تاثیر مخرب اینستاگرام بر سلامت روانی جوانان

کد خبر: 719650

فرزندان خود را از شبکه اجتماعی اینستاگرام دورنگه دارید.

تاثیر مخرب اینستاگرام بر سلامت روانی جوانان
نت نوشت: در دنیای امروز اینترنت و شبکه های اجتماعی جزء گریزناپذیری از زندگی شده است. به هر حال از این طریق اطلاعات بیشتری کسب می کنیم، از حال دوستان و بستگانی که راه دور زندگی می کنند خبردار می شویم. موقع نوشتن تحقیق یا پروژه منابع معتبر و خوبی در دسترس مان قرار می گیرد. ولی تحقیقاتی که توسط روان شناس و روزنامه نگار معروف بریتانیایی دکتر مکس پمبرتون (Dr. Max Pemberton) و جامعه سلطنتی سلامت عمومی (Royal Society for Public Health) در سال جاری میلادی (۲۰۱۷) انجام گرفت و گفت و گو با بعضی از والدین کاربر شبکه های اجتماعی حقایق ناخوشایندی را در مورد تاثیر مخرب شبکه های اجتماعی بر سلامت روانی کودکان و نوجوانان ثابت کرد.
تاثیر اینستاگرام بر جوانان کودک با بزرگ شدن و رسیدن به سن ۱۴ سالگی کم کم از خانواده دور شده و تلاش می کند با تعامل با دنیای بیرون شخصیت خود را شکل دهد. در واقع در این سن بحرانی هر چیزی می تواند الگوی نوجوان محسوب شود. و بدیهی است وقتی نوجوان در معرض اطلاعات نادرست و غیر واقعی قرار بگیرد نه تنها از شخصیت واقعی خود دور می شود بلکه تحت تاثیر تصاویر آنگراندیسمان ( بزرگ نما شده) و نه چندان واقعی شخصیت اش تخریب هم می شود.
اینستاگرام
تحقیقات این روان شناس و جامعه سلطنتی سلامت عمومی بریتانیا بر روی ۱۵۰۰ نوجوان و جوان ۱۴ تا ۲۴ ساله نشان داد که از میان شبکه های اجتماعی اینستاگرام مخرب ترین تاثیر را دارد.
به عقیده آن ها دیدن تصاویر مهمانی ها، غذاها، لباس و مد و تعطیلات افرادی که با بزرگ نمایی عکس های خود را به نمایش می گذارند برای نوجوان و جوانی که به دنبال یافتن هویت اجتماعی است تنها این پیام را دارد: " پول و مد مهمترین مساله دنیا و زندگی امروز است." تصاویری که خیلی هم با آن چه واقعی است تطابق ندارد. پس الگویی در برابر فرزندان قرار می گیرد که در دوره حساس شکل گیری شخصیت فقط اضطراب و استرس را به دنبال دارد. این تصاویر تقریبا دروغین و سطحی از زندگی فردی که آن ها را به اشتراک می گذارد، نگرش نوجوان را نسبت به خودش تخریب می کند. و فرد که در حساس ترین دوره زندگی اش به دنبال الگویی برای زندگی می گردد با دیدن تصاویر میهمانی، جواهرات، میگساری، نوع پوشش و آرایش، مد و لباس چنان بمباران می شود که نتیجه اش چیزی جز گیج شدن، عدم احترام به خود واقعی و تخریب شخصیت نیست. در دنیای امروز نمی توانیم به همه بگوییم چه عکس هایی را به اشتراک بگذارند چه عکس هایی را نگذارند. ولی باید محدودیتی برای فرزند خود ایجاد کنیم تا در دوران حساس شکل گیری شخصیت اش سلامت روحی روانی اش به خطر نیفتد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد