بهادری جهرمی: طرح تصویب منطقه بین المللی نوآوری ایران را در دستور کار داریم
در دستور کار جاری دولت طرح تصویب منطقه بین المللی نوآوری ایران را داریم که حمایت بسیار ویژه ای از فعالیت فناوران و نوآوران و شرکت های دانش بنیان و مکمل طرح های قبلی در ایجاد پارک های علم و فناوری و حوزه های فعالیت نخبگانی است.
سخنگوی دولت، از تصویب دو آییننامه بورسیه تخصصی و تسهیل جذب دانشجویان خارجی همچنین تصویب مصوبه راهاندازی «منطقه بینالمللی نوآوری ایران» برای حمایت ویژه از دانشبنیانها طی دولت سیزدهم خبرداد.
علی بهادری جهرمی امروز (یکشنبه) در نشست خبری در محل ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری با موضوع تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه علم و فناوری، تبدیل علم به محصولات نوآورانه در دانشگاهها و پژوهشگاه ها را بسیار مهم خواند و گفت: یکی از تاکیدات مهم شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی تبدیل علم به محصول قابل استفاده بود و این سیاست به دلیل آن بود که در بسیاری اوقات در دانشگاهها و پژوهشگاه ها علم و فناوری به محصولات نوآورانه ختم نمی شد.
وی بیان کرد: در پی تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان تصویب همه آیین نامه های مربوطه در دستور کار دولت قرار گرفت.
بهادری جهرمی یادآور شد: در دولت سیزدهم دو آیین نامه بورسیه تخصصی و تسهیل در جذب دانشجویان خارجی و همچنین تصویب راه اندازی بر همین اساس ۱۵ آیین نامه و دستورالعمل در سال اول اجرای قانون به تصویب رسید و جلسات متعددی تشکیل شد. شورای عالی فناوری دانشبنیانها در طول دو سال ۳ جلسه با رئیس جمهور تشکیل داد و ۳۵ جلسه نیز در کارگروهها برگزار شد.
سخنگوی دولت یادآورشد: در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۱۲ آیین نامه برای توسعه دانشبنیان ها در حوزههای مختلف از جمله صنعت، معدن و کشاورزی به تصویب رسید. از دستور کار دولت سیزدهم برای تصویب دو آیین نامه بورسیه تخصصی و تسهیل در جذب دانشجویان خارجی و همچنین تصویب راه اندازی «منطقه بینالمللی نوآوری ایران» برای حمایت ویژه از دانشبنیانها در هیات دولت خبرداد.
وی از دستور کار دولت سیزدهم برای تصویب دو آیین نامه بورسیه تخصصی و تسهیل در جذب دانشجویان خارجی و همچنین تصویب راه اندازی «منطقه بینالمللی نوآوری ایران» به منظور حمایت ویژه از دانشبنیانها در هیات دولت خبرداد.
سخنگوی دولت همچنین یک محور دیگر در دولت سیزدهم مورد تاکید شهید آیت الله رئیسی را نگاه به فناوری های آینده و نوظهور عنوان کرد و افزود: احکامی در برنامه هفتم توسعه برای فناوری های نوظهور همچون کوانتوم، هوش مصنوعی، میکروالکترونیک در نظر گرفته شده است.
بهادری جهرمی ادامه داد: هم اکنون حوزه هوش مصنوعی نیز به عنوان یکی از اولویتهای راهبردی دولت سیزدهم مطرح است و بر همین اساس شورای ملی هوش مصنوعی تشکیل و کلیات سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی ایجاد شد./ ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید