ممنوع الفعالیت شدن رویگری بعد از پخش مختارنامه

کد خبر: 566952

عصر شنبه (۲۰ شهریور ماه) حجت‌الله ایوبی برای دیدار با هنرمندان پیشکسوت ابتدا به منزل شمسی فضل‌اللهی رفت و او در دیدار با ایوبی درباره‌ی خاطرات بازیگری خود گفت: در سال ۴۱ گفتم این سینما را دوست ندارم و دیگر نمی‌خواهم به بازی در این سینما ادامه دهم، اما روزنامه‌های آن زمان اصرار داشتند که باید ادامه دهم. در همان دوران بود که ناصر خدایار با من تماس گرفت و گفت آیا سینمای بهتری سراغ دارید که نمی‌خواهید در سینمای ایران بازی کنید و من با اطمینان گفتم که بله چون مطمئنم سینمای ایران در آینده بهتر خواهد شد.

ممنوع الفعالیت شدن رویگری بعد از پخش مختارنامه
خبرگزاری ایسنا: رییس سازمان سینمایی در ادامه‌ی دیدار با پیشکسوتان سینما به منزل شمسی فضل‌اللهی، رضا رویگری و داریوش اسدزاده، بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون رفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی، عصر شنبه (۲۰ شهریور ماه) حجت‌الله ایوبی برای دیدار با هنرمندان پیشکسوت ابتدا به منزل شمسی فضل‌اللهی رفت و او در دیدار با ایوبی درباره‌ی خاطرات بازیگری خود گفت: در سال ۴۱ گفتم این سینما را دوست ندارم و دیگر نمی‌خواهم به بازی در این سینما ادامه دهم، اما روزنامه‌های آن زمان اصرار داشتند که باید ادامه دهم. در همان دوران بود که ناصر خدایار با من تماس گرفت و گفت آیا سینمای بهتری سراغ دارید که نمی‌خواهید در سینمای ایران بازی کنید و من با اطمینان گفتم که بله چون مطمئنم سینمای ایران در آینده بهتر خواهد شد. او در ادامه خاطرات خود از دوران جوانی و حضور در سینما، گفت: در سال‌های بعد سینما بهترین شانس را به من داد و از فرانسه خانم ژاله خواجه‌نوری برای ایفای نقش در فیلم «ملکه صبا» با من تماس گرفت، اما به دلیل اینکه امکان این نبود که فرزندانم را تنها بگذارم و نمی‌خواستم بدون آنها به فرانسه سفر کنم بازی در آن فیلم را قبول نکردم. فضل‌اللهی در پایان از حجت‌الله ایوبی و اینکه به فکر پیشکسوتان هست تشکر کرد و گفت: این ارتباطات و تعامل باعث دلخوشی پیشکسوتان است و باعث می‌شود پیشکسوتان بتوانند تجربیاتشان را در اختیار جوانان بگذارند و این امر قطعاً موجب ارتقای سینمای ایران خواهد شد. ایوبی و همراهانش پس از دیدار با شمسی فضل‌الهی، برای عیادت به منزل رضا رویگری رفتند. رویگری که به تازگی یک مرحله سخت بیماری را طی کرده، در مورد فعالیت‌هایش گفت: فیلمنامه‌ای درباره‌ی دوران نوجوانی و گذشته‌ی خودم نوشته‌ام که خیلی دوست دارم آن را بسازم، اما متأسفانه کسی پول ندارد که تهیه‌کنندگی این فیلمنامه را قبول کند.
رضا رویگری
رویگری درباره‌ی کار در سریال‌های تلویزیونی گفت: بعد از پخش سریال «مختارنامه» چهار سال است که در تلویزیون ممنوع الفعالیتم و هنوز خودم هم دلیلش را نمی‌دانم! چندین بار برای کار دعوت شدم اما به دلایل نامعلومی در آخر قرار داد بسته نشده است. وی همچنین در مورد تهیه‌کنندگانی که قرارداد می‌بندند و پول بازیگر و عوامل را پرداخت نمی‌کنند اما همچنان به ساخت فیلم مشغولند گفت: مدیران باید فکری به حال تهیه‌کننده‌هایی که پول‌های ما را نمی‌دهند بکنند یا لااقل تهیه کننده‌ای که بدحسابی می‌کند، تا زمانی که با بازیگران و عواملش تسویه حساب نکرده، از کار او در سینما جلوگیری شود. رویگری در مورد سابقه‌ی حضورش در سینما اظهار کرد: من کارم را از فیلم «عقاب‌ها» در سینما آغاز کردم و آخرین آنها که کار پیمان قاسمخانی بود، حدود ۸۰ فیلم بازی کردم. وی درباره فعالیتش در زمینه خوانندگی گفت: در حال حاضر و بعد از کسالتی که داشتم صدایم برای خواندن با مشکل مواجه شده است. هنجره و تارهای صوتی‌ام مشکلی ندارد ولی باید گفتار درمانی انجام دهم. یک قرارداد کنسرت برای اجرا در سراسر کشور دارم که امیدوارم بعد از عبور از این دوران بتوانم آن را انجام دهم. برگزاری یک کنسرت در تخت جمشید بزرگترین آرزوی من است که امیدوارم بتوانم این کار را انجام دهم. داریوش اسدزاده دیگر هنرمندی بود که رئیس سازمان سینمایی به دیدارش رفت. این پیشکسوت سینما در مورد فعالیت‌های هنری این روزهای خود گفت: بیشتر اوقاتم را با خواندن کتاب‌هایی در مورد سینما سر می کنم و یا دست‌نوشته‌هایی می‌نویسم. وی افزود: البته کمی کسالت دارم و به همین دلیل هم نتوانستم در مراسم تشییع دوست عزیزم مرحوم فرهنگ شریف حضور داشته باشم.
داریوش اسدزاده
اسدزاده در بخشی از سخنانش گفت: قرار است به زودی در یک سریال تلویزیونی که برای ماه مبارک رمضان پخش می‌شود، بازی کنم. هر چند که راه رفتن هم برایم سخت است اما دوستان محبت دارند و در کارهایشان به من نقش می‌دهند. ۷۳ سال از عمرم را در حوزه هنر سر کرده‌ام. کار هنری در هر رشته‌ای که باشد زیباست و من همه شاخه‌های هنری را دوست دارم و در تمامی آنها فعالیت داشته و دارم. در گذشته به جای خانه‌ی سینما یک سندیکای هنرمندان وجود داشت و تمام سینما از تهیه‌کننده، کارگردان، بازیگر و سایر عوامل زیر یک پرچم بودند. اسدزاده در پایان ضمن تشکر از حجت‌الله ایوبی برای حضور در منزل پیشکسوتان سینما، یک جلد غزلیات حافظ نیز به او اهدا کرد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت