کوچک. مهم این است که الان دیگر درباره آنها حرف نزنیم. حالا چرا اینقدر زیاد سؤال می‌پرسید. نمی‌خواهید برای آخر سال هم چند سؤال بگذارید؟
*انگار عموم مردم روی شما نظر دارند، درست برعکس 4سال و دو ماه قبل.
من فکر می‌کنم یکی از دلایلی که باعث شد رأی بیاورم این بود که سیاسی برخورد نکردم. چیزی که هستم، بودم. حالا بعضی‌ها این را نمی‌پسندیدند و می‌گفتند باید دعوا کنی و تند باشی ولی من این‌کاره نیستم اما در عین حال کارم را انجام می‌دهم و جلو می‌روم. بالاخره همین امروز وقتی می‌خواستیم یکی از اعضا را برای کمیته مسابقات بگذاریم، در جلسه هیأت‌رئیسه آن را مطرح کردیم و به جمع‌بندی رسیدیم که آقای بهروان را بگذاریم. شاید خیلی‌ها تصور می‌کردند من بخواهم جور دیگری رفتار کنم.
*حالا شما پای این رأیی که گرفته‌‌اید، می‌ایستید، تا ته آن؟
یعنی چه که تا ته‌‌ آن می‌ایستم؟
*یعنی با این فشارهایی که هست، کنار نمی‌کشید؟
اگر می‌خواستم کنار بکشم، دوبار قبل کنار می‌کشیدم نه الان. من اهل کنار کشیدن نیستم و به نظرم الان بخواهم از فدراسیون بروم، بد است. اعضا به من رأی اعتماد داده‌اند و بخواهم زیر قولم بزنم، حیثیت ورزشی‌ام را از بین برده‌ام؛ به‌خاطر همین سفت و سخت پای آرایی که آورده‌ام، ایستاده‌ام.
*همیشه می‌گفتید همسرتان مخالف است در فدراسیون بمانید. الان چه واکنشی نشان داده‌اند؟
هنوز به خانه نرفته‌ام که واکنش او را ببینم.
*شما خیلی زود تغییرات را در فدراسیون شروع کردید. با برکناری عزیز محمدی...
من ایشان را کنار نگذاشتم، خود او بود که تصمیم گرفت رئیس باشد و در مجمع هم رأی نیاورد. وقتی به او رأی ندادند یعنی اینکه نه رئیس است و نه می‌تواند نایب‌رئیس باشد. وقتی نیست، دیگر وظیفه من چیست؟ بروم ایشان را رئیس کنم؟! نمی‌شود که. حالا دوباره باید با مجمع در این‌باره حرف بزنیم. از تجربیات آنها قطعاً استفاده خواهیم کرد. به‌هر‌حال ایشان رئیس اتحادیه فوتبال است.
*قبول دارید در بعضی کمیته‌ها خیلی چالش داشتید؟ مثلاً برای همین کمیته داوران. الان هم در هیأت‌رئیسه یک داور بازنشسته را دارید.
ما برای همه کمیته‌ها تصمیم خواهیم گرفت. یا تجدیدنظر می‌کنیم، یا تغییر می‌دهیم و یا نیروهای گذشته‌شان را تثبیت می‌کنیم. در واقع می‌خواهیم یک رفرم ایجاد کنیم. ما پیشنهادهایی را می‌آوریم. بعضی از کمیته‌ها را تازه تشکیل خواهیم داد، مثل کمیته مقررات. خلاصه کلی کار داریم. الان هم شما بفرمایید از این شیرینی‌ها بخورید که از همین شیرینی معروف‌هاست. از آنها که عید می‌گذارید سر سفره و تا ‌آخر عید هیچ‌کس به آنها دست نمی‌زند و می‌ماند! (خنده)
در حاشیه مصاحبه
*اینقدر با خنده از من عکس نگیرید. تا می‌خندم سریع عکس می‌گیرید بعد آن‌وقت مردم می‌گویند این رئیسه چرا اینقدر می‌خندد. الان اخم می‌کنم سریعاً از من عکس بگیرید!
*خیلی خوب می‌شد اگر فتح‌ا...‌‌زاده به هیأت‌رئیسه می‌آمد. با او خیلی راحتم.
*اگر در خردادماه 7 امتیاز بگیریم تیم‌ملی به جام‌جهانی‌ می‌رود.
*شنیده‌ام می‌خواهید برای قرعه‌کشی به مالزی بروید، حتماً به کروش سلام من را برسانید و بگویید کجایی؟ دلم برات تنگ شده.
*من با همه دوستم ولی در کار با کسی رودربایستی ندارم.
*عزیز ‌محمدی مدیر باتجربه‌ای است. در اتحادیه فوتبال هم که هست. شاید لیگ‌برتر را بدهیم اتحادیه برگزار کند!
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت