آموزش دانلود فایلهای ویدیو مسیج در تلگرام
ویدیو مسیجهای ارسالی تنها در تلگرام و در حالتی که وارد چت شخص مورد نظر شوید، در دسترس خواهند بود. این موضوع به این معناست که شما بهطور معمول دسترسی به فایل ویدیویی ویدیو مسیجها در تلگرام را نخواهید داشت.
آی تی رسان: ویدیو مسیج یکی از قابلیتهای جذاب و کاربردی در تلگرام بهحساب میآید که به تازگی طرفداران زیادی در میان کاربران این پیامرسان، پیدا کرده است. توسط این ویژگی شما می توانید فیلمهای یک دقیقهای کم حجمی را بهصورت دایرهای شکل و خیلی سریع برای کاربران مختلف ارسال کنید.
ویدیو مسیجهای ارسالی تنها در تلگرام و در حالتی که وارد چت شخص مورد نظر شوید، در دسترس خواهند بود. این موضوع به این معناست که شما بهطور معمول دسترسی به فایل ویدیویی ویدیو مسیجها در تلگرام را نخواهید داشت.
اما در این مطلب میخواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه میتوان به ویدیومسیجها بهصورت یک فایل ویدیویی دسترسی پیدا کرد.
برای دسترسی به فایلهای ویدیو مسیجهای ارسالی توسط خودتان و یا دیگران میتوانید به دو روش اقدام کنید، که در ادامه آنها را توضیح دادهایم.
از طریق فایل منیجر
اولین و راحتترین راه برای دسترسی به فایل ویدیو مسیجها در برنامه تلگرام از طریق دسترسی به فایلهای دیتای برنامه است. برای این کار نیاز به یک فایل منیجر و دسترسی به پوشه تلگرام در حافظه داخلی خود دارید. پس از وارد شدن به پوشه تلگرام، فولدر Documents را باز کنید. در این پوشه انواع مختلفی از فایلها یافت میشود که یکی از آنها فایلهای ویدیو مسیج است. در واقع تمامی ویدیو مسیجهای ارسالی و دریافت شده در تلگرام، داخل این پوشه ذخیره شدهاند و از همین طریق قابل استفاده هستند. دقت کنید فرمت فایل ویدیو مسیجها، بهصورت MP4 است.
از طریق ربات Savevmbot@
استفاده از Save VideoMessages هم یکی دیگر از روشهایی است که توسط آن میتوانید به فایل ویدیو مسیجها دسترسی پیدا کنید. طرز کار این ربات به این صورت بوده که شما باید ویدیو مسیج مورد نظر را برایش فوروارد کنید و یا آن را همان موقع ضبط کنید و بعد فایل ویدیویی MP4 خود را تحویل بگیرید. متاسفانه اخیرا این ربات گاهی با دانلود ویدیو مسیجهای فوروارد شده مشکل پیدا میکند و نمیتواند فایل آنها را برایتان ارسال کند؛ اما استفاده از آن برای زمانی که همزمان ویدیو مسیج را ضبط میکنید، بسیار آسان و کاربردی است.
نظر شما در رابطه با این ترفند چیست؟ آیا برای شما کاربردی بود؟
دیدگاه تان را بنویسید