آموزش حل مشکلات رایج در اندروید نوقا

کد خبر: 781147

اگر در همین ابتدای کار موفق به به‌روزرسانی اسمارت‌فون خود نشده‌اید، قبل از هرچیزی مطمئن شوید که تلفن‌هوشمندتان به‌طور کامل شارژ شده و به یک ارتباط اینترنتی قابل اطمینان و بدون قطعی متصل هستید. سپس به گوشی‌تان اجازه دهید تا فایل‌های آپدیتی را که از سوی شرکت سازنده در اختیارتان قرار گرفته، دانلود کند.

آموزش حل مشکلات رایج در اندروید نوقا
آی تی رسان: تاکنون زمان زیادی از رونمایی اندروید نوقا می‌گذرد و بسیاری از اسمارت‌فون‌های کمپانی‌های مختلف به نسخه ۷.۰ یا ۷.۱ به‌روزرسانی شده‌اند. حال اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که با آپدیت گوشی خود به اندروید نوقا با مشکلاتی تازه مواجه شده‌اید، بهتر است بدانید که نیازی به DownGrade ندارید و با ما تا پایان این مقاله همراه باشید تا راه‌حل خلاص شدن از دست این مشکلات را به شما آموزش دهیم. برخی مشکلات در نصب اندروید نوقا اگر در همین ابتدای کار موفق به به‌روزرسانی اسمارت‌فون خود نشده‌اید، قبل از هرچیزی مطمئن شوید که تلفن‌هوشمندتان به‌طور کامل شارژ شده و به یک ارتباط اینترنتی قابل اطمینان و بدون قطعی متصل هستید. سپس به گوشی‌تان اجازه دهید تا فایل‌های آپدیتی را که از سوی شرکت سازنده در اختیارتان قرار گرفته، دانلود کند. پس از این مرحله تلفن‌هوشمندتان ری‌استارت شده و به صورت خودکار شروع به نصب آپدیت می‌کند. این مرحله دقیقا همان جایی است که باید دستگاه‌تان را به حال خودش بگذارید چرا که در این قسمت احتمالا اسمارت‌فون شما در حال آماده‌سازی بوده و به‌روزرسانی بخش‌های مختلف کند پیش خواهد رفت. حال اگر گوشی شما در این بخش متوقف شد و پس از مدت زمان طولانی هیچ تغییری را مشاهده نکردید، نیازی به نگرانی نیست فقط باید به حالت Recovery دستگاه خود رفته و فایل‌های سیستمی غیرلازم (system cache) را حذف کنید. برای ورود به این حالت کافیست دکمه روشن شدن موبایل، زیاد شدن صدا و کلید هوم را هم‌زمان فشار دهید. پس از نشان دادن لوگوی شرکت سازنده، وارد این قسمت می‌شوید، برای حرکت در این منو از کلید‌های صدا استفاده و گزینه Wipe cache partition را با فشردن کلید پاور انتخاب کنید. پس از انجام این مرحله اسمارت‌فون‌تان دوباره راه‌اندازی شده و باید نصب این آپدیت را از سر بگیرید. اگر هنوز هم مشکلاتی در این به‌روزرسانی دارید، بهتر است حتما یک پشتیبانی از اطلاعات خود گرفته و سراغ آخرین راهکار یعنی انجام factory reset بروید.
تخلیه سریع باتری در اندروید نوقا اگر مرحله اول را پشت سر گذاشتید و از مشکل زود تمام شدن باتری دستگاه خود رنج می‌برید، بهتر است بدانید گوگل در هر نسخه از سیستم‌عامل اندروید به دنبال راهی برای بهبود عمر باتری این پلتفرم است و از حق نگذریم در این سال‌ها اندروید در این زمینه بسیار پیشرفت کرده، ولی اگر پس از نصب اندروید نوقا دچار مشکل تخلیه سریع باتری موبایل خود هستید، راه‌حل زیر را دنبال کنید: بهتر است در قدم اول تمام نرم‌افزار‌های موجود را از طریق Google Play آپدیت کنید تا از سازگارترین ورژن هر برنامه با اندروید ۷ بهره ببرید، زیرا یکی از دلایل بروز این مسئله سازگار نبودن نرم‌افزار‌ها است. سپس با استفاده از اپلیکیشن‌های مخصوص، فایل‌های cache نرم‌افزار‌های نصب شده را پاک کنید تا از شر این مشکل خلاص شوید. لازم به ذکر است که در گوشی‌های شرکت‌های مختلف با رفتن به بخش تنظیمات از مسیر Go to Settings > Storage and USB > Cached data می‌توانید این فایل‌های غیر ضروری را حذف کنید. البته بازهم ریست فکتوری به‌عنوان آخرین راه‌حل می‌تواند مفید باشد.
باگ‌های متصل شدن به Wi-Fi وصل نشدن به وای‌فای نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که شاید برای شما هم ایجاد شده باشد، به همین خاطر راه‌حل‌های زیر را انجام دهید: ابتدا یک‌بار اسمارت‌فون خود را خاموش و روشن کنید، همین راهکار ساده در برخی موارد بسیاری از معضلات را حل می‌کند. در صورت از بین نرفتن این مشکل، از طریق مسیر Settings > Backup and reset > Network settings reset تنظیمات شبکه خود را ری‌ست کنید. همچنین استفاده از گزینه 'forget' و اتصال دوباره نیز می‌تواند کارا باشد.
مشکلات اتصال بلوتوث مسائل مربوط به بلوتوث معمولا بسیار مزاحم بوده و گاهی اوقات پیدا کردن علت آن‌ها کمی دشوار است، ولی در قدم اول یک‌بار بلوتوث را خاموش و روشن کرده و اگر این باگ حل نشد، گزینه "forget" می‌تواند این مشکل را حل کند. همچنین رفتن به حالت Safe Mode باعث می‌شود که برنامه‌هایی را که به بلوتوث دسترسی دارند، بررسی و اپلیکیشنی که این مشکل را ایجاد کرده، به‌روزرسانی یا حذف کنید.
وصل نشدن به اینترنت همراه وجود این مورد را هم می‌توان با روش‌های زیر حل کرد: ابتدا گوشی را یک‌بار ری‌استارت کنید. اگر این مشکل هنوز هم ادامه یافت، سیم‌کارت خود را یک‌بار خارج کرده و دوباره درون موبایل‌تان قرار دهید. در صورت وجود مشکل، با اپراتور سیمکارت‌تان تماس بگیرید تا متوجه شوید این مشکل سراسری بوده یا فقط برای شما رخ داده است. همچنین دریافت دوباره تنظیمات اینترنت در بسیاری از موارد این مشکل را حل می‌کند.
راه‌اندازی‌های ناگهانی در اندروید نوقا یکی از رایج‌ترین مشکلات در این نسخه از سیستم‌عامل اندروید، راه‌اندازی‌های ناگهانی و بدون دخالت کاربر بود که باعث نارضایتی تعدادی از کاربران و به ویژه صاحبان گوشی Nexus ۵X شد. هرچند این مورد به جز Nexus ۵X که مشکل در یک قطعه سخت‌افزاری یافت شد، در بقیه موارد به صورت نرم‌افزاری مرتفع گشت، هنوز هم برخی از افراد از وجود این مسئله رنج می‌برند، به همین خاطر بهترین راه‌حل برای رهایی از این معضل پاک کردن فایل‌های کش و داده‌های نرم‌افزار‌ها است.
مسائل مربوط به کارنکردن GPS از زمان انتشار اندروید نوقا این مشکل در بین تعداد کثیری از کاربران شایع شد، ولی ری‌استارت کردن تلفن‌هوشمند خود یا پاک کردن اطلاعات و کش‌های نرم‌افزار Google Maps و یا دوباره تنظیم و کالیبره کردن سنسور GPS شما را از دست این مورد رهایی می‌دهد.
مشکل سیاه شدن صفحه‌نمایش این معضل بیشتر گریبان کاربران گوشی گلکسی S۷ را گرفت، ولی پس از مدتی در برخی موارد دیگر نیز گزارش شد. متاسفانه راه‌حل مشخصی برای درست شدن وجود سیاهی در نمایشگر وجود ندارد و این موضوع از نسخه پیشین سیستم‌عامل اندروید، یعنی مارشمالو ادامه یافت. بهترین راهکار برای حل این مورد رفتن به حالت Recovery و انتخاب گزینه Reboot system است. منتظر بمانید تا دستگاه‌تان مجدد راه‌اندازی شود. ری‌استارت کردن گوشی نیز یکی دیگر از راه‌حل‌های موجود است.
مشکلات مربوط به صدا برای تعمیر این مشکل کار سختی در پیش ندارید، کافیست پس از این‌که مطمئن شدید خروجی اسپیکر اسمارت‌فون شما کاملا تمیز است، از طریق روشن و خاموش کردن دستگاه یا بررسی نرم‌افزار‌های موجود و یافتن برنامه‌ایی که هنگام اجرا باعث بروز این مسئله می‌شود، با انجام به‌روزرسانی، صدایی واضح و گوش‌نواز تحویل بگیرید.
وصل نشدن گوشی به کامپیوتر در بسیاری از موارد متصل نشدن موبایل به رایانه شخصی‌تان به‌خاطر این است که گزینه درست را پس از اتصال کابل مربوطه انتخاب نکرده‌اید. باید بدانید که در حالت پیش‌فرض این گزینه بر روی شارژ شدن قرار دارد که اجازه تبادل اطلاعات را نمی‌دهد. بعد از اتصال گوشی، از طریق اعلانی که نمایش داده می‌شود، حالت MTP یا transferring media files را انتخاب کنید. در این حالت به‌راحتی می‌توانید اطلاعات مورد نظر خود را انتقال دهید.
متوقف شدن ناگهانی برنامه‌ها تنها دلیلی که باعث کرش کردن یا بسته شدن ناگهانی نرم‌افزار‌ها می‌شود، سازگار نبودن آن‌ها با اندروید نوقا ذکر شده و ساده‌ترین راهکار برای حل این موضوع رفتن به Google Play و آپدیت برنامه مشکل‌دار است. سعی کنید که همیشه از به‌روزترین اپلیکیشن‌ها بهره ببرید تا از بروز این مشکلات در امان بمانید. حال اگر از جدیدترین ورژن یک برنامه استفاده می‌کنید، پاک کردن فایل‌های کش و اطلاعات آن یا حذف و نصب دوباره برنامه مذکور می‌تواند مفید باشد. اگر مشکل دیگری پس از آپدیت در گوشی‌تان ایجاد شده که در این مقاله ذکر نشده بود، لطفا در بخش نظرات با ما درمیان بگذارید تا کارشناسان ما شما را در حل آن یاری کنند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت