حرفهای شنیده نشده از پشت‌پرده مردان آهنین

کد خبر: 142763

این آقا ژنتیکی چاق هستند و اصلا هیکل ورزشکاری ندارند و اگر همین الان کتش را دربیاورد همه چربی هایش بیرون میزند .او با دامن زدن به این اختلاف هایی که طی این سال ها بین ورزشکاران ایجاد کرده شهرت به دست آورده است.

حرفهای شنیده نشده از پشت‌پرده مردان آهنین

بولتن نیوز: دیگر تقریبا عادت کرده ایم که با فرارسیدن ایام نوروز منتظر ورزشکارانی باشیم که در میان همه دید و بازدید های نوروزی ما در یک برنامه تلویزیونی پای ثابت بلند کردن لاستیک های غول پیکرو جابه جا کردن گوی های بتونی و کشیدن واگن و ماشین و . . .باشند . تقریبا ده سالی میشود که برنامه سابقا مهیج و یکنواخت شده امروز مردان آهنین ( با نام قبلی قوی ترین مردان ایران) هر سال در چنین ایامی از شبکه سه سیما روی آنتن برود و مردانی با عضله هایی که شاید برای خیلی ها دست نیافتنی باشد به جنگ آهن و چوب بروند. در این میان اما این برنامه که البته در این سال ها خود به یک رشته ورزشی تبدیل شده است هم از حاشیه و حاشیه سازی دور نبوده است . اما این حاشیه ها که هرسال در خصوص موارد مختلف این برنامه از انحصاری بودن ساخت دستگاه های ورزشی مورد نیاز تا دوپینگ ورزشکاران و مشکلات داوری بوده است در نوروز امسال و با حضور نیافتن رضا جاودانی مجری ثابت این مسابقات و قهر تمامی نام آوران این رشته مانند برادران قرایی و برادران فاطمی و حتی قهرمان دوره قبل علی داداشی به اوج خود رسید .این حاشیه ها حرف وحدیث های زیادی را به وجود آورد که به یقین کسی غیر از خود افراد نزدیک به این مسابقه نمی توانستند جواب آن را بدهند به همین دلیل محراب فاطمی مرد شماره یک سال های نه چندان دور قوی ترین مردان ایران که به همراه برادرانش از پایه گذاران این رشته ورزشی به شمار می رود در گفت و گویی صریح و بی پرده با یکی از مجلات حرف های ناگفته زیادی از این برنامه را به زبان آوردند .

مهدی فاطمی برادر بزرگتر محراب که خود از شرکت کنندگان سال های اولیه این مسابقات و از داوران آن به شمار می رفت در خصوص پایه گذاری این برنامه می گوید : من تقریبا سه سال و نیم از محراب بزرگتر هستم . ما تا قبل از برگزاری مسابقات قوی ترین مردان ایران در رشته بدنسازی و پرورش اندام کار می کردیم . پس از گذشت مدتی به دلیل علاقه به کارهای قدرتی وارد رشته وزنه برداری قدرتی و یا همان پاورلیفتینگ شدیم ، اما در سال 77 موضوع ساخت برنامه ای تلویزیونی با نام قوی ترین مردان ایران به میان آمد که ایده اولیه اش مال خود ما بود و بسیاری از آیتم ها را خودمان طراحی کردیم یعنی در واقع بنیانگذار اصلی این رشته در ایران من و محراب و آقای خودنگاه بودیم . برادر بزرگ فاطمی ها در ادامه می گوید : ما تا قبل از برگزاری این مسابقات در کار ساختمان سازی که در واقع شغل پدرمان بود فعالیت می کردیم و البته در کنار آن ورزش را هم به طور حرفه ای کار می کردیم اما با مطرح شدن این ایده از طرف صدا و سیما وکمک خواستن از ما شروع به طراحی این مسابقات با الگو برداری از مسابقات جهانی کردیم و در کنار آن خودمان هم به تمرین کردن مشغول شدیم . اولین دور مسابقات در همان سال در سالن آزادی برگزار شد که محراب به مقام اول رسید و سپس از سال 79 این مسابقات به طور جدی از سوی صدا و سیما برگزار شد. محراب فاطمی قوی ترین مرد ایران که حالا این روزها در باشگاه پرورش اندام خود به تربیت شاگردانش مشغول است در خصوص این مسابقات می گوید : ما به غیر از بحث ورزش خیلی به کارهای قدرتی و سرعتی علاقه داشتیم و به همین دلیل تمرین های زیادی هم انجام دادیم در واقع این مسابقات طوری بود که باید بدون ترس فقط روی رکورد زدن تمرکز می داشتیم و به همین علت هم ما این جسارت را داشتیم و توانستیم موفق باشیم. البته باید سرعت و قدرت و استقامت را سه فاکتور اصلی موفقیت در این مسابقات نامید . ما قبل از دور اول برگزاری قوی ترین مردان تمرینات زیادی داشتیم و بیش از ده سال در رشته های ورزشی گوناگون نظیر بوکس و کشتی و وزنه برداری و . . . کار کرده بودیم به خاطر همین مشکلی از بابت شرکت در مسابقات نداشتیم. محراب در ادامه گفت و گو می افزاید : خوشبختانه در طول این مسابقات حریف های بسیار خوبی نظیر برادران قرایی ، مجتبی ملکی، علی داداشی، کریم طالشی و غیره به میدان آمدند و ماهم بر خلاف حاشیه های بیرونی بسیار با هم رفیق بودیم اما ظاهرا سازمان تربیت بدنی و فدراسیون علاقه ای به این رفاقت ها نداشتند و بین ورزشکارها حاشیه ایجاد می کردند .

محراب فاطمی به چرایی این حاشیه سازی های اشاره و تصریح می کند : یکی از نمونه های اصلی این حاشیه سازی ها داور این مسابقات است . با اینکه ما بهترین های این مسابقات بودیم آقای خودنگاه سعی می کرد دور و اطرافش افرادی را بگذارد که بقیه را دور بزنند یعنی اختلاف به وجود می آورد که خودش در راس باشد . همینطوری که الانم هست . الان همه ورزشکارهای خوب، زمانش که می رسد خودشان مانند تمامی رشته های دیگر از این ورزش خداحافظی می کنند و می روند اما فرامرز خودنگاه با اینکه نه خودش چیزی از این مسابقات سر در می آورد و نه سابقه و افتخار ورزشی دارد هنوز که هنوز است داور این مسابقات است . من بدون شوخی فکر کنم ایشان در عمرشان وزنه ای بیشتر از 30 کیلوگرم بلند نکرده باشد در عین حال با اختلاف انداختن بین ما ورزشکارها و تفرقه افکنی خود را بالا نگه داشته است . قهرمان سابق مسابقه مردان آهنین این اضهارات خود را اینگونه تکمیل می کند : این آقا ژنتیکی چاق هستند و اصلا هیکل ورزشکاری ندارند و اگر همین الان کتش را دربیاورد همه چربی هایش بیرون میزند .او با دامن زدن به این اختلاف هایی که طی این سال ها به سرانجام رسانده است شهرت به دست آورده است اما مردم دیگر حتی از قیافه تکراری اش هم خسته شده اند و همیشه به ما می گویند که چرا خودمان مسابقات را داوری نمی کنیم؟

مهدی فاطمی هم نظر برادرش را تکمیل می کند : این آقا آن اوایل که با هم رفیق بودیم به وسیل من و محراب و با تایید ما به عنوان داور به فدراسیون معرفی شد و بعد از حضور مستمر و رفت و آمدهای گوناگون توانست جای پای خود را محکم کند اما بعد که کم کم دید محراب در چند دوره قهرمان شده است و ممکن است بعدا ریاست کمیته داوران را بر عهده بگیرد آرام آرام به تفرقه میان ورزشکاران مبادرت کرد و الان همه کسانی که در طول این سال ها با او رفیق شده بودند از او بدشان می آید چرا که این ورزش بالاخره برای هرکسی روزی تمام میشود و کمیته فنی و داوران هر رشته ای هم باید پیشکسوتان آن رشته را جذب کند نه اینکه در نبود این کمیته ها یک نفری که هیچ عنوانی در این رشته ندارد این همه سال در آنجا باشد. مهدی ادامه می دهد : من و برادرم که قهرمان این رشته هستیم نباید بیفتیم دنبال اینکه کسی را عزل و نصب کنیم خود فدراسیون باید این را در نظر بگیرد . این آقا در سال گذشته یک برنامه ای اجرا کرد و ورزشکارها را دو دسته کرد که چند تا ورزشکار قوی مانند قرایی و محراب به هم بیفتند و معمولی ها هم با هم باشند و برنامه ها را طوری چید که محراب در مراحل اولیه چند رقابت سنگین داشته باشد و توانی برای رسیدن به فینال نداشته باشد .این آقا انقدر خودسر شده که میگوید حرف حرف خودش است و در سال قبل دیدیم که سر آیتم بلند کردن کنده های محراب حتی فیلم را بازبینی نکرد و گفت حرف حرف من است و حتی کار به جایی رسید که آقای جاودانی سر همین حاشیه ها از مجری گری این برنامه خداحافظی کرد .

محراب در پایان اشاره می کند : اگر به تایم گرفتن باشد که همه مردم بلدند این کار را انجام دهند اما این حق کشی ها و بسیاری از نمونه های دیگر که همه و همه بدون کوچکترین دخالت فدراسیون انجام می شود و فقط حق ورزشکاران در این میان خورده می شود .من سال گذشته فقط به عشق مردم آمدم و نشان دادم باز هم می توانم قهرمان شوم و چیزی از من کم نشد ولی امیدوارم فدراسیون و سازندگان این برنامه بفهمند معنی عدالت چگونه است؟ به هرحال موضوعی که روشن است این است که اگر این رشته به عنوان یک فدراسیون مستقل شناخته شده است باید از نظم بیشتری برخوردار شود و در مسابقات سالیانه آن هم چه از لحاظ فنی و چه حتی از لحاظ جلوه های تصویری و خارج شدن از یک نواختی فکری جدی کرد موضوعی که نمی دانیم آیا مسئولان مربوط برای آن پاسخی دارند؟

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد