وردپرس ، ابزار آسان طراحی کردن ! (آموزش های جامع ساخت سایت )

کد خبر: 1116787

طراحی قالب وبیت

در حالی که کل دنیا در حال پیشرفت کردن است و به دستاورد های زیادی رسیده است ، ما هنوز نمیدانیم برای بیزینس های بزرگ یا کوچک ، چه نوع وبسایتی دقیقا مناسب است . هم از نظر زمان طراحی وبسایت ، هم هزینه های طراحی ، کیفیت طراحی و ....
 
 
ما در این مقاله تمصمیم گرفته ایم که به شما اطلاعات جامعی بدهیم که بدون نیاز به تحقیق دیگری ، بتوانید برای طراحی سایت خود تصمیم بگیرید . در حرفه طراحی وبسایت ، ما نیازمندیم که از ابزار ها و لوازم کم هزینه تر استفاده کنیم . به عنوان مثال ، اینکه شما با پول کم بخواهید یک سایت کدنویسی شده را داشته باشید ، ( که تازه اون هم هزینه های پشتیبانی و ... زیادی در بر دارد  ) غیر معقول به نظر میرسه . چرا که اکثرا ترجیح میدهند سایت باکیفیت و بسیار متناسبی را داشته باشند . که در نهایت هم به درامد مطلوب خود از وبسایت برسند . برای کسب اطلاعات بیشتر ، فونت جو را تا انتهای این مقاله همراهی کنید . همچنین برای یادگیری آموزش های مرتبط با طراحی سایت ، برنامه نویسی و ... میتوانید به وبیت مراجعه کنید .
 
 

روش های طراحی سایت ، متناسب با شرایط شما !

1 - ساخت سایت با کمک زبانهای برنامه نویسی (پی اچ پی ، سی شارپ ، پایتون و ... )

اکثر بیزینس های بزرگ و ثروتند (کسب و کار هایی که هزینه زیادی را برای طراحی سایت در نظر میگیرند ) اولویت اولشون معمولا استفاده از کدنویسی است ! بدین معناست که آنها به داشتن قدرت ، سرعت ، امنیت بیشتر برای وبسایت شان تمایل بسیار زیادی دارند . زبان های برنامه نویسی متعددی برای طراحی وبسایت وجود دارند که مورد استفاده قرار میگیرند . اما چندین ابزار و زبان باید در کنار هم استفاده بشوند تا بهترین سایت ها را طراحی نمود . به عنوان مثال برای طراحی صفحات سایت ، شما میتوانید از جاوااسکریپت ، برای حرفه ایی تر کردن آنها استفاده کنید . اینکه شما اگر از کدنویسی برای طراحی سایت خود استفاده نکنید ، به این معنا نیست که شما نه امنیت خوبی دارید و نه میشه روی سرعت و کیفیت سایت حساب کرد ! (کاملا اشتباس :-D )

 

2 - مزایای طراحی سایت wordpress:

 

روش های دیگری هم برای ساختن سایت وجود دارد که هزینه کمتری در بر دارد . گاهی اوقات این روش ها ممکن است در برخی چیز ها از روش کدنویسی جلوتر باشند . بزارید این موضوع رو با فرض مثالی براتون توضیح بدم . فرض کنید که شما یک سایت توسط کدنویسی ساخته اید . یکی از رقیبان تان هم سایتی دارد که توسط سیستم های مدیریت محتوا ساخته شده اند . حال میخواهید برخی از آپشن های هر دو سایت رو بررسی کنیم . در بحث سرعت دقیقا نمیتوان نظر قطعی داد . یعنی سرعت سایت خودش نیاز به یک مهندسی معکوس دیگر دارد که بتوانید سرعت سایت خود را به حداکثر برسانید . در چیز های دیگر مانند امنیت باید بگم که امنیت سایت های کدنویسی شده (بستگی به برنامه نویس دارد ) قوی تر از امنیت سایت هایی است که با سیستم های محتوا ساخته شده اند  !

 

وردپرس ، همان پلت فرم همیشه کاربردی

CMS ها یا سیستم های مدیریت محتوا ، همان چیزی است که در سال های قبل مورد نیاز بشر بود . فکر کنید الان پلت فرم هایی مانند وردپرس ، جوملا و ... وجود نداشتند ! چه اتفاقی میوفتاد ! خصوصا برای ما ایرانیا که از پس هزینه های طراحی سایت بر نمی آییم . سیستم های تولید محتوا به بازار روانه شدند تا هم کار برنامه نویس و طراح وبسایت آسان تر شود و هم کار هزینه های طراحی سایت به شدت افت کند . جالب اینجاست کیفیت ، برعکس هزینه ها ، رشد نمایی داشته است . (باز هم بستگی به هنر برنامه نویس و طراح وبسایت داره )

 

وردپرس هم یکی از این سیستم های تولید محتواست که محبوبیت بیشتر نسب به بقیه این پلت فرم ها دارد . وردپرس همه جور امکانات را به سایت اضافه میکند و در همه اینها زحمت طراحی سایت واقعا کم میشود . (حداقل در مقایسه با کدنویسی کردن ) وبیت یکی از منابع آموزشی طراحی سایت است که هر نوع آموزشی را از مبتدی تا پیشرفته در وبلاگ خود منتشر میکند . جالب اینجاست که آموزش های وبیت کاملا رایگان است . به عنوان مثال شما میتوانید  بروی آموزش رایگان وردپرس کلیک کنید تا هر آنچه که لازم است درباره وردپرس بدانید را مشاهده کنید .

 
طراحی سایت وردپرس

 

طراحی سایت حرفه ای:

برخی ها می پرسند که ، سایت هایی که توسط وردپرس طراحی می شوند ، تا چه مقدار میتوانند حرفه ایی عمل کنند ! اصلا بگذارید اینطوری بگویم که اکثر مردم یک ریشه غلط در باورهایشان در مورد طراحی سایت دارند . اولا که تعداد مردم سنتی در ایران بیشتر از تعداد جمعیت تکنولوژی دوست هستند ! دوما هر کسی که میخواهد سایت طراحی کند ، فکر میکند وردپرس چون ضعیف است ، هزینه های کمتری دارد . باید اضافه کنم که هیچ برهان و خلفی وجود ندارد که بخواهیم بگیم سایت های وردپرسی به درد نمیخورند ! تنها تفاوت اصلی سایت های وردپرسی و کدنویسی روش ساخت شون هست (البته تفاوت های جزئی بسیاری دارند ، اما به طور کلی مهم ترین تفاوت شون روش طراحی سایته ! )

 

همانطور که در بالا تر گفتیم ، حرفه ایی بودن سایت به روش ساخته شدن آن بستگی ندارد . وردپرس از این جهت که دارای هزاران هزار افزونه قدرتمند است ، بسیار محبوب تر و حرفه ایی تر شده است . علاوه بر افزونه ها ، هر چیزی که فکرش را بکنید در وردپرس وجود دارد . یعنی حتی میتوانید با نصب یک قالب و دمو ، سایتی شبیه دیجی کالا داشته باشید ! (به همین راحتی ) . قبل تر با وبیت آشنا شدیم . شما میتوانید در وبیت اکثر افزونه های وردپرسی را به صورت رایگان پیدا کنید . همچنین در این وبسایت ، کلی قالب وردپرسی رایگان مانند قالب موزیک وردپرس رایگان و مذهبی وجود دارد . شما می توانید با مراجعه به سایت وبیت کلی آموزش رایگان و جالب همانند آموزش ساخت فهرست وردپرس یاد بگیرید و سطح دانش وردپرسی خود را بالا ببرید

 
طراحی قالب وردپرس
 
 

چه سایت هایی را میتوان با وردپرس طراحی کرد ؟

1 - سایت فروشگاهی :  این نوع از وبسایت ها ، بیشتر حالت یک ویترین از محصولات را دارند که هدف اصلی آنها ، فروش محصولات است . با استفاده از وردپرس میتوانید فروشگاه های آنلاین حرفه ایی را طراحی کنید .

 

2 - سایت شرکتی :  هدف و عملکرد این سایت ها بیشتر فروش خدمات است ! یعنی شرکت ها و کسب وکار ها با استفاده از سایت شرکتی خود ، مشتریان خود را پرزنت میکنند .

 

3 - سایت موزیک ، رسانه : در این وبسایت ها ، هر رسانه ایی را میتوانید پیدا کنید ، بیشتر به صورت صوتی و تصویری ! هدف این وبسایت ها کسب درامد از روش های مختلفی مانند تبلیغات است .

 

4 - سایت خبری : اغلب ماها با اینطور وبسایت ها سروکار داشته ایم . سایت های خبری هم تمرکز اصلیشون بروی کسب درامد از طریق تبلیغات و .. است .

 

5- سایت چندمنظوره یا تاپیک آزاد : این نوع سایت ها میتوانند علاوه بر فروشگاهی بودن ، شرکتی هم باشند . یا اینکه یک سایت چند صفحه ایی برای معرفی خود داشته باشیم . اینطور سایت های دیگری وجود دارد که با وردپرس میتوان انها را طراحی کرد .

 

جمع بندی :

در این مقاله ، ابتدا یاد گرفتیم که از چه روش هایی برای طراحی سایت استفاده کنیم تا مقرون به صرفه تر باشد ! علاوه بر این برای شما مزایا و تفاوت های طراحی سایت کدنویسی شده با سیستم های تولید محتوا را بیان کردیم . بعد از این مطالب سایت بسیار مهمی را به عنوان مرجع برای شما معرفی کردیم . تا به یادگیری های خود بهبود و سرعت ببخشید . انواع سایت های موجود بروی سرورهای جهانی را بیان کردیم که بسیار متنوع تر هم میتواند باشد . به طور کلی سعی کردیم مقاله کاملا جامعی را داشته باشیم تا شما بعد از خواندن این مطالب ، جواب همه سوالات خود را گرفته باشید . اگر باز هم سوالی در ذهن خود دارید که جوابی برایش پیدا نکردید ، از قسمت کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید !

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد