تصاویر دستگیری علیرضا اکبری | علیرضا اکبری ابَرجاسوس که بود؟
"علیرضا اکبری" جاسوس دستگیرشده سرویس اطلاعاتی انگلستان، در اعترافات خود نحوه جذب و نوع خدمت خود به MI۶ را بازگو کرده است.
"علیرضا اکبری" جاسوس دستگیرشده سرویس اطلاعاتی انگلستان، در اعترافات خود نحوه جذب و نوع خدمت خود به MI۶ را بازگو کرده است.
شب گذشته وزارت اطلاعات در اطلاعیهای اعلام کرد یکی از مهمترین عوامل نفوذی سرویس جاسوسی انگلیس خبیث در مراکز حساس و راهبردی کشور توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و پس از طی فرآیندی طولانی و چند لایه در حوزه های ضد اطلاعاتی، فنی و عملیات فریب دستگیر شد.
در این اطلاعیه آمده است که جاسوس شناسایی شده به نام علیرضا اکبری دارای دسترسیهایی به برخی دستگاه های حساس کشور بود و در همان حد نیز اطلاعات مکتسبه را به صورت کاملا آگاهانه و به دفعات متعدد در اختیار سرویس جاسوسی دشمن قرار داده بود. این جاسوس در جریان اخذ ویزا از سفارت انگلیس در تهران توسط مأمورین اطلاعاتی مستقر در آن سفارت، نشانشده و مورد مصاحبه قرار میگیرد سپس و در خلال سفرهای شخصی خود به اروپا، به استخدام تمامعیار سازمان جاسوسی انگلستان در میآید.
وزارت اطلاعات درباره چگونگی به دام انداختن این جاسوس گفته است: افسران ضد جاسوسی وزارت اطلاعات پس از کشف روابط جاسوسی مورد بحث، تکمیلِ اطلاعات پیرامون اهداف و لیستِ نیازمندیها، شکل ارتباطات و ابزارهای ارتباطی سرویس حریف، از مقطعی به مدار ارتباطی فیمابین سرویس اس آی اس (SIS) و جاسوس موردنظر ورود نموده و به تزریق اطلاعات هدایت شده به مدار مذکور پرداختند؛ نهایتاً در زمان مقتضی و با حکم مرجع محترم قضایی متهم بازداشت و پس از طی فرآیند قضایی حکم وی صادر شد.
به گزارش تسنیم، علیرضا اکبری متولد سال 40 و با سابقه 70 ماه جبهه است که بخشی از سوابق وی به این شرح است: معاون اسبق حوزه روابط خارجی وزارت دفاع، مشاور سابق فرمانده نیروی دریایی ارتش، معاون اسبق حوزه دفاعی و امنیتی مرکز تحقیقات وزارت دفاع، معاون اسبق سازمان نظامی اجرای قطعنامه 598.
وی با توجه به سوابق کاری و دسترسی به اطلاعات طبقهبندی شده مورد توجه سرویس اطلاعاتی انگلیس قرار گرفت. شناسایی وی در یک نشست دیپلماتیک صورت گرفت و مستقیماً از سوی سفیر انگلستان در تهران دعوت به همکاری میشود و از طریق یک سیستم امن ارتباطی و لپ تاپ با آنها ارتباط میگیرد.
از جمله مأموریتهای وی برای جاسوسی، افشای روشهای دور زدن تحریمها، مذاکرات هستهای و اطلاعات درباره افراد تأثیرگذار نظام همچون شهید فخریزاده بود.
اکبری یک بار در سال 87 به جرم جاسوسی توسط وزارت اطلاعات دستگیر میشود اما بعد با قید وثیقه آزاد شد و به انگلستان رفت. MI6 از ترس به دام افتادن این جاسوس، سناریوی سکته ساختگی را طراحی میکند؛ به این نحو که وی به بهانه سکته به بیمارستان منتقل میشود و بهانه وی برای عدم بازگشت به ایران این است که اجازه خروج به دلیل بیماری به وی نمیدهند.
طبق اعترافات وی، MI6 با علایق و سلایق و شخصیتهای اکبری آشنایی کامل داشتند و بطور دقیق وی را روانشناسی کرده بودند.
وی سال 98 از سوی سربازان گمنام امام زمان(عج) مورد شناسایی قرار میگیرد و به جرم جاسوسی و افساد فیالارض به اعدام محکوم شده است. /تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید