راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» شهید شد +عکس

کد خبر: 761676

علی خوش‌لفظ راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» بر اثر جراحات شیمیایی ناشی از دوران دفاع مقدس به شهادت رسید.

راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» شهید شد +عکس

خبرگزاری فارس:، علی خوش‌لفظ راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» بر اثر جراحات شیمیایی ناشی از دوران دفاع مقدس به شهادت رسید.

وی همچنین چند ماه قبل نیز برای مداوا در کشور آلمان بستری شده بود.

کتاب خاطرات علی خوش لفظ به همت حمید حسام و توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد که مورد توجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفت. ایشان در پیامی این کتاب را چنین ستودند:

راوی کتاب وقتی مهتاب گم شد

راوی کتاب وقتی مهتاب گم شد

بچّه‌های همدان؛ بچّه‌های صفا و عشق و اخلاص؛ مردان بزرگ و بی‌ادّعا؛ یاران حسین (علیه‌السّلام)؛ یاوران دین خدا .. و آنگاه مادران؛ مردآفرینان شجاع و صبور .. و آنگاه فضای معنویّت و معرفت؛ دلهای روشن، همّتها و عزمهای راسخ؛ بصیرتها و دیدهای ماورائی .. اینها و بسی جویبارهای شیرین و خوشگوار دیگر از سرچشمه‌ی این روایت صادقانه و نگارش استادانه، کام دل مشتاق را غرق لذّت میکند و آتش شوق را در آن سرکش‌تر میسازد.

راوی، خود یک شهید زنده است. تنِ بشدّت آزرده‌ی او نتوانسته از سرزندگی و بیداری دل او بکاهد، و الحمدلله ربّ العالمین. نویسنده نیز خود از خیل همین دلدادگان و تجربه‌دیدگان است. بر او و بر همه‌ی آنان گوارا باد فیض رضای الهی؛ ان‌شاء‌الله. 95/10/18

درباره‌ی نگارش این کتاب، آنچه نوشتم کم است؛ لطف این نگارش بیش از اینها است. مقدّمه‌ی کتاب یک غزل به تمام معنی است. 95/10/18

کتاب «وقتی مهتاب گم شد» قبل از آنکه شرح زندگی علی خوش لفظ باشد، روایتی عینی از یک واقعه‌ی تاریخی است که موجب شد سرنوشت خیل وسیعی از مردمان ایران تغییر کند. علی خوش لفظ که نامش را بخاطر نزدیکی تولدش با ولیعهد پهلوی، جمشید گذاشته‌اند، سال‌ها بعد در نوجوانی، همزمان با وقوع انقلاب اسلامی خود نیز دچار تحول و دگرگونی در اهداف و آرمان‌ها می‌شود. همین انقلاب درونی باعث می‌شود که او در اولین اعزام به جبهه نام خود را به علی خوش لفظ تغییر دهد و سرانجام زندگی‌اش هم تغییر کند. علی پانزده ساله در عنفوان جوانی با اصرار فراوان خود به جبهه اعزام می‌شود و آنجاست که درمی‌یابد شهادت ارمغانی است که با ترک خود بدست می‌آید، اما گویی قرار است علی خوش لفظ با تنی مجروح و خسته زنده بماند، تا سال‌ها بعد ماجرای وصل حدود هشتصد دوست و برادرش را برای ما روایت کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت