تسنیم: ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی اظهار داشت: فضای مجازی به هیچ وجه مجاز نیست بلکه حقیقی و با قدرتی بیش از فضای حقیقی است و دارای وجوهی است که از آن تحت عناوین جنگ نرم و دیپلماسی عمومی نام برده میشود که در حوزههای مختلف کارکرد دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از وجوه فضای مجازی قدرت آن است افزود: صدای انقلاب در اوایل انقلاب بسیار قوی بود، به صورتی که برای هر فرستنده از جمهوری اسلامی ایران دهها فرستنده از عراق و کشورهای خلیج فارس برعلیه آن پارازیت پخش میکردند و این روند تا مدتها ادامه داشت. ما معتقدیم باید در فضای مجازی کشور صدای خود را به رسایی صدای انقلاب کنیم و این امکانپذیر نیست مگر اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری در این فضا حضور فعال داشته باشیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: محتوای زبان فارسی در فضای مجازی کمتر از نیمدرصد است و قطعا این صدا شنیده نمیشود. جبهه ما آنقدر بزرگ نیست که درگیر جنگ فضای مجازی شود چرا که دیر شروع کردیم و وقتی شروع کردیم بعضا انفعالی بود. وقتی در مورد شبکههای اجتماعی احساس خطر میکنیم اگر میخواهیم فیلتر کنیم یا باید همه شبکهها فیلتر شود و یا اینکه در صورت فیلتر یکی از آنها مردم به سراغ یکی از شبکههای دیگر میرود.
فیروزآبادی خاطرنشان کرد: در حوزه تبلیغات رسانهای سهم بازار ایران 3 دهم درصد است و مطمئنا تفاوت اعداد با شرایط جهانی را شرکتهایی مانند گوگل و امثال آن پر میکنند و این به ضرر ما است.
وی افزود: یکی از مضرات در حوزه فضای مجازی ذائقه شناسی است که دشمن علیه ما میکند اما نباید اجازه دهیم که با باز شدن درها بخشی از تبلیغات ما توسط گوگل و تلگرام انجام شود بلکه باید شبکههای پیامرسان و تولید محتوای داخلی برای خود داشته باشیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی بیان کرد: در تهران بیش از نیم ساعت با شبکههای اجتماعی درگیرند بیش از 53 درصد هستند که رقمی قابل توجه است. نگاه ما به حوزه فضای مجازی باید نگاه قدرت ملی باشد. امروزه قدرت سایبری پارامتر مهمی در قدرت ملی است و باید توجه کنیم قدرت سایبری در حمله تعبیر نمیشود بلکه در فضای مجازی این اتفاق میافتد و نیاز به آموزش عمومی داریم.
دیدگاه تان را بنویسید