در نشست «جان‌دار» چه گذشت؟

کد خبر: 921342

نشست خبری فیلم سینمایی «جان‌دار» در حالی برگزار شد که سوالات بی‌شمار خبرنگاران درباره احتمال وجود پول‌های بدون منبع در ساخت این فیلم و عدم تطابق بند قانونی حضانت فرزند، بی‌پاسخ ماند.

در نشست «جان‌دار» چه گذشت؟

خبرگزاری تسنیم: نشست خبری فیلم سینمایی «جان‌دار» با حضورکارگردان، تهیه‌کننده، بازیگران و دیگر عوامل این فیلم در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

در این نشست، حسین امیری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا مشکل این فیلم قصاص است، گفت: در این فیلم، حادثه‌ای رخ می‌دهد که باعث می‌شود، شاکله زندگی این خانواده بر هم خورده و دوپارگی ایجاد شود. در حقیقت، با رخداد این اتفاق، هر کس هویت درونی خود و نوع نگرشش را نشان می‌دهد. در این فیلم، قانون مهم نیست بلکه این آدم‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند که زنده بمانند یا خیر.

او در مورد فیلم‌نامه این فیلم، گفت: باید بگویم که نوشتن فیلم‌نامه این اثر، یکسال به طول انجامید. پیش از این فیلم‌نامه، ۳ فیلم‌نامه کوتاه دیگر نیز داشتیم و فیلم «ما همه با هم هستیم» نیز قبل از این کار نوشته شده بود.

امیری در پاسخ به سوالی مبنی بر افزایش فیلم‌هایی که به مشکلات مکرر اجتماعی می‌پردازد گفت: برخلاف عقیده شما، فکر نمی‌کنم که این جریان بعد از فیلم ابد و یک روز ایجاد شده باشد و قبل از آن نیز چنین فیلم‌هایی را داشتیم. اگر بخواهیم مثالی را بیان کنیم، باید به خانم بنی‌اعتماد اشاره کنم. به هر حال، یک عده علاقه‌مند به این ژانر هستند و بر همین اساس، کار می‌سازند. من هم این ژانر را دوست دارم و فیلمم را با این دید ساختم. باید بگویم که ما نمی‌خواستیم بدبختی‌ها را نشان بدهیم بلکه می‌خواستیم فیلمی بسازیم که مخاطب با آن درگیر شود.

پدرام پور امیری در توضیح این فیلم گفت: دقت کنید که قبل از این اتفاق، این خانواده زندگی درست و با شرافت داشته است، اما از زمانی که این مشکل برایشان به وجود می‌آید باعث می‌شود که هر کس ماهیت درونی خود را نشان بدهد.

حسین امیری در پاسخ به سوالی مبنی بر منفعل بودن شخصیت‌ها در این فیلم گفت: چیزی که در فیلم‌نامه به آن فکر می‌کردیم، تردیدی است که کاراکتر اصلی دارد و نمی‌داند که باید چه تصمیمی راجع به زندگی آینده خود بگیرد. این انفعال، خودخواسته او است و نشات گرفته از فیلم نیست.

پدرام امیری، توضیحات مفصلی را درباره پایان‌بندی این فیلم داد و گفت: اگر به دیالوگ‌های انتهایی این فیلم دقت کنید، متوجه خواهید شد که پایان‌بندی این داستان چیست. اگر به دیالوگ‌های جمال در دادگاه دقت کنید می‌بینید که او در آن‌جا هم زیر بار ناعدالتی نمی‌رود و در سکانس پایانی نیز چنین است. به نظرم همین موضوعات تکلیف فیلم را مشخص می‌کند و گذاشتن سکانس پایانی برای آن خیلی تاثیرگذار نبود. در حقیقت، احساس می‌کردیم که اگر سکانس اعدام را بیاوریم، همین سکانس تبدیل به نقطه ضعف آن شود. احساس می‌کردیم که این فیلم، ماحصل کنش‌های این کاراکتر است.

او در مورد واکنش‌های مادر در این فیلم گفت: در این فیلم، پیشنهادی مطرح می‌شود که بسیار مهم است. حال این که آیا او این پیشنهاد را قبول می‌کند یا خیر، مساله اصلی است و ما به آن جواب دادیم. مادر این پیشنهاد را قبول نمی‌کند. اما در پاسخ به این سوال که آیا جمال اعدام می‌شود یا خیر، باید بگویم که این مساله به دیدگاه بیننده بستگی دارد.

کامران مجیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر استفاده از پول‌های مشکوک در ساخت این فیلم گفت: واقعا تعجب می‌کنم که چرا چنین سوالاتی پرسیده می‌شود؟ آیا بهتر نیست که به جای این سوال بپرسید که بر چه اساسی از دو کارگردان جوان حمایت کردید و آنان را به سینمای ایران معرفی کردید؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که اصلا چنین صحبتی وجود ندارد. خیلی شفاف می‌گویم که ۵۰ درصد پول ساخت این فیلم توسط خود من تامین شده است و ۵۰ درصد مابقی را نیز آقای علی اسدزاده که از سرمایه‌گذاران هستند، تامین کردند. باید بگویم که هیچ اثری از وجود آقای امامی نبوده است.

حامد بهداد در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که آیا از وجود چنین پولی در این فیلم خبر داشته است یا خیر، گفت: در ابتدا باید بگویم که بابت فیلم گربه‌های ایرانی به سوالات زیادی پاسخ دادم و حتی بی‌احترامی نیز به من شد. وقتی با یک فیلم‌نامه روبه‌رو می‌شوم، اگر در راستای دغدغه‌های اجتماعی‌ام باشد، آن را می‌پذیرم. من از خواندن این فیلم‌نامه لذت بردم و از هیچ چیز دیگر خبر نداشتم

هومن بهمنش در پاسخ به همین مساله گفت: وقتی یک فیلم می‌خواهد مجوز بگیرد، وزارت فرهنگ، یک فرمی را در اختیارشان می‌گذارد که سرمایه‌گذار را معرفی کنند تا مورد تایید قرار گیرد؛ بنابراین وقتی آن پروانه شکل می‌گیرد، تمام عوامل براساس آن‌چه که بهشان پیشنهاد شده است، وارد کار می‌شوند.

جواد عزتی در مورد بازی در این فیلم گفت: معمولا اولین سوال بعد از بازی کردن در یک نقش این است که آیا از بازی کردن در این فیلم راضی هستم یا خیر؟ این سوال را اکنون نیز از خود پرسیدم و باید بگویم که خوش‌حالم از این که در چنین فیلمی بازی کردم.

پدرام امیری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اشتباه قانونی این فیلم در مساله قیومت بچه گفت: دقت کنید که موضوع قیومت با موضوع حزانت فرق دارد. قیومت زیر ۷ سال است و فقط مسئولیت نگهداری قانونی فرزند را برعهده دارد. شخصیت این فیلم. صلاحیت مادر را رد کرده است چرا که مادر از کار اخراج شده است و امکان مالی ندارد.

در پایان این جلسه، مدیر تولید این فیلم گفت: در پاسخ به سوال پول‌های کثیف باید بگویم که خانم معتمد آریا و خانم کوثری قبل از امضای قرارداد خود، قرارداد سرمایه‌گذار را گرفتند و مطالعه نمودند. باید بگویم که آقای امامی رسما از این فیلم کنار رفتند.

گفتنی است این نشست با سوالات بی‌شمار خبرنگاران درباره دو مساله مبنی بر احتمال وجود پول‌های مشکوک در این فیلم و عدم تطابق بند قانون مدنی با سپردن حضانت فرزند به عمو، به پایان رسید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت