گفتوگوی تاج و بیرانوند پیش از سفر مهم رئیس فدراسیون فوتبال +عکس
بعد از پایان مراسم برترینهای فوتبال آسیا, مهدی تاج برای پیگیری وضعیت سرمربی تیم ملی ایران هنگکنگ را ترک کرد.
خبرگزاری تسنیم: بعد از پایان مراسم برترینهای فوتبال آسیا در سال 2019 در هنگکنگ, مهدی تاج برای پیگیری وضعیت مارک ویلموس این کشور را ترک کرد. علیرضا بیرانوند نیز که برای بازگشت به ایران همراه با تاج به فرودگاه رفته بود با رئیس فدراسیون فوتبال درباره وضعیت تیم ملی ایران گفتوگو کرد و نکاتی را به تاج گفت.
تاج در این سفر مهم قرار است درباره ادامه همکاری ویلموتس با ایران تصمیمگیری کند.
واکنش وزارت ورزش به انتخاب نشدن بیرانوند: لابیهای غیرمنصفانه کشورهای عربی حق مسلم فوتبال ایران را تضییع میکند معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان گفت: نمایش خیرهکننده علیرضا بیرانوند در جام جهانی تحسین کارشناسان جهانی را بهدنبال داشت، ولی متأسفانه کنفدراسیون فوتبال آسیا چشم خود را روی واقعیت بست.
به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، عبدالحمید احمدی درباره انتخاب مرد سال فوتبال آسیا اظهار داشت: علیرضا بیرانوند دروازهبانی در کلاس جهانی است و همگان دیدند نمایش خیرهکننده و ارزشمند بیرانوند در جام جهانی 2018 روسیه تحسین کارشناسان جهانی را به دنبال داشت، ولی کنفدراسیون فوتبال آسیا او را ندید!
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: سال 2018 باید قطعاً بیرانوند مرد سال فوتبال آسیا میشد و مانند امسال لابیهای ناجوانمردانه و مغایر با روح ورزش از سوی برخی کشورهای عربی و انتخاب های جهتدار AFC به راحتی حق فوتبال ایران را در چنین موقعیتهایی تضییع میکند.
احمدی افزود: حضور علیرضا بیرانوند در جمع سه بازیکن برتر آسیا مایه مباهات فوتبال ایران و هواداران پرشمار ورزش و فوتبال ملی است و قطعاً این انتخابهای نامنصفانه ذرهای از ارزشهای او کم نمیکند و همچنان بهترین دروازهبان آسیاست.
معاون وزیر ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: حمایت از چهرههای ورزشی و قهرمانان ورزشی مسئولیت و رسالت وزارت ورزش و جوانان است و برای حفظ شأن و منزلت آنها هر گونه پیگیری و حمایت لازم انجام خواهد شد.
گزارش «بین اسپورت» از انتخاب دوباره یک بازیکن عربی در مراسم برترینهای آسیا وب سایت شبکه بین اسپورت قطر نوشت: از سال ۲۰۱۴ برترین بازیکن آسیا همواره از کشورهای عربی انتخاب شده است.
وب سایت شبکه خبرى بین اسپورت قطر با اشاره به انتخاب اکرم عفیف نوشت: عنوان بهترین بازیکن سال از سال 2014 تاکنون در اختیار بازیکنان کشورهاى عربى قرار دارد.
در این گزارش آمده است: اکرم عفیف تاثیر زیادى در قهرمانى قطر در جام ملتها و همچنین در صعود السد به لیگ قهرمانان آسیا داشت. او بعد از عبدالکریم حسن براى دومین سال پیاپى جایزه بهترین بازیکن سال را به قطر مىآورد. همچنین از سال 2014 تا امروز با انتخاب ناصر الشمرانى از عربستان، احمد خلیل و عمر عبدالرحمن از امارات و عمر خربین از سوریه این عنوان در اختیار بازیکنان کشورهاى عربى قرار داشته است.
پیام فوتبالیستها برای دلداری دروازه بان تیم ملی و پرسپولیس
همبازیان علیرضا بیرانوند در پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران در صفحات شخصی خود نسبت به عدم انتخاب او در مراسم بهترین های آسیا واکنش نشان دادند.
علیرضا بیرانوند که در بین نامزدهای نهایی بهترین بازیکن سال ۲۰۱۹ آسیا بود نتوانست این عنوان را کسب کند تا اکرم عفیف بازیکن ملی پوش السد قطر آن را برای خود کند.
با این حال همبازیان دروازهبان ملی پوش پرسپولیس با انتشار تصاویری از دروازه بان شماره یک این روزهای فوتبال ایران به حمایت از او پرداختند.
سیدجلال حسینی کاپیتان پرسپولیس در این باره گفت: «طوفان زندگی بالا و پایین زیاد دارد و تو که یک مرد خودساخته هستی این را بهتر از هرکسی می دانی. نه تنها به من بلکه میلیون ها ایرانی معتقدند عنوان بهترین بازکین سال آسیا لایق تو بود و شاید اگر این عنوان روزی به تو می رسید زحمت شبانه روزی همه ما به سرانجام می رسید. در این روزها همه ما در کنار تو خواهیم بود و بدان که تنها قدم نخواهی زد. روسیاهی اش هم می ماند برای کسانیکه لبخند زنان از روز قبل توئیت کردند که جایزه مرد سال آسیا به بازیکن دیگری می رسد.»
شجاع خلیل زاده نیز اظهار داشت: «بهترینی برای ما شماره یک»
وحید امیری که در تیم ملی و پرسپولیس با بیرانوند همبازی است نیز گفت: «من از ابتدا شاهد بودم چقدر تلاش می کنی تا همیشه بهترین باشی.... قطعا حق تو بود در این چند سال کسب عنوان مرد سال آسیا را به دست بیاوری....»
کمال کامیابی نیا نیز با ترسیم چهره عقاب به بیرانوند خطاب بهترین را داد.
سلطانیفر: شایستگی بیرانوند و فوتبال ایران بر بلندای آسیا قرار دارد
مسعود سلطانیفر خطاب به دروازهبان تیم ملی و باشگاه پرسپولیس پیامی را منتشر کرد. مسعود سلطانیفر خطاب به دروازهبان تیم ملی و باشگاه پرسپولیس پیامی را منتشر کرد.
شایستگی ستارههای فوتبال ایران از جمله علیرضا بیرانوند عزیز را مایه مسرت و عزت و سربلندی جوانان فوتبال کشورمان میدانم.
معتقدم آنچه در انتخابات بهترینهای فوتبال قاره کهن شاهد بودیم به روح جوانمردی در رشته پرمخاطب فوتبال خدشه وارد کرد.
حضور موفق در جام جهانی در گروه مرگ و موفقیت ایران در راهیابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا و شاخصه های مثبت دیگر فقط بخشی از توانمندییهایی است که هر کدام از آنها میتوانست در انتخاب های بهترین های آسیا تأثیر گذار باشد
ستارهای چون بیرانوند به عنوان فرزند رشید ایران با آن درخشش چشمگیر در جام جهانی بر بلندای این انتخابات است و انتخابهای امروز قطعا نمیتواند نفی کننده شایستگیهای فرزندان ایران باشد.
تکرار ناکامی فوتبال ایران در مراسم برترینهای آسیا پس از ۶ سال ناکامى مطلق در دستیابى به جوایز برترینهاى سال فوتبال آسیا رکورد منفى سال ۲۰۱۳ را براى فوتبال ایران تکرار کرد.
فوتبال ایران به طور معمول در مراسم برترینهاى سال رکوردها و عناوینى را به دست آورده و به شکل سنتى همواره صاحب عناوین برتر رشته فوتسال بوده است. با این وجود در مراسم سال 2019 ناکامى 6 سال پیش تکرار شد و هیچ جایزه اى به نمایندگان ایران نرسید.
سال گذشته و در مراسم 2018 حسنزاده بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا شد، همچنین فغانى و کمکهایش عنوان بهترین تیم داورى سال را براى ایران کسب کردند.
در سال 2017 باز هم حسنزاده بهترین بازیکن فوتسال آسیا بود همچنین ایران جایزه بخش فدراسیون برتر در بخش توسعه را به دست آورد.
سال 2016 حسنزاده اجازه نداد دست ایران از رسیدن به عناوین برتر کوتاه بماند و باز هم عنوان بهترین بازیکن سال فوتسال را کسب کرد.
در سال 2015 وحید شمسایى و تاسیسات دریایى دو جایزه بهترین بازیکن و بهترین تیم فوتسال را به دست آوردند.
سال 2014 نخستین تجربه حسنزاده در کسب جایزه بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا بود.
سال 2013 پیش از سال جارى آخرین سالى بود که فوتبال ایران هیچ عنوان و افتخارى در مراسم بهترینهاى قاره کسب نکرد هرچند در همین سال مجوز صعود به جام جهانى 2014 با پیروزى مقابل کره جنوبى به دست آمد.
با این وجود سال 2019 را با ناکامى در جام ملتها، شکستهاى تلخ در مرحله مقدماتى جام جهانى و از دست رفتن صدرنشینى قاره کهن در جدول فیفا باید یکى از تلخترین سالهاى فوتبال ایران در دهه اخیر دانست.
دیدگاه تان را بنویسید