خبرگزاری ایرنا: شركت «ویتالیتی ایر» در «ادمونتون» كانادا كه پیش تر بسته های هوا پاك را در پكن و شهرهای آلوده جهان به فروش رسانده بود ،امیدوار است كه این بسته های هوای تازه در آلوده ترین شهر جهان با اقبال خوبی مواجه شود. هوای شهرهای هند و بویژه پایتخت این كشور كه براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی از آلوده ترین شهرهای جهان محسوب می شود، با نداشتن برنامه ای برای كاهش آلودگی به شتاب به سوی بحران پیش می رود. براساس نتایج یك بررسی كه در دهلی نو درخصوص آلودگی هوا انجام شده است ،موارد ابتلا به اختلالات ریه در دهلی نو برای افراد غیر سیگاری با توجه به افزایش مدت زمان زندگی در این شهر افزایش می یابد . به گزارش روزنامه هندوستان تایمز،«موسی لام»، موسس شركت «ویتالیتی ایر» گفت كه محصولات این شركت سال گذشته در آتش سوزی در جنگل های كالگری در كانادا شناخته شد.
وی با بیان اینكه هم اكنون محصولات این شركت در پكن و چند شهر مهم این كشور توزیع می شود خاطرنشان كرد این شركت در مدت كوتاهی 12 هزار هوای بسته بندی شده را در چین به فروش رسانده است . هوای بسته بندی شده این شركت كانادایی با استفاده از یك ماسك تنفس می شود. این شركت محصولات خود را در دو قوطی 3 و 8 لیتری و به قیمت 22 تا 45 دلار به فروش می رسانند. موسس شركت «ویتالیتی ایر» گفت كه محصولات ما در هند بازار خوبی خواهد داشت زیرا آلودگی هوا در هند بسیار بالاتر از چین است . وی افزود:تاكنون 100 قوطی حاوی هوای پاك به هند فرستاده شده و بزودی اقدام به افتتاح كیوسك های كوچك برای فروش هوای تازه در پایتخت هند می كنیم . به گفته وی،مشتریان اصلی هوای پاك در چین زنان باردار،روسای شركت ها ،دانش آموزان و حتی دانشجویان هستند. براساس بررسی های انجام شده آلودگی هوای دهلی در مرحله دوم اجرای طرح تردد زوج و فرد خودروها افزایش یافته است . سازمان «ایندیا اسپند» اعلام كرده است كه میانگین ذرات معلق با قطر كمتر از 2.5 میكرون در هوای دهلی در نیمه دوم آوریل به 68 میكروگرم افزایش یافته است . میزان آلودگی هوای دهلی نو در ماههای اخیر به سطح
خطرناك رسیده است . دولت دهلی نو با هدف كاهش آلودگی هوا طرح تردد زوج و فرد خودروها را در پایتخت به مرحله اجرا گذاشته است. دادگاه عالی هند نیز روز شنبه گذشته برای كاهش آلودگی هوای پایتخت در حكمی تردد تاكسی ها با سوخت گازوئیل و بنزین را در دهلی ممنوع كرد. آلودگی هوا،گرم شدن كره زمین ،افزایش بی رویه تولید و انتشار گازهای گلخانه ای باعث شده كه هوای دهلی نو مانند بسیاری از شهرهای بزرگ جهان هر روز به آلودگی اش افزوده شود.
دیدگاه تان را بنویسید