رهبر انقلاب، امروز در دیدار مردم قم:
زنده نگه داشتن امید، مهترین وظیفه رسانهها توهم اقتدار آمریکا را بشکنند / کینه آمریکا نسبت به ایران کینه شتری است!/ مقاومت زنده است و باید زنده بماند
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: قیام ۱۹ دی، «ایرانِ مطلوب آمریکاییها» را از چنگال آنها بیرون آورد اما آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است که البته همانطور که کارتر این آرزو را به گور برد، دیگر آمریکاییها هم به گور میبرند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم، در دیدار هزاران نفر از مردم این شهر، ۴۶ سال محاسبات و سیاستهای غلط آمریکا در قبال ملت ایران را استمرار همان خطای محاسباتی آمریکاییها در تحلیل قیام تاریخی ۱۹ دی خواندند و با اشاره به ضرورت درسآموزی از قیام ۱۹ دی، تلاش «بیوقفه، پرحجم و مؤثر» رسانهها و فعالان مجازی برای «پاره کردن پرده توهم اقتدار دشمن و مصونیت بخشی به افکار عمومی» و تمرکز کامل مسئولان بر منافع ملت و کشور در هر تصمیم و اقدام اقتصادی و فرهنگی را نیازهای جدی امروز برشمردند و گفتند: همه باید با امید و تلاش روزافزون، به حرکت ملی به سمت تحقق اهداف اقتصادی و غیر اقتصادی ادامه دهیم.
حضرت آیتالله خامنهای، قیام ۱۹ دی مردم مؤمن و شجاع قم را از قلههای تاریخ کشور و همچون همه ایامالله، حاوی درسها و عبرتهای مختلف دانستند و گفتند: مهمترین درس آن روز این است که نشان میدهد آمریکا، چه ایرانی را میپسندد و آرزو دارد.
رهبر انقلاب با اشاره به سفر کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا در دهم دی ۵۶ به تهران و تعاریف دروغین او از محمدرضا و توصیف ایران پهلوی به «جزیره ثبات»، افزودند: ایرانِ ۵۶ که کارتر مطلوب آمریکا میدانست، از لحاظ سیاست خارجی تابع محض آمریکاییها و تأمینکننده منافع آنها، از لحاظ سیاست داخلی شاهد سرکوب شدید همه جریانهای مخالف و حتی متفاوت با رژیم، از لحاظ اقتصادی دارای درآمد هنگفت فروش نفت اما بشدت طبقاتی، از لحاظ علم و فناوری عقبمانده و از لحاظ فرهنگی کشوری بود که فرهنگ فساد و بیحیایی و ابتذال غربی هر روز در آن در حال گسترش بود.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: قیام ۱۹ دی، «ایرانِ مطلوب آمریکاییها» را از چنگال آنها بیرون آورد اما آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است که البته همانطور که کارتر این آرزو را به گور برد، دیگر آمریکاییها هم به گور میبرند.
ایشان دومین درس قیام ۱۹ دی را آشکار کردن خطای محاسباتی آمریکا و اثبات ناتوانی آنها در درک واقعیات ایران دانستند.
رهبر انقلاب افزودند: کسانیکه به ظواهر آمریکا دل میبندند و عظمت خدا و ملت ایران را از یاد میبرند به این نکته توجه کنند که فقط ۹ روز پس از تعریف و تمجید کارتر از «جزیره ثبات» آمریکاییها، قیام قمیهای پیشتاز، نشان داد آمریکا چقدر در فهم مسائل ایران عقبمانده و غافل است.
ایشان پیروزی انقلاب اسلامی از دل «مهمترین سنگر استکبار» را به پرورش حضرت موسی(ع) در کاخ فرعون تشبیه کردند و افزودند: آمریکاییها خواب ماندند و انقلاب عظیم اسلام از دل قلعه مستحکم منافع آنها جوشید؛ همچنانکه فرعون نیز غافل بود که حضرت موسی در خانه او در حال رشد و پرورش است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به استمرار خطاهای دستگاه محاسباتی آمریکا در قبال ایران در ۴۶ سال گذشته، افزودند: کسانیکه مرعوب سیاستهای آمریکا هستند، مرعوب نباشند و به این نقطهضعف اساسی و مستمر رژیم ایالات متحده، توجه کافی کنند.
رهبر انقلاب در تشریح برخی سیاستهای غلط و بینتیجه آمریکا در قبال ملت ایران، به بحث تحریم اشاره کردند و گفتند: آنها در تحریم، به زانو درآوردن اقتصادی ایران را هدف گرفتند اما ملت ایران در تحریم، در علم و فناوری بیشترین پیشرفت را کرد و جوانان آماده بکارش در عرصههای مختلف به میدان آمدند.
ایشان افزودند: البته تحریم ضررهایی به کشور زد اما نتوانست اهداف آنها را محقق کند که انشاءالله ملت ایران روزی به حساب این ضررها هم خواهد رسید.
حضرت آیتالله خامنهای پیروزی انقلاب را ایجاد تَرَک در دیوار بتنی استکبار و متزلزل شدن حصار غرب خواندند و افزودند: درس دیگر قیام ۱۹ دی این است که باید افکار عمومی خود را در قبال تبلیغات دشمن مصونیت دهیم.
ایشان هدف انتشار مقالهای موهن علیه امام خمینی در یکی از روزنامههای دی ۱۳۵۶ را نتیجه توجه و استفاده آمریکاییها و رژیم پهلوی از ابزارهای نرمافزاری دانستند و گفتند: آنها میخواستند «ذوالفقار زبانِ» امام خمینی را که از کنار مرقد مطهر امیرمومنان(ع) به دلهای مردم امید و گرما میداد، از بین ببرند اما قمیها با هوشیاری و بیاعتمادی به تبلیغات آمریکا و پهلوی، آن حرکت را ناکام گذاشتند.
رهبر انقلاب با اشاره به افزایش هزاران برابری استفاده آمریکاییها از نرمافزار تبلیغ برای تثبیت نتایج استفاده از سختافزارها گفتند: در غزه دهها هزار انسان را قتلعام کردند اما نتوانستند مقاومت را با سختافزار از بین ببرند. در لبنان نیز شخصی مانند سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان را شهید کردند اما حزبالله از بین نرفت و نخواهد رفت.
حضرت آیتالله خامنهای کار تبیینی و تبلیغی را شاخصی بسیار مهم خواندند و گفتند: دشمن با دروغپردازی، فاصله انداختن بین واقعیت با فکر و تصور مردم و روشهای دیگر، در تلاش برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی است و امروز صداوسیما، وزارت ارشاد، همه دستگاههای تبلیغاتی-فرهنگی و فعالان فضای مجازی باید پرده توهم اقتدار دشمن را پاره کنند و افکار عمومی را در برابر دروغها، تهدیدات و تحریفهای او مصون کنند.
رهبر انقلاب با اشاره به اینکه ذات استکبار تغییری با گذشته آن نکرده، گفتند: کسی خیال نکند آمریکا و رژیم صهیونیستیِ امروز با آن روز متفاوتند البته روشها و ابزارهای آنها هزار برابر متنوعتر و گستردهتر شده است که در مقابل، ما هم باید هزار برابر، هوشیارتر و با دقتتر عمل کنیم.
ایشان ایمنسازی افکار عمومی را ضروری دانستند و افزودند: کلید قضیه این است که حرف دشمن را باور نکنیم. بدانیم آنچه دشمن در تبلیغات خود برای اثرگذاری بر افکار عمومی مطرح میکند فریبکارانه و دروغ است و بیدرنگ آن را رد کنیم.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان، ایران را قلهای راهبردی در دنیا به دلیل برخورداری از موهبتهایی ارزشمند همچون امکانات طبیعی و نیروی انسانی پیشرفتهتر از متوسط دنیا و قرار داشتن در موقعیت جغرافیایی خوب و جغرافیای سیاسی حساس برشمردند و افزودند: ایران از حدود ۸۰ سال قبل به مدت چند دهه متعلق به آمریکا بود اما انقلاب اسلامی کشور را از مشت آمریکا خارج کرد و به همین علت است که تلخکامی آنها از انقلاب، فراموششان نمیشود.
ایشان با اشاره به سخنان برخی افراد مبنی بر اینکه چرا جمهوری اسلامی با وجود ارتباط با کشورهای اروپایی و دایر بودن سفارت آنها در ایران، حاضر به مذاکره و ارتباط با آمریکا نیست، گفتند: ایرانِ قبل از انقلاب، تحت تملّک آمریکا بود که انقلاب اسلامی باعث شد آن ثروت عظیم سیاسی و اقتصادی از قبضه آمریکاییها خارج شود بنابراین کینه آنها از انقلاب شتری است و این تفاوت زیادی با کشورهای اروپایی دارد.
رهبر انقلاب، ناکامی آمریکا در پس گرفتن ایران با وجود هزینههای سنگین در ۴۶ سال گذشته را علت دیگر کینه آنها از ملت ایران و جمهوری اسلامی خواندند و افزودند: آمریکا در این کشور شکست خورده و درصدد جبران آن شکست است؛ بنابراین هر چه بتواند با مردم ایران دشمنی میکند.
حضرت آیتالله خامنهای، یکی از خواستههای استکبار و در رأس آن دولت آمریکا از همه کشورها از جمله از مسئولان جمهوری اسلامی را رعایت کردن منافع و ملاحظات آنها در طراحی مسائل گوناگون خواندند و با تاکید بر اینکه تن دادن به این توقع بیجای آمریکا، تهدید مردمسالاری و جمهوریت در کشور است، گفتند: مردم به مسئولان رأی دادهاند که منافع آنها را محقق کنند نه منافع آمریکا را؛ بنابراین تصمیمگیران در مسائل اقتصادی مانند تورم، تولید و ارز و مسائل فرهنگی از جمله حجاب، در تصمیمات خود فقط به منافع ملت ایران و جمهوری اسلامی توجه کنند و به هیچوجه منافع آمریکا و صهیونیستها را ملاحظه نکنند؛ زیرا آنها از بن دندان با ملت ما و جمهوری اسلامی دشمنند و آرزویشان ویرانی ایران است.
رهبر انقلاب با ابراز خرسندی از مواضع صریح، قاطع و شجاعانه رئیسجمهور کشورمان علیه رژیم صهیونیستی و پشتیبانیهای آمریکا از جنایات صهیونیستها گفتند: این مواضع دل مردم را شاد کرد.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اهمیت زنده نگه داشتن مسئله امید در مقابل فعالیت دشمن برای مأیوس کردن جوانان، گفتند: ما باید به هدایت و کمک الهی و به نیروی خدادادی ملتها، امیدوار باشیم و مهمترین هدف همه فعالان حوزه تبلیغات و صاحبان سخن باید زنده کردن امید در دلها و پرهیز از بیان سخنان ناامید کننده باشد.
ایشان پیام امام بزرگوار از نجف پس از حادثه ۱۹ دی و بشارت پیروزی به ملت ایران را نمونهای از توجه فراوان امام به اهمیت امید دانستند و خاطرنشان کردند: چه کسی آن روز که امام نوید پیروزی نهضت را داد، باور داشت انقلاب پیروز میشود و قدرتی بزرگ و خطشکن همچون جمهوری اسلامی در این منطقه از جهان سر بر خواهد آورد که جلوی بسیاری از تجاوزها و اهداف خباثتآلود غرب را بگیرد؟ و چه کسی باور میکرد که روزی فرا برسد که در کشورهای غربی و حتی خود واشنگتن پرچم آمریکا به آتش کشیده شود؟
رهبر انقلاب، افق مسائل اقتصادی کشور را نیز در نگاه کارشناسان و افراد مطلع از واقعیات، امیدوارکننده خواندند و افزودند: برخی افراد تحقق سیاستهایی مانند رشد اقتصادی هشت درصد را ناممکن میدانند در حالی که در نمایشگاه فعالان اقتصادی که چندی قبل رئیسجمهور نیز از آن دیدن کرد، گفته و ثابت شد که تحقق رشد هشت درصد بدون احتیاج به خارج، امکانپذیر است و رئیسجمهور هم حرف آن فعالان و کارشناسان را تکرار کرد
ایشان لازمه ثمر دادن امید را تلاش و پشتکار دانستند و افزودند: باید با امیدواری و تلاش، لوازم پیشرفت کشور را تأمین کنیم.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان سخنانشان با تأکید بر اینکه حوادث منطقه از جمله سوریه نباید موجب کمرنگ شدن مسئله فلسطین شود، گفتند: مایه اصلی مقاومت، ایستادگی در مقابل حرکت خباثتآلود رژیم صهیونی است.
ایشان با تأکید بر «زنده ماندن و روز به روز قویتر شدن مقاومت»، گفتند: ما از مقاومت در غزه، کرانه باختری، لبنان، یمن و در هر نقطهای که مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی و مقاومت کند، حمایت میکنیم.
گزیده بیانات رهبر انقلاب را در این بخش ببینید:
هزاران نفر از مردم قم به مناسبت ۱۹ دی ماه با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب دیدار میکنند.
حال و هوای حسینیه امام خمینی (ره) پیش از آغاز دیدار هزاران نفر از مردم قم با رهبر انقلاب
آیه نصب شده در حسینیه امام خمینی (ره) در دیدار مردم قم با رهبر انقلاب اسلامی
در این دیدار آیه ۵ سوره مبارکه فاطر بر دیوار حسینیه امام خمینی (ره) نقش بسته است؛ یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ (ای مردم! همانا وعده خدا حق است.)
دیدار مردم قم با رهبر انقلاب آغاز شد
دقایقی پیش و با ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی، دیدار هزاران نفر از مردم قم بهمناسبت گرامیداشت سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶، آغاز شد.
ایران دوران پهلوی قلعه مستحکم منافع آمریکایی بود
ایران دوران پهلوی قلعه مستحکم منافع آمریکایی بود؛ از دل این قلعه بود که انقلاب بیرون آمد و جوشید.
آمریکاییها نفهمیدند، فریب خوردند، وا ماندند و غافل شدند؛ خطای محاسباتی آمریکا یعنی این. بعد از انقلاب در طول این چند دهه آمریکاییها غالباً در مورد مسائل ایران دچار خطا شدند.
مخاطب این حرف من بیشتر آن کسانی هستند که مرعوب سیاستهای آمریکا هستند.
کینه آمریکا نسبت به ایران کینه شتری است!
آمریکا اینجا را تملک کرده بود ولی از کف و قبضه او بیرون کشیده شد؛ لذا کینه او نسبت به کشور و انقلاب کینه شتری است! و به این آسانیها دستبردار نیست.
آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است که این شکست را جبران کند.
امکان رشد ۸ درصد وجود دارد
نمایشگاه اخیر فعالان اقتصادی که رئیس جمهور هم از آن بازدید کرد، نشان داد که امکان رشد اقتصادی ۸ درصد وجود دارد. باید در همه زمینهها امیدوار باشیم. امید به همراه تلاش.
مسئولان ملاحظه مواضع آمریکا و صهیونیستها را نکنند
مسئولان و تصمیمگیران به هیچ وجه ملاحظه خواستهها و مواضع آمریکا و صهیونیستها را نکنند.
قدردانی رهبر انقلاب از مواضع صریح و شجاعانه رئیسجمهور در مورد رژیم صهیونیستی و پشتیبانیهای آمریکا از این رژیم.
توجه به خواستها و منافع آمریکا، تهدید مردمسالاری است
اگر مسئولان کشورمان در هر دورهای، در تصمیمگیری در موضوعات مختلف به توقع بیجای آمریکاییها یعنی درنظر گرفتن ملاحظه منافع آنها، گوش فرا بدهند، مردم سالاری و جمهوریت کشور را تهدید کردهاند.
:مقاومت زنده است و باید زنده بماند
ما از مقاومت در هرنقطهای که در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کند، حمایت میکنیم.
ایران مطلوب آمریکا چند شاخص دارد
مطیع محض، دیکتاتوری شدید، شکاف طبقاتی هولناک و غرق در فساد
چند روز پیش از ۱۹ دی، کارتر رئیسجمهور وقت آمریکا تهران بود، در یک جلسه رسمی بنا کرد از محمدرضا تعریفهای مبالغهآمیز کردن و گفت ایران امروز به برکت این آقا جزیرهی ثبات است؛ یعنی ایران سال ۵۶ در چشم رئیسجمهور آمریکا یک ایران مطلوب به حساب میآمد. ایران سال ۵۶ چهجوری بود؟ من حالا سه چهار تا از شاخصها را عرض میکنم.
۱- از لحاظ سیاست خارجی مطیع محض آمریکا بود. کار سیاست خارجی رژیم مطلوب آمریکا این بود که مطیع محض باشد، منافع آمریکا را و منافع رژیم صهیونیستی را تأمین کند.
۲- سیاست داخلی؛ سیاست داخلی رژیم عبارت بود از سرکوب مطلق هر حرکتی در داخل کشور دیکتاتوری شدید همهی مجموعههایی که داعیهی مبارزهی با نظام آن روز را رژیم سلطنتی را داشتند با فشار و سرکوب رژیم منزوی شده بودند. جز حرکت تابع امام بزرگوار، حرکت دینی و نهضت دینیای که فعال بود در سرتاسر کشور.
۳- اقتصاد کشور؛ آن روز جمعیت کشور حدود ۳۵ میلیون [نفر] بود روزی نزدیک به شش میلیون بشکه نفت میفروختند، صادر میکردند، پولش میآمد داخل کشور میرفت در جیب یک طبقهی خاص. شکاف طبقاتی در کشور به شکل هولناکی خودش را نشان میداد. پول کشور صرف کشور نمیشد، صرف مردم نمیشد، صرف آبادانی نمیشد، صرف راههای درست نمیشد، اینها. سطح زندگی مردم پایین بود.
۴- علم و فناوری؛ کشور از عقبافتادهترین کشورهای دنیا در علم و در فناوری بود.
۵- از لحاظ فرهنگی؛ گسترش فساد و ابتذال، دوری روزافزون از ارزشهای اخلاقی و دینی و مذهبی، ترویج فرهنگ غربی، ترویج بیحیایی به طور روزافزون در کشور، حتی بیش از کشورهای اروپایی که آن روز قضاوت کسانی از خودشان در مطبوعات ما همین بود که اینجا وضع زنهای کشور از کشورهای اروپایی بدتر است؛ وضع پوشش و لباس و حجاب و حیا و اینهایش بود.
ایران این بود؛ این را رئیسجمهور آمریکا میپسندید و تعریف میکرد و تمجید میکرد و محمدرضا را بخاطر ایجاد یک چنین ایرانی بالا میبرد. اینها برای ایران این را دوست داشتند، این را آرزو میکردند، امروز هم برای کشور این را آرزو میکنند؛ کارتر این آرزو را به گور برد اینها هم این آرزو را به گور خواهند برد.
دیدگاه تان را بنویسید