حمله سایبری به زیرساخت توزیع شبکه اینترنت شناسایی شد

کد خبر: 864146

رئیس مرکز ماهر با اشاره به اقدامات انجام شده درحوزه امنیت سایبری از ابتدای سال تاکنون، از شناسایی حمله به زیرساخت توزیع شبکه اینترنت کشور به عنوان یکی از حملات در مقیاس ملی خبر داد.

حمله سایبری به زیرساخت توزیع شبکه اینترنت شناسایی شد

خبرگزاری مهر: به نقل از وزارت ارتباطات، محمد تسلیمی در جلسه کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند سایبری استان تهران با اشاره به وظایف و اقدامات انجام شده این مرکز، گفت: از ابتدای سال ۹۷ مرکز ماهر حملات سایبری را در محور‌هایی مانند حملات هدفمند در مقیاس ملی، حملات هک و دیفیس و آلودگی بدافزار، حملات و آلودگی‌ها در حوزه تلفن همراه، آسیب پذیری نرم افزار‌ها و تجهیزات پرکاربر و صفحات جعلی، پایش و خنثی کرده است.

وی از حمله به زیرساخت توزیع شبکه اینترنت کشور به عنوان یکی از حملات در مقیاس ملی یاد کرد و افزود: قبل از وقوع این حمله اخطار‌های لازم به سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوطه اعلام شده بود.

تسلیمی، شناسایی هک و نفوذ به ۶۰۰ سایت مهم و کنترل و رفع آلودگی در کمترین زمان ممکن، حفاظت از ۳ هزار سایت مهم دولتی در برابر حملات و شناسایی و مقابله با ۵۳ دسته از بدافزار‌های مخرب را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه حملات هک از ابتدای سال ۹۷ عنوان کرد.

وی افزود: شناسایی ۶۹ برنامک (اپلکیشن) مخرب اندرویدی، مسدود سازی منابع اینترنتی و اطلاع رسانی عمومی و گزارش هویت مهاجمین، بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه حملات مربوط به تلفن همراه است.

رئیس مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات به شناسایی آسیب پذیری بیش از ۳۰ هزار روتر میکروتیک توسط مرکز ماهر اشاره کرد و گفت: مرکز ماهر در زمینه همکاری‌های بین المللی نیز با تمام کشور‌های دنیا به جز رژیم صهیونیستی در زمینه امنیت فضای سایبری همکاری دارد و تاکنون ۲۰۰ مکاتبه در این زمینه با مراکز امنیت سایبری کشور‌های مختلف داشته است.

وی همچنین به خدمات ارائه شده توسط مرکز ماهر به دستگاه‌ها نیز اشاره کرد و افزود: ارزیابی امنیتی وب سایت‌های دولتی یکی از خدمات مرکز ماهر است که به صورت دائمی و جاری انجام می‌شود.

تسلیمی، توسعه خدمات ابری با پوشش بیش از ۳ هزار وب سایت دولتی و محافظت در برابر حملات DDOS و مقام سازی آن‌ها در برابر حملات هک و دیفیس، راه اندازی و توسعه ۳۵ مرکز تخصصی پیشگیری و مقابله با رخداد‌های رایانه‌ای در تمام استان‌ها و طراحی و توسعه شبکه هانی نت ملی در زیرساخت‌ها و ساختار‌های اصلی شبکه کشور را از دیگر خدمات ارائه شده مرکز ماهر عنوان کرد.

وی افزود: تولید، بکارگیری و توسعه ۷ سامانه و ۸ هزار ابزار مهم رصد، ارزیابی، راه اندازی آزمایشگاه بررسی امنیت برنامک‌های توزیع شده در کشور، خرید خدمات ۸ سیستم مدیریت و تحلیل لاگ و طراحی و توسعه سامانه ذخیره سازی و تحلیل جریان‌های شبکه در مقیاس کلان، بخشی دیگر از خدمات مرکز ماهر است.

رئیس مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات ایران برخی دیگر از خدمات ارائه شده این مرکز را ارائه موتو شاب به عنوان نخستین موتور تولید شبکه اجتماعی سازمانی و کسب وکار بومی رایگان، برگزاری دوره صیانت از کودک و خانواده در فضای مجازی و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی موثر در حوزه امنیت در سراسر کشور اعلام کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت