وزیر ارتباطات از مردم عذرخواهی کرد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از به حاشیه بردن سفر اخیر خود به روسیه انتقاد کرد.
![وزیر ارتباطات از مردم عذرخواهی کرد](https://static1.fardanews.com/thumbnail/IiniaZLGeq68/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUdlUSva5blrPzImzSIOmVmw,,/%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B9+%D9%BE%D9%88%D8%B1.jpg)
زارعپور بعد از ظهر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه همافزایی مدیریت ایران در جمع خبرنگاران به سفر اخیر خود به روسیه اشاره کرد و اظهار داشت: عده ای به دنبال حاشیه هستند، این سفر که دستاوردهای زیادی برای جمهوری اسلامی ایران به همراه داشت را کنار گذاشتند و سر یک حاشیه مانور دادند.
وزیر ارتباطات بیان کرد: مایه افتخار است که محصولات ایرانی آنقدر کیفیت دارد که شرکت های روسی که در بسیاری ازحوزه ها سرآمد هستند از محصولات ما استفاده می کنند.
زارع پور خاطرنشان کرد: در این سفر بسیاری برای محصولات ما که در این سفر ارائه دادیم قرارداد امضا و حتی پیش پرداخت آن نیز برای برخی از این قراردادها پرداخت شد که مایه افتخار است./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید