انتقاد دبیر ستاد حقوق بشر قوه از سکوت کشورهای عضو «FATF»
دبیر ستاد حقوق بشر قوه گفت: کشورهای غربی عضو "اف ای تی اف" از جمله استرالیا، اتریش، کانادا، فنلاند، فرانسه، آلمان، سوییس، ایتالیا، ژاپن، هلند، سوئد، نروژ، پرتقال، اسپانیا، انگلستان و آمریکا رابر بدیهیترین مصداق نقض حقوق بشر سکوت کردند.
خبرگزاری تسنیم: به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری کنی، دبیرستاد حقوق بشرجمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با برنامه"جهان سیاست" رادیو ایران، درباره ابعاد ترور شهید فخریزاده، گفت: حادثهای که روز جمعه در اطراف تهران به وقوع پیوست، دربرگیرنده یک واقعیت و چند روایت است. واقعیت شهادت یک شهروند ایرانی است که هیچکس در آن تردید نمیکند، اما اختلاف در روایت از این واقعه است. غربیها این جنایت را به عنوان ترور شناسایی نکرده و به همین جهت هم آن را محکوم نکردند. در حالی که شهادت حاج محس فخریزاده به خاطر تصادف و یا درگیری ناشی از اختلاف شخصی نبوده است، بلکه بارها در سطح نخستوزیر رژیم صهیونیستی این شخصیت دفاعی و هستهای ایران تهدید شده بود.
دبیر ستاد حقوق بشر درباره علت عدم اذعان غربیها به تروریستی بودن این جنایت، اظهار داشت: دلیل تفاوت نگاه غربیها با ما در این مورد و سایر موارد این است که ما با معیارهای حقوقی این جنایت را شناسایی و لذا آن را اقدام تروریستی قلمداد میکنیم، ولی غربیها با عینک سیاسی به این واقعیت نگریسته و لذا آن را در دایره تروریسم قرار نمیدهند.
باقری افزود: چون کارکرد حزبالله لبنان، حشدالشعبی عراق و انصارالله یمن برخلاف منافع و سیاستهای غربیها است، با وجودی که علم دارند که این جریانها حقیقیترین مدافعان حقوق ملتهای منطقه هستند، آنها را در فهرست گروههای تروریستی قرار میدهند و در مقابل چون منافقین با همه کشتارها و جنایتها تأمینکننده منافع نامشروع آنها هستند، از فهرست گروههای تروریستی خارج و حتی به آنها امکانات داده و تسهیلات مختلف در اختیار آنها قرار میدهند.
معاون رئیس قوه قضاییه با اشاره به سیطره قدرتهای غربی بر رسانههای اصلی دنیا، تصریح کرد: غربیها همواره تلاش میکنند تا روایت تأمینکننده منافع خود را به ذهن افکار عمومی القا کنند.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به واکنش ضعیف یکی دو کشور اروپایی نسبت به جنایت ترور شهید فخریزاده اظهار داشت: بلژیک و آلمان که در این زمینه اعلام موضع کردند، بدون اشاره به تروریستی بودن این جنایت، از دو طرف خواستند که خویشتنداری نشان دهند و عملاً با این اقدام، به جای مقابله با تروریستهای جلاد، علیه قربانی تروریسم موضعگیری نمودند.
معاون رئیس قوه قضاییه با اشاره به بحثهای سیاسی و رسانهای چند سال گذشته درباره الزامات "اف ای تی اف" و فضاسازی برای تحمیل پیوستن ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (سی اف تی)، گفت: حامیان داخلی پیوستن ایران به "سی اف تی" باید به این پرسش پاسخ دهند که چگونه عدم موضعگیری کشورهای غربی عضو "اف ای تی اف" درباره ترور شهید فخریزاده و مهمتر از آن عدم شناسایی این جنایت به عنوان یک اقدام تروریستی از سوی آنها را توجیه میکنند؟
باقری کنی با اشاره به این که کشورهای غربی عضو "اف ای تی اف" از جمله استرالیا، اتریش، کانادا، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، سوییس، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، هلند، سوئد، نروژ، پرتقال، اسپانیا، انگلستان و آمریکا که چندی قبل در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه نقض حقوق بشر در ایران رأی دادند، اکنون در برابر بدیهیترین مصداق نقض حقوق بشر سکوت اختیار میکنند، یادآور شد: تجربه ناشی از برخورد کاملاً سیاسی اعضای "اف ای تی اف" با جنایت ترور شهید فخریزاده باید حامیان داخلی پیوستن ایران به سی اف تی نسبت به عمق دشمنی این دولتها با ملت ایران آگاه کرده و آنها را متوجه پیچیدگیهای سیاسی و پیامدهای امنیتی الحاق به اینگونه کنوانسیونها کند.
دیدگاه تان را بنویسید