خبرگزاری ایسنا: سیدعبدی افتخاری درباره اعزامها و نتایج کسب شده در سال گذشته، اظهار کرد: سال خوبی بود و توانستیم موفقیتهایی را هم کسب کنیم. در سال گذشته تعداد زیادی مسابقه برگزار کردیم و همچنین میزان اعزامها بسیار بالا بود و در اکثر رقابتها حضور داشتیم. در سال ۹۵ مهمترین رقابتها، بازیهای زمستانی آسیا در ساپورو بود که خوشبختانه توانستیم نتایج قابل قبولی کسب کنیم هر چند شانس با ما یار نبود. تیم ملی اسکی زمان زیادی برای آمادهسازی نداشت تا قبل از اعزام به دلیل مشکلاتی که در فدراسیون بود اسکیبازان نتوانستند در مسابقات دیگر برای آمادهسازی حضور یابند. هر چند با این وجود حسین ساوه شمشکی (کاپیتان تیم ملی) در اسلالوم عالی ظاهر شد. وی در مارش اول اختلافش ۲۳ صدم ثانیه بود ولی در مارش دوم یک ثانیه دیگر به اختلافش با نفرات دیگر افزوده شد و او با یک ثانیه نتوانست مدال کسب کند. دیگر رقابتی که توانستیم خوب بدرخشیم جام جهانی اسکی صحرانوردی در فنلاند بود که سیدستار صید توانست به فینال راه یابد و خود حضور در فینال چنین مسابقاتی برای اسکی ایران افتخار محسوب میشود.
رییس فدراسیون اسکی افزود: سال گذشته فصل به دلیل بارش دیر هنگام برف با تاخیر شروع شد و این امر بر روند آمادهسازی و نوع تمرینهای اسکی بازان تاثیر منفی گذاشت همچنین باید بگویم زمانی که بنده ریاست فدراسیون را بر عهده گرفتم با بدهی یک میلیارد و دویست میلیون تومانی روبرو شدم. با این وجود در سالی که گذشت نتایج فوقالعاده کسب کردیم. هر چند با کمک وزارت ورزش و جوانان و کمیته المپیک توانستیم بخشی از بدهیها را صاف کنیم. همچنین کمیته المپیک هزینههای اعزام به بازیهای آسیایی را پرداخت کرد که در اینجا باید از حمایتهای وزارتخانه و کمیته المپیک تشکر کنم.
افتخاری در مورد میزبانی ایران در سال جاری، گفت: در شروع فصل آینده اسکی در سال ۹۶ میزبان بازیهای آسیایی بزرگسالان در آلپاین خواهیم بود. این اتفاق برای اولین در تاریخ اسکی ایران رخ میدهد که ما توانستیم این میزبانی ارزشمند را کسب کنیم. این رقابتها اواخر دی ماه امسال برگزار میشود و امیدوارم با پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان و حمایتهای مالی بخش خصوصی بتوانیم این رویداد بزرگ در تاریخ اسکی کشور را به خوبی میزبانی کنیم.
رییس فدراسیون اسکی درباره آموزش مربیان و استعدادیابی در اسکی کشور، بیان کرد: یکی از راههای توسعه ورزش نگاه به آموزش است. امر آموزش دارای سه محور است؛ ۱ـ بهروز رسانی مربیان کشور ۲ـ ارتقای مربیان داخلی ۳ ـ استفاده از دانش اسکی روز دنیا. برای نیل به اهداف اول و دوم ما باید به اتحادیه جهانی اسکی وصل شویم که تاکنون نتوانیم به این امر دست پیدا کنیم ولی با هماهنگیهایی که با مدرسان جهانی و فدراسیون بینالمللی اسکی انجام دادیم و توانستیم سال گذشته و امسال کلاسهای بسیاری را برگزار کنیم. در دورههایی که برگزار شد تمام مربیانی که حاضر بودند آزمون ورودی را در سطوح یک، دو و سه با موفقیت پشت سر گذراندند و همین امر باعث شد تا ابهامات بسیاری برطرف شود. با شروع سال جدید هم روند آموزش را قطع نکردیم. از دیروز کلاسهای دوره سولیدارسیتی زیر نظر دی دیر اتریشی برگزار میشود. او یکی از بهترین مربیان جهان است. این کلاس هم با حضور مربیان ملی و برترین مربیان از استانها برگزار میشود. در فاز بعدی برنامهها استفاده از مربیان مطرح خارجی در تیمهای ملی پایه و در نهایت در رده بزرگسالان است تا بتوانیم در سالهای آینده حرفی برای گفتن
داشته باشیم.
وی درباره نظارت بر پیستهای اسکی از سوی فدراسیون جهت جلوگیری از حوادث ناگهانی، اظهار کرد: نظارت بر پیستها از سوی دو نهاد انجام میگیرد. بخش اول که مربوط به دستگاههای بالابر و تجهیزات است مربوط به سازمان استاندارد است و این سازمان باید بر این دستگاهها و نحوه کار کردن آنها رسیدگی کند، بخش دوم که مربوط به امور فنی و آموزش است مربوط به فدراسیون میشود که خوشبختانه در این زمینه فعالیتمان در همه پستها قابل مشاهده بوده و است.
افتخاری در پایان درباره وضعیت علیرضا مقدیه اسکی باز تیم ملی صحرانوردی که ناگهان اردوی تیم ملی را در فنلاند ترک کرده بود و یک ماه پیش بالاخره به ایران بازگشت، گفت: مقدید در تلاش بود تا بتواند در فنلاند بماند و در کلاسهای خاصی جهت افزایش تجربیاتش در اسکی حرکت کند اما چون بدون برنامهریزی و هماهنگی با فدراسیون این کار را کرده بود در نهایت به ایران بازگشت. وی پس از گذشت چند وقت با هماهنگی که با فدراسیون انجام داد توانست به ایران باز گردد. احتمال دارد که وی بعدها هم با فدراسیون همراهی کند و به تیم ملی هم دعوت گردد.
دیدگاه تان را بنویسید