دوئل متخلفان و فعالان محیط زیست در فریدونکنار +عکس

کد خبر: 760340

این خسارت قابل توجه به اقتصاد کشور و از سوی دیگر چالش اجتماعی که اکنون مردم فریدونکنار را در برابر متخلفان قرار داده بهایی است که تنها در ازای سودجویی جمعی متخلف به جامعه تحمیل میشود. بهایی گزاف که بعید است مقامات محلی بتوانند در حق جامعه جبران کنند.

دوئل متخلفان و فعالان محیط زیست در فریدونکنار +عکس

خبرگزاری تسنیم: این خسارت قابل توجه به اقتصاد کشور و از سوی دیگر چالش اجتماعی که اکنون مردم فریدونکنار را در برابر متخلفان قرار داده بهایی است که تنها در ازای سودجویی جمعی متخلف به جامعه تحمیل میشود. بهایی گزاف که بعید است مقامات محلی بتوانند در حق جامعه جبران کنند.

به دنبال تسلیم ابلاغیه شورای تامین استان از طرف معاونت فرمانداری فریدونکنار، صیادان، دامگاه‌داران و فروشندگان بازار پرندگان فریدونکنار، طی تجمعی در محدوده این بازار، اعتراض کردند.

دوئل متخلفان و فعالان محیط زیست در فریدونکنار

در حالی که استانداری مازندران و فرمانداری فریدونکنار از گفت‌وگو درباره مفاد این ابلاغیه خودداری می‌کنند، شنیده‌ها حکایت از آن دارد بر اساس این ابلاغیه صیادان و دامگاه‌داران موظف شده‌اند تورهای هوایی، کرس‌ها و سایر ابزار صید غیرقانونی را تا پایان هفته جاری جمع کنند.

از سوی دیگر، فعالان محیط زیست که با مشاهده ناتوانی سازمان حفاظت محیط زیست در مهار این تخلفات خونین، از اجرای قانون ناامید شده‌اند اعلام کردند که با تشکیل پویشی به نام «نه به کشتار پرندگان مهاجر»، مبارزه با نسل‌کشی پرندگان مهاجر را آغاز کرده‌اند. در این اقدام همگانی ادامه‌دار که از سوی خانه سازمان‌های مردم نهاد مازندران و تشکل‌های زیست محیطی این استان برنامه‌ریزی شده، با مردم محلی در باره تبعات شکار بی رویه پرندگان مهاجر گفت‌وگو شده و حلقه انسانی در یکی از تالاب‌های منطقه تشکیل خواهد شد.

اینکه صید، کشتار و عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجر در فریدونکنار طی سالها انفعال نهادهای ذی‌ربط اکنون به یک معضل پیچیده در این منطقه تبدیل شده را بدون شک باید ناشی از مماشات مقامات محلی فریدونکنار با متخلفان دانست. متخلفانی که جمعیتشان به صد نفر نمی‌رسد اما در سایه حمایت‌های مقامات فریدونکنار آنقدر گستاخ شده‌اند حتی زمزمه اجرای قانون را هم تاب نیاورده و بدون در دست داشتن مجوزی برای برپایی تجمع در برابر بازاری که به صورت غیرقانونی برپا شده و محصولات غیرمجاز و غیربهداشتی به جامعه عرضه می‌کند دست به اعتراض می‌زنند.

به گفته فرزاد طلاکش، دبیرکل کانون سراسری مرغ تخمگذار ایران، سال گذشته، شیوع ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در نتیجه صید و کشتار غیرقانونی پرندگان مهاجر، 12 میلیون قطعه مرغ معدوم شدند. حذف این تعداد مرغ، هزار و پانصد میلیارد تومان خسارت به صنعت مرغداری کشور وارد کرد. به علاوه عملیات معدوم‌سازی این 12 میلیون مرغ، 20 میلیارد تومان هزینه برای سازمان دامپزشکی کشور به همراه داشت. این در حالی است که تعداد کانون‌های شناسایی‌شده بیماری آنفلوانزا نسبت به سال قبل افزایش یافته و بر 170 کانون آلوده بالغ شده است.

این خسارت قابل توجه به اقتصاد کشور و از سوی دیگر چالش اجتماعی که اکنون مردم فریدونکنار را در برابر متخلفان قرار داده بهایی است که تنها در ازای سودجویی جمعی متخلف به جامعه تحمیل می‌شود. بهایی گزاف که بعید است مقامات محلی فریدونکنار بتوانند در حق جامعه جبران کنند. مقاماتی که همچنان در حمایت از متخلفان، رسانه‌ها را به سیاه‌نمایی متهم کرده و متخلفان را «مردم فریدونکنار» عنوان می‌کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد