دنیای آهنگین خود را داشته باشید

کد خبر: 814285

قبل از خرید نیازسنجی کنید. نوع نیاز شما به هدفون می تواند، مدل آن را مشخص کند. به عنوان مثال اگر همیشه در رفت و آمد هستید، یک هدفون بزرگ دورگوشی حتی با کیفیت بالا مناسب شما نخواهد بود. همچنین اگر علاقه به گوش کردن موزیک در سطح بالا و باس عمیق دارید؛ مطمئنا یک هدفون تو گوشی شما را قانع نخواهد کرد.

دنیای آهنگین خود را داشته باشید

روزنامه خراسان: اگر از موسیقی دوستان هستید؛ و به گوش کردن موزیک آن هم به مقدار زیاد علاقه دارید؛ داشتن یک هدفون برای این که برای دیگران ایجاد مزاحمت نکنید؛ ضروری به نظر می رسد. هدفون از آن دست وسیله هایی است؛ که برای فرد، حریم شخصی ایجاد می کند. مثلا، هنگامی که در متروی شلوغ هدفون بر گوش می گذارید؛ و آهنگ دلخواه خود را پخش می کنید، در واقع خود را در دنیای دیگری که بقیه از آن بی خبرند، احساس خواهید کرد. موسیقی گوش کردن در هنگام پیاده روی و ورزش هم که حال و هوای خودش را دارد. بسیاری از افراد علاقه دارند؛ هدفون در گوش بگذارند؛ و با انرژی به ورزش و پیاده روی بپردازند. اما اندکی بی انصافی است، اگر تمام کاربرد هدفون ها را در پخش موزیک خلاصه کرد. هدفون ها، در تماس های تلفنی افرادی که همزمان با تلفن صحبت کردن با دست های شان کار دیگری مانند تایپ کردن انجام می دهند؛ نیز کارآمد است. هدفون ها در اشکال و انواع مختلف و با ویژگی های متنوع در بازار وجود دارند. در این شماره قصد داریم به بررسی مشخصات هدفون ها بپردازیم .

دنیای آهنگین خود را داشته باشید

نکات مهم در خرید هدفون نیازسنجی قبل از خرید نیازسنجی کنید. نوع نیاز شما به هدفون می تواند، مدل آن را مشخص کند. به عنوان مثال اگر همیشه در رفت و آمد هستید، یک هدفون بزرگ دورگوشی حتی با کیفیت بالا مناسب شما نخواهد بود. همچنین اگر علاقه به گوش کردن موزیک در سطح بالا و باس عمیق دارید؛ مطمئنا یک هدفون تو گوشی شما را قانع نخواهد کرد.

کیفیت صدا یکی از مهم ترین مولفه ها در خرید هدفون کیفیت صدای آن است. کیفیت صدا به عوامل مختلفی از جمله نوع هدفون بر اساس نوع اتصال، محل قرارگیری، تعداد درایورها و... بستگی دارد؛ که در ادامه بیشتر با این عوامل آشنا می شویم. برای این که میزان کیفیت هدفون مد نظرتان را بسنجید؛ یک راهکار ساده برای تان داریم؛ بهتر است؛ در هنگام خرید آهنگی را که زیاد شنیده اید با هدفون مد نظر پخش کنید؛ تا متوجه کیفیت آن شوید.

وزن و ابعاد شما باید با توجه به کاربرد هدفون برای خود تصمیم بگیرید؛ نوع توگوشی را که در جیب جا می شود بخرید یا خیر؟ همچنین به ویژه در مدل های رو گوشی باید دقت کنید، که سبک باشند و از طراحی آرگونومیک خوبی بهره برده باشند. بالشتک های گوشی هم با آن که تاثیری در کیفیت صدا ندارد، اما بسیار مهم هستند؛ و باید از جنسی تهیه شده باشند؛ که حتی در ساعت های طولانی استفاده از آن، فشار زیادی بر گوش وارد نکند.

دنیای آهنگین خود را داشته باشید

انواع هدفون ها هدفون ها بر اساس نوع اتصال هدفون ها بر اساس نوع اتصال به دو نوع با سیم و بی سیم تقسیم می شوند. گره خوردن سیم ها و قطعی در مدل های باسیم باعث روی آوردن برخی کاربران به سمت مدل های بی سیم می شود. مدل های بی سیم بر پایه بلوتوث هستند؛ و از باتری های داخلی استفاده می کنند. اما برخی کاربران از کیفیت صدای کم هدفون های بی سیم بلوتوثی شکایت دارند. این در حالی است که هدفون های بی سیم جدیدتری که به جای بلوتوث از تکنولوژی aptX بهره مند شده اند، کیفیت صدای بسیار بهتری دارند.

نگرانی دیگر استفاده کنندگان از هدفون های بی سیم، تمام شدن بی وقت شارژ آن هاست. بنابراین در هنگام خرید دقت داشته باشید، علاوه بر این که پخش کننده شما از نسخه بلوتوث هدفون پشتیبانی کند، باتری هدفون با عمر خوبی هم داشته باشد.

هدفون ها بر اساس قرارگیری بر روی گوش هدفون های تو گوشی (in-ear) این هدفون ها، در مقایسه با دو مدل دیگر سبک تر و کوچک تر هستند؛ و در داخل گوش قرار می گیرند. نکته منفی در استفاده از این هدفون ها، ناتوانی آن ها در ایجاد یک محیط ایزوله است. به این معنی که هنگام استفاده از هدفون های تو گوشی صدای اطراف نیز به گوش شما می رسد. در عین حال این هدفون ها به سبب وزن کم و اندازه کوچک خود قابلیت حمل بالایی دارند، و برای امور روزمره و ورزش گزینه بسیار خوبی محسوب می شوند.

دنیای آهنگین خود را داشته باشید

البته اگر شما از آن دسته از افراد هستید؛ که از افتادن مداوم این هدفون ها شکایت دارید؛ باید بدانید که در بخش انتهایی این نوع از هدفون ها «ایرباد» وجود دارد.«ایرباد» همان قطعه کوچک لاستیک مانند است؛ که در داخل گوش قرار می گیرد. «ایربادها» اندازه های مختلفی دارند. اگر هدفون توگوشی شما هم مدام از گوشتان می افتد، حتما اندازه مناسبی را انتخاب نکرده اید. به لحاظ کیفیت صدا این مدل معمولا نسبت به دو مدل دیگر سطح پایین تری دارد.

هدفون های روگوشی (on-ear) «هدفون های روگوشی»، از نظر اندازه بزرگ تر، از «هدفون های توگوشی» و کوچک تر، از «مدل های دور گوشی» هستند. «هدفون های روگوشی»، بر روی لاله گوش قرار می گیرند؛ و به همین دلیل استفاده از آن ها بسیار آسان است. این مدل از هدفون ها، نمونه متعادلی از تلفیق دو مدل دیگر به شمار می آید. اما به دلیل قرارگیری بر روی لاله گوش ممکن است، در بلند مدت باعث اذیت این بخش از گوشتان شود، بنابراین حتما از نمونه ای که متناسب با اندازه گوش های تان است، خریداری کنید. در این مدل همچنان صداهای اطراف به گوش می رسد، پس از ایجاد محیط کاملا ایزوله خبری نیست.

هدفون های دور گوشی (Over-ear) به این هدفون ها، «استودیویی» نیز می گویند.«هدفون های دور گوشی» برای کسانی که به صورت حرفه ای و دقیق موسیقی گوش می کنند؛ مدل مناسبی است. زیرا هدفون های دورگوشی به دلیل استفاده از درایورهای قدرتمند و بزرگ کیفیت صدای بالایی دارند. این هدفون ها تمام محیط لاله گوش را می پوشانند و دور آن قرار می گیرند. به همین علت محیط ایزوله خوبی را ایجاده می کنند و مانع نشت صدا از بیرون به داخل و بالعکس می شوند. همچنین به دلیل کیفیت بالای ابرهای به کار رفته بر روی گوشی، کاربر احساس راحتی در هنگام استفاده از آن دارد. تنها نکته منفی این هدفون ها، در جابه جایی آن هاست. این هدفون ها به دلیل اندازه بزرگ تر و وزن بیشتر همراه همیشگی خوبی به شمار نمی روند.

مشخصات فنی هدفون ها تولید کننده صدا (درایور) «درایورها» تولید کننده صدا هستند؛ در واقع آن ها سیگنال های الکتریکی را به صدا تبدیل می کنند. هر چه اندازه «هدفون» کوچک تر باشد، درایورهای کمتری در آن قرار می گیرد و در نتیجه، امکان ایجاد صداهای مختلف محدودتر می شود. در حالی که، درایورهای بزرگ تر توانایی صوتی بالاتری در فرکانس های پایین و باس دارند. هدفون های تو گوشی معمولی 2درایور برای تولید صداهای زیر و بم دارد. این در حالی است، که در ساخت هدفون های سطح بالاتر گاهی تا 6درایور مورد استفاده قرار می گیرد. کیفیت درایورها با قطرشان سنجیده می شوند. به عنوان مثال درایورهای 40 میلی متر و بیشتر در مدل های دور گوش، مطلوب محسوب می شوند.

حساسیت و سطح فشار صدا این مولفه به معنای، حداکثر توانایی هدفون ها در تولید صدای بلند است و واحد اندازه گیری آن دسی بل (dcB)است. میزان حساسیت هدفون ها معمولا بین 85 تا 120 دسی بل است. سازمان بهداشت جهانی درباره صداهای بیشتر از 85 دسی بل هشدارهای جدی داده است و این به معنی استفاده محتاطانه تر از هدفون هایی با حساسیت بالای 85 دسی بل است.

آمپدانس «آمپدانس» میزان توان لازم برای به حرکت درآوردن درایورها را نشان می دهد و با (اهم) نمایش داده می شود. این عدد نشان می دهد که هدفون برای استفاده با کدام دستگاه ها مناسب است.

آمپدانس پایین به معنای انرژی کمتر برای تولید صداست. هدفون هایی که آمپدانس پایین دارند، برای کار کردن با موبایل مناسب هستند. در مقابل هدفون هایی با آمپدانس بالا توان بیشتری برای به حرکت در آوردن درایورهای خود دارند و به یک آمپلی فایر مجزا برای پخش صدا نیاز دارند.

بازه فرکانسی صدا محدوده صداهایی که هدفون تولید می کند، با دو عدد کوچک و بزرگ مشخص و با هرتز سنجیده می شود. عدد کوچک تر در محدوده فرکانسی، صداهای بم و عدد بزرگ تر صداهای زیر قابل شنیدن را مشخص می کند. هرچه عدد اول کوچک تر و عدد دوم بزرگ تر باشد به این معنی است که هدفون قابلیت تولید صداهای بم و زیر بهتری را داراست.

اغتشاشات هارمونیک هر چه میزان THD هدفون کمتر باشد، آن هدفون در پخش اصوات با سطح صدای بالا توانمندتر است. اغلب هدفون های بازار THD کمتر از یک درصد دارند و در هدفون های حرفه ای این عدد کمتر هم می شود.

برخی از قابلیت ها قطع کننده نویز این قابلیت با بهره گیری از یک میکروفن بر نویز محیط نظارت کرده و امواجی معکوس با امواج محیط به داخل گوش می فرستد، در نتیجه صداهای بیرون به گوش نمی رسد.

مقاومت در برابر آب و تعریق این ویژگی برای کسانی که هدفون به گوش ورزش می کنند، مناسب است. زیرا در برابر تعریق مقاوم است.

سیم جداشدنی از آن جایی که بیشترین خرابی در هدفون های با سیم، در قسمت سیم رخ می دهد. خرید هدفون هایی که امکان تعویض سیم را دارند عاقلانه به نظر می رسد.

دکمه های کنترل صدا هدفون هایی که مجهز به دکمه هایی بر روی خود هستند، کنترل صدا و تعویض آهنگ را بسیار راحت می کنند. بنابراین شخص بدون این که نیاز باشد گوشی موبایل خود را در شرایط سرما، شلوغی و... بیرون بیاورد می تواند به انجام عملیات مد نظر خود بپردازد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت