واقعیت حدیث و تصویر منتسب به امام حسین(ع)+عکس
همزمان با ایام سوگواری سیدالشهداء(ع) حدیثی جعلی و تصویری بدون سند به امام حسین (ع) منتسب و در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
بتازگی و همزمان با ایام سوگواری سیدالشهداء حدیثی جعلی و تصویری بدون سند به امام حسین(ع) منسوب و در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
*حدیث جعلی منتسب به امام حسین(ع)!
در این حدیث جعلی از قول امام حسین (ع) این طور آورده شده است: «ما از تبار قریش هستیم و هواخواهان ما عرب و دشمنان ما ایرانیها هستند. روشن است که هر عربی از هر ایرانی بهتر است و بالاتر و هر ایرانی از دشمنان ما هم بدتر است. ایرانیها را باید دستگیر کرد و به مدینه آورد، زنانشان را بفروش رسانید و مردانشان را به بردگی و غلامی گماشت».
*تصویر منتسب به امام حسین(ع)!
یکی دیگر از مطالب منتشر شده در این زمینه ماجرایی از چگونگی ترسیم تصویر امام حسین(ع) توسط یک نقاش مسیحی و نگهداری این تصویر در موزه لوور پاریس است!
**واقعیت**
*روایت فوق جعلی است/ تصویر منتسب به امام حسین(ع) سندیت ندارد
این روایت کاملاً جعلی بوده و دروغی است که به اهلبیت (ع) منتسب شده است. همچنین پیش از این نیز منسوب کردن تصاویر و نقاشیها به اهل بیت(ع) از سوی مراجع تقلید بدون اعتبار و بدون سندیت عنوان شده است. در این خصوص گفتوگویی داشتیم با حجتالاسلام و المسلمین علی سعیدیان کارشناس مذهبی.
حجتالاسلام و المسلمین سعیدیان با تأکید بر اینکه روایت فوق روایتی جعلی است که در کتب ما نیامده است اظهار داشت: حتی روایتی شبیه به این را نیز نداریم، این روایت اصلاً وجود ندارد.
وی گفت: تصاویری که به اهلبیت(ع) منتسب میشود برگرفته از تخیلات نقاش است و هیچ کدام از این تصاویر از منظر شرع مقدس و علما نه تنها مورد تأیید نبوده بلکه ترسیم و انتشار آن نیز صحیح نیست ولی اگر تصویری منتسب به اهل بیت(ع) شد توهین به آن جایز نیست.
*در ماجرای معروف راهب مسیحی و سر مبارک امام حسین (ع) موضوع نقاشی مطرح نبوده است
این کارشناس مذهبی در خصوص تصویر منتسب به امام حسین (ع) در موزه لوور پاریس اظهار داشت: تصویر فوق اصلاً قابل استناد نیست ما در مباحث تاریخی این موضوع را نداریم ؛ سفیر روم در ماجرای کربلا حضور داشته که او نقاش نبوده است، در منابع تاریخی شیعه و سنی هم نیامده است فردی درخواست کرده باشد با سر مبارک سیدالشهدا (ع) تنها گذاشته شود. در ماجرای راهب مسیحی هم، اصلاً موضوع نقاشی از سر مبارک حضرت اباعبدالله (ع) مطرح نشده است.
وی با بیان اینکه هیچ کدام از مراجع تقلید تصویرهای منتسب به اهلبیت (ع) را تأیید نمیکنند، افزود: این تصویر ریشه روایی و تاریخی ندارد، در ضمن هیچ روایتی هم نداریم که تأیید کند تصویرهایی که منتسب به اهل بیت(ع) است سندیت دارد.
*ما در پی تصویر اهلبیت(ع) نیستیم/ مهم، وظیفه ما نسبت به اهلبیت(ع) است
این استاد دانشگاه بیان کرد: در دین ما ظاهر، صورت حتی دیدار اهل بیت (ع) خیلی مورد تأکید نیست مهم این است که ما وظیفه خود را نسبت به اهلبیت(ع) انجام بدهیم.
دیدگاه تان را بنویسید