چرا شهاب حسینی در فیلم قصیده گاو سفید بازی نکرد؟ +فیلم
بهتاش صناعیها در نشست پرسشوپاسخ فیلم خود در سینمای رسانه درباره عدمهمکاری با شهاب حسینی گفت.
بهتاش صناعیها در نشست پرسشوپاسخ فیلم خود در سینمای رسانه درباره عدمهمکاری با شهاب حسینی گفت.
سالور: رسالت «سه کام حبس» تلنگر به خانوادههای درگیر اعتیاد است
کارگردان فیلم سینمایی «سه کام حبس» گفت که رسالت این فیلم تلنگر به خانوادههای درگیر اعتیاد است.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری نشست خبری فیلم سینمایی «سه کام حبس» با حضور سامان سالور کارگردان، ساسان سالور تهیهکننده، محسن تنابنده، پریناز ایزدیار، متین ستوده و سمیرا حسنپور بازیگر، مسعود سلامی مدیر فیلمبرداری و برخی دیگر از عوامل با اجرای محمود گبرلو در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
ساسان سالور در ابتدا از حاضران در نشست خواست یک دقیقه به احترام درگذشتگان هواپیمای اوکراینی ایستاده سکوت کنند.
در ادامه ستوده درباره بازی در این فیلم گفت: فیلمساز و همسرش از دوستان من هستند، ضمن اینکه نقشی که داشتم از خودم دور بود و برایم بازی آن جذابیت داشت.
سامان سالور هم درباره مضمون اعتیاد و تکراری بودن آن و شباهت بازی تنابنده به فیلم «لامپ ۱۰۰» گفت: موضوع اعتیاد در فیزیک و گریم تنابنده برخلاف لامپ ۱۰۰ مشخص نبود. ضمن اینکه با انرژی خوبی که آورد، فیلمنامه را ارتقا داد.
وی اضافه کرد: فیلمهایی با مضمون اعتیاد باعث تلنگر شود و حتی اگر یک نفر هم از اعتیاد آزاد شود، فیلم رسالت خود را نشان داده است.
وی افزود: موضوع ملتهبی مانند اعتیاد در خانواده آنقدر همهگیر است و در اخبار و اطرافمان وجود دارد که تکراری نخواهد بود.
کارگردان «سه کام حبس» درباره کمرنگ بودن نقش پلیس در فیلم گفت: تصمیم گرفتیم دوربین در این قصه به سمت پلیس خیلی نرود و قصه آدمهای اصلی فیلمنامه را پیگیری کند.
سلامی درباره رنگ فیلم گفت: تلاش داشتم تصویر و رنگ جدیدی ببینیم که شبیه فیلمهای دیگرم نباشد. یک لوک رنگی برای دوربین طراحی کردیم و همیشه روی آن سوار بود، چون سامان سالور هم تاکید داشت رنگ خاصی باشد. ضمن اینکه رنگ جامعهمان از نظر من سیاه و سفید و خاکستری است و چندان رنگی نیست.
سالور درباره طراحی صحنه و بیمارستان در دست تعمیر داخل فیلم گفت: در چرک نشان دادن فضاها خیلی اغراق نکردیم، مخصوصا که خودم شبیه آن را دیده بودم.
وی تاکید کرد: کورسوی امید را تعمداً در فیلم نگه داشتیم، از جمله پس دادن حلقهها توسط سرباز و پاک کردن تتوی نسیم. به نظرم این شروع یک زندگی جدید است، چون معتقدم سینما نباید همه راهها را ببندد و در تلخترین شرایط هم یک کورسوی امید باقی بگذارد.
سالور تصریح کرد: ما تمام سعی خود را کردیم که فیلمی تاثیرگذار بسازیم که بعد از تیتراژ پایانی هم همچنان مخاطب را تحت تأثیر بگذارد.
وی درباره تکرار برخی اتفاقات در فیلم گفت: در فیلمنامه نشان دادیم که افرادی با زندگی بهتر و پایدار هم ممکن است فرزندشان درگیر اعتیاد باشد.
سالور گفت: پایان فیلم در گپ و گفت با خانم ایزدیار و آقای تنابنده شکل گرفت، چون پایانی که ما نوشته بودیم شاید امید چندانی نداشت.
ساسان سالور هم درباره سرمایهگذار فیلم گفت: ایشان دغدغه اجتماعی دارند و بحث سودآوری چندان برایشان مطرح نبود. البته فیلمهای اخیر اجتماعی در سینمای ایران نشان دادهاند که ممکن است اتفاقات خوبی هم در اکران برایشان رخ دهد.
کارگران «سه کام حبس» اظهار داشت: این فیلم اگر موفق شده باشد جلوی جامعه آینه بگیرد، مخاطبش آدمهایی هستند که میتوانند از فیلم درس بگیرند. مخاطب هدف یک فیلم اجتماعی مانند سه کام حبس خود خود اجتماع است. امیدوارم کسانی که میتوانند برای بهتر شدن حال امروز جامعه قدمی بردارند، کاری کنند که به یکدیگر لبخند بزنیم.
ایزدیار هم گفت: تجربه بازی با آقای تنابنده خیلی خوب بود و خیلی از ایشان یاد گرفتم، مخصوصا که حواسش به بازیگر روبهروی خود هست.
وی تاکید کرد: سعی کردم در این فیلم از لحنم در نقشهای قبلی دور شوم و همیشه سعی میکنم نقش اغراق نشود و بیرون نزند، شاید به همین دلیل گاهی به لحن خودم نزدیک میشوم.
دیدگاه تان را بنویسید